דרוש מידע מה הסיכויים של נערה מהצפון להתקבל לסמינר החדש או בנות אלישבע (ה'-ו')

מצב
הנושא נעול.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
וסליחה לא התכוונתי להלחיץ
ברור.
בתור צפונית כל הקטעים האלו זרים לי...
בתיכון הקבלה הייתה קלה, נרשמנו, באנו לראיון ונגמר הסיפור.
כאן עוברים למגרש של הגדולים.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
הקפצה קטנה לבירור:
מה אומרים על בית בינה (אינהורן)?

ומספרים רבים ככל האפשר של סמינר בנות אלישבע.

אילת א.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
מה אומרים על בית בינה (אינהורן)?
האמת שפחות מכירה בקטע של בנות מחוץ לעיר,
אבל שמעתי על הרבה שמרוצות שם, שמאוד נהנות.
הרמה הלימודית שם מאוד טובה.

ומספרים רבים ככל האפשר של סמינר בנות אלישבע.
מספרים של ההנהלה? המזכירות?

חיולה

משתמש מקצוען
מתקשרים למזכירות הסמינר ומבררים.
מזכירות לא תעזור כאן.
מכירה כמה קרובות משפחה מהצפון שרצו גם
צריך מישהי מתוך אותו סמינר שאת רוצה להתקבל אליו שתמליץ עליך.
לסמינרים הנ"ל יש ממילא עומס מטורף בכיתות הסמינר והם מחוייבים קודם לתיכונים שבהם אין ה' ו' בקרבת מקום (כמו בית שמש)

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
מזכירות לא תעזור כאן.
מכירה כמה קרובות משפחה מהצפון שרצו גם
צריך מישהי מתוך אותו סמינר שאת רוצה להתקבל אליו שתמליץ עליך.
לסמינרים הנ"ל יש ממילא עומס מטורף בכיתות הסמינר והם מחוייבים קודם לתיכונים שבהם אין ה' ו' בקרבת מקום (כמו בית שמש)
לא חושבת שאני מכירה מישהי.
הסיכויים נפגעים משמעותית שאין המלצה מתוך הסמינר?

אילת א.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

חיולה

משתמש מקצוען
לא חושבת שאני מכירה מישהי.
הסיכויים נפגעים משמעותית שאין המלצה מתוך הסמינר?
אפשר לומר שהסיכויים להתקבל נמוכים מאוד. בלי המלצה של דמות כלשהי מתוך אותו סמינר שאת רוצה להתקבל
או לחילופין אם יש מורה מהתיכון בו את לומדת שמכירה או שיש לה קשרים עם אי מי מההנהלה של אותו סמינר ויכולים להמליץ עליך.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
אפשר לומר שהסיכויים להתקבל נמוכים מאוד. בלי המלצה של דמות כלשהי מתוך אותו סמינר שאת רוצה להתקבל
או לחילופין אם יש מורה מהתיכון בו את לומדת שמכירה או שיש לה קשרים עם אי מי מההנהלה של אותו סמינר ויכולים להמליץ עליך.
מידיעה ברורה?
יכול להיות שיש מורות שמכירות
צריכה עוד לברר את העניין הזה.
מה שכן, אמרו לי שכל שנה יש מין מכסה של צפוניות.

אילת א.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

חיולה

משתמש מקצוען
מידיעה ברורה?
יכול להיות שיש מורות שמכירות
צריכה עוד לברר את העניין הזה.
מה שכן, אמרו לי שכל שנה יש מין מכסה של צפוניות.
מידיעה ברורה מקרובת משפחה.
ואגב, זה לא בדיוק מכסה אם תשימי לב: אילו שמקושרות למשל יש להן דודה\סבתא וכד' שהיא מורה באותו סמינר הן תתקבלנה לאותו מקום כמעט בוודאות.

כי כמו שכתבתי קודם החדש, בנות אלישבע, מעלות, ישן וסניף (גם אם לא הזכרת את כולם) אלו סמינרים בשורה הראשונה אפשר לומר, ויש בכולם לחץ מטורףףף כל שנה הן בכיתות תיכון והן בסמינר שאז גם יש מעבר בין הסמינרים (יש בנות שבסוף י"ב עוברות לה' ו' לסמינר אחר נניח למדו עד עכשיו בחדש ועוברות למעלות וכד')

ותוסיפי את המחוייבות של המנהלים קודם כל לקבל את אילו המקושרות ואת הבנות מתיכונים באיזורים קרובים יותר כמו בית שמש, ביתר ועוד

עריכה: המלצה שלי, הכי קל לנסות לסמינרים פחות עם שם אבל עדיין ברמה כמו עלי באר-קוק, או איינהורן וכד' כמו שכתבו פה לפני.

נערך לאחרונה ב:

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
מידיעה ברורה מקרובת משפחה.
ואגב, זה לא בדיוק מכסה אם תשימי לב: אילו שמקושרות למשל יש להן דודה\סבתא וכד' שהיא מורה באותו סמינר הן תתקבלנה לאותו מקום כמעט בוודאות.

כי כמו שכתבתי קודם החדש, בנות אלישבע, מעלות, ישן וסניף (גם אם לא הזכרת את כולן) אלו הסמינרים בשורה הראשונה אפשר לומר, ויש בכולם לחץ מטורףףף כל שנה הן בכיתות תיכון והן בסמינר שאז גם יש מעבר בין הסמינרים (יש בנות שבסוף י"ב עוברות לה' ו' לסמינר אחר נניח למדו עד עכשיו בחדש ועוברות למעלות וכד')

ותוסיפי את המחוייבות של המנהלים קודם כל לקבל את אילו המקושרות ואת הבנות מתיכונים באיזורים קרובים יותר כמו בית שמש, ביתר ועוד
ואוו.
אוקי, תודה!

חיולה

משתמש מקצוען
@יוצרת כתיבה מאיפה את?
אם אני מבינה נכון וכבר יש אצלכם ה' ו' בסמינר אז גם ככה יהיה יותר קשה להתקבל.
כי בתיכונים שרק עד י"ב עוד היו כאלה שקיבלו כי לא היה לאותן בנות אלטרנטיבה אחרת איפה להמשיך בכיתות סמינר.

אבל אם כבר יש אצלכם כיתות סמינר, יהיה הרבה יותר קשה להתקבל סתם כך בלי המלצה כמו שכתבתי קודם.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה