כתבתי לכיוון רמות- מהגשר של בגין עד התחנה של צומת רמות.מי שיוצא מרמות עדיף דרך רמות ב' שם אין שמירה ואין פקק!!!
לצאת מרמות אפשר גם מהיציאה הראשונה של רמות א', שם אין בכלל פקק.
כתבתי לכיוון רמות- מהגשר של בגין עד התחנה של צומת רמות.מי שיוצא מרמות עדיף דרך רמות ב' שם אין שמירה ואין פקק!!!
הגעה למשכן הכנסת.
כל יציאה לפעולה או למטרה מותרת, תהיה רק בתחום היישוב שבו נמצא מקום המגורים, אלא אם מקום ביצוע הפעולה או המטרה הם מחוצה לו (לדוגמא: אדם שמקום עבודתו נמצא בעיר אחרת), או שלא ניתן לקיים את הפעולה או המטרה ביישוב (לדוגמא: יציאה ממקום המגורים לצורך רכישת מוצר חיוני, שניתן לרכוש אותו רק ביישוב אחר). ככל שנקבעה לפעולה או למטרה מסוימת מגבלת מרחק, לא ניתן לחרוג ממנה.
אני יודעת על מישהו שנסע לפני כיפור מירושלים למירון ולעוד קברי צדיקים.מישהו התנסה בנסיעה מהצפון לירושלים/חזור ?
בחזור היה מחסום, עשה עיקוף קטן ונכנס לירושלים בקלות
לא נראה לי, כי כל שוטר מתחיל חושב על זה, ואז הוא פותח לעצמו דוכן בשוליים ועוצר לבדיקה רכבים אקראים, ככה שיכול להיות שיש מחסום אבל אין פקקמישהו התנסה בנסיעה מהצפון לירושלים/חזור ?
ג. מחסומים יוצרים פקקים.
ד. אם אני נוסע עם ווייז יש פחות סיכוי להיתקל במחסום.
האם ההנחות הנ"ל נכונות ??
לא נראה לי, כי כל שוטר מתחיל חושב על זה, ואז הוא פותח לעצמו דוכן בשוליים ועוצר לבדיקה רכבים אקראים, ככה שיכול להיות שיש מחסום אבל אין פקק
זה ביציאות מהערים, מה עם המחסומים באמצע הדרך?לפי מה שראיתי באזור שלי, המקומות של המחסומים קבועים, על המילימטר
כבר למדתי לעקוף אותם (רק בגלל הפקק, הם במילא לא שואלים כלום, וגם יש לי סיבה לצאת)
זה ביציאות מהערים, מה עם המחסומים באמצע הדרך?
בצפון - בכביש 65 קצת לפני גולני (מצפון לדרום), מצפה נטופה היה מחסום גם ביום חמישי וגם בשישי.איפה באמת יש מחסומים ?
(שנדע מה לעקוף ...........)
בכביש 6 ?
בכביש 1 ?
מנסיון הוויז לא ממש דיווח על המחסומים- לא היו שם פקקים.מישהו התנסה בנסיעה מהצפון לירושלים/חזור ?
ג. מחסומים יוצרים פקקים.
ד. אם אני נוסע עם ווייז יש פחות סיכוי להיתקל במחסום.
האם ההנחות הנ"ל נכונות ??
מחסום קטן בכניסה מכביש 3855 לכיוון נהר הירקון ורמה ג'
איך נכמסים לרמה ג2 מכיוון גרית גת ולא דרך שם?מחסום קטן בכניסה מכביש 3855 לכיוון נהר הירקון ורמה ג'
דרך רמה ב' - רחוב נהר הירדן עד הסוף.איך נכמסים לרמה ג2 מכיוון גרית גת ולא דרך שם?
אני זוכרת שפעם היינו נכנסים דרך נחל צאלים- האם זה עדיין רלוונטי? כל רגע משנים שם את הכבישים.דרך רמה ב' - רחוב נהר הירדן עד הסוף.
נכנסים מהכניסה השניה לבית שמש לכיוון העיר הותיקה ומשם לנהר הירדדן.
נכון,אני זוכרת שפעם היינו נכנסים דרך נחל צאלים- האם זה עדיין רלוונטי? כל רגע משנים שם את הכבישים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: