וואי, לא האמנתי שאמצא, זה מ- כ"ד אייר.תודה על הרצון לעזור!
מעריכה מאד!
נראה לי לפני כשלושה שבועות בערך...
רואים תמונה של כוס קינוחים גבוהה שבתחתיתה קוביות תפוחים אפויים ופירורים פריכים, ומעל מונחים כמה כדורי גלידה.
מצרכים:
בסיס:
4 תפוחים.
שליש כוס שמן
כף תמצית וניל
רוטב פירות יער\מלית אוכמניות
קראנץ:
כוס קמח
חצי כוס סוכר
50 גרם מרגרינה
גלידה:
ריץ
3 ביצים
שליש כוס סוכר
2 סוכר וניל
כף דבש
4 כפות נוגט
כפית קפה נמס
גנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
ריץ
הוראות הכנה:
בסיס: חותכים את התפוחים לקוביות\פרוסות. שוטחים בתבנית אפייה, מערבבים בצלוחית את מיץ הלימון ותמצית הווניל ומושחים על התפוחים בעזרת מברשת לביצה. מזלפים רוטב בנדיבות ומכניסים לתנור חם על 200 מעלות ל- 10 דקות.
מעבדים את מרכיבי הקראנץ' לפירורים, מפזרים על התפוחים ואופים 15 דקות נוספות עד להזהבה יפה של הפירורים והתרככות התפוחים.
גלידה: מכניסים את כל החומרים יחד לקערת המיקסר ומקציפים על מהירות גבוהה עד לקבלת קצף עשיר ויציב.
גנאש: ממיסים את השוקולד והריץ' יחד על אש נמוכה ומשגיחים שלא יישרף.
להגשה: מגישים את בסיס התפוחים והקראנץ' בעוד חם. מניחים עליו כדור מהגלידה ומזלפים רוטב חם.
בהצלחה
ובתאבון