חפרו פה כבר על הנושא, אבל את זה לא ראיתי, אז שיהיה.
כשיש לי כוח אני מטגנת לפני שאני מוסיפה את האורז קוביות תפוחי אדמה,
מעבר לתפוחי אדמה שיוצאים מצוין האורז בעצמו נהיה טוב יותר, לא יודעת למה (רק תקפידו לשים קצת יותר מים מהרגיל, אני שמה 2 כוסות מים על כל כוס בכזה מקרה ואפשר להוסיף גם עוד חצי כוס שיהיה במקרה שזה 3 ויותר כוסות אורז)
וזה המתכון שלי, קצת מוזר, אבל יוצא טוב, טעם עדין אבל לא רק של מלח ופלפל לבד
מטגנת קצת את האורז בשמן
תוך כדי טיגון מוסיפה:
מלח
פלפל שחור
א.מרק פטריות
ו-- סוכר חום
(בין כף לכפית על כל כוס אורז, לא יודעת מדויק)
וכשיש לי, אז גם שבבי בצל מטוגן
מוסיפה מים רותחים (בערך כוס ו3/4 לכל כוס אורז אולי קצת יותר, אבל זה פרסי שלדעתי צורך יותר מים)
רבע שעה על אש נמוכה, ואז לתת לנוח קצת בסיר סגור
בתאבון!
נ.ב.
לגבי התיבול כל אחד וטעמו, אבל מי שלא טעם אורז עם תפוחי אדמה - שינסה! (אמנם מוכר אבל אני גילתי את זה לא לפני הרבה שנים, אז אולי יש עוד כמוני...)