דרוש מידע מה הסיפור של אייס תקשורת?

ציפורה זילברצן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני צריכה תמיכה טכנית ואין עם מי לדבר. לא עונים טלפונית, לא מגיבים לפניה באתר, לא עונים לפניה במייל. מישהו יכול לעזור?

שמואל 87

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

שמואל 87

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
QUOTE="ציפורה זילברצן, post: 9615915, member: 80461"]
כן. לא הייתי אמורה לקבל?
[/QUOTE]
אצלי לפני בערך חודשיים הם הפסיקו את האינטרנט ולא הצלחתי לתפוס אותם בלי הודעה מוקדמת
אחרי שבוע של ניסיונות פשוט עזבתי אותם וביטלתי את כל ההוראות קבע והרכישות דרך חברת האשראי
חשבתי שהם פשטו רגל

שמואל 87

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

ציפורה זילברצן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
QUOTE="ציפורה זילברצן, post: 9615915, member: 80461"]
כן. לא הייתי אמורה לקבל?
אצלי לפני בערך חודשיים הם הפסיקו את האינטרנט ולא הצלחתי לתפוס אותם בלי הודעה מוקדמת
אחרי שבוע של ניסיונות פשוט עזבתי אותם וביטלתי את כל ההוראות קבע והרכישות דרך חברת האשראי
חשבתי שהם פשטו רגל
[/QUOTE]
יש לי אינטרנט אבל אני צריכה תמיכה טכנית שקשורה לזה, בלי עזרה בנוגע למה שדרוש לי לא אוכל להשתמש באינטרנט הזה. האם זה תקין לבטל את ההוראות קבע וכד' כמו שעשית? הייתה איזו תגובה מצידם אחרי שביטלת? כוונתי תגובה תביעתית, הפרת הסכם וכד'

שמואל 87

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יש לי אינטרנט אבל אני צריכה תמיכה טכנית שקשורה לזה, בלי עזרה בנוגע למה שדרוש לי לא אוכל להשתמש באינטרנט הזה. האם זה תקין לבטל את ההוראות קבע וכד' כמו שעשית? הייתה איזו תגובה מצידם אחרי שביטלת? כוונתי תגובה תביעתית, הפרת הסכם וכד'
[/QUOTE]
בחברת האשראי(מקס) אמרו לי שזו לא הפניה הראשונה ולכן הם הסכימו לעצור את הגביה עד לבירור ופתחו נגדם תלונה בינתיים הם לא הגיבו

מוגז כדין

משתמש צעיר
בחברת האשראי(מקס) אמרו לי שזו לא הפניה הראשונה ולכן הם הסכימו לעצור את הגביה עד לבירור ופתחו נגדם תלונה בינתיים הם לא הגיבו
[/QUOTE]

יש סוכן מעולה לכל חברות האינטנרט והסינון.
הוא ודאי יידע לתת לכם יעוץ האם ניתן לבטל וכו'
נותן שירות מעולה ממש!!

נתן
058.323.0010

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לפי החוק מותר לנייד ואין התחייבות בשום צורה.
אלא"כ יש לכם ציוד קצה בהשכרה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה