סופר חיובי
משתמש מקצוען
לא ....יש לך התנגדות אישית לנווה יעקב?
אבל רק אמרתי שהמחירים שאמרו פה לא הגיונים....
לא ....יש לך התנגדות אישית לנווה יעקב?
אפשר למצוא בשכטר במחיר נמוך משמעותית + הטבת מימון.בשכטר ברמות- אזור הרבה הרבה יותר מרכזי ונחשק מנווה יעקב 5 חדרים= 130 מטר + 2 מרפסות או חצר גדולה,
מפרט טכני גבוה מאד, חדשה מהנילון, נוף, ואזןור פיתוח חדש
עולה כ 3.5
נכוןאפשר למצוא בשכטר במחיר נמוך משמעותית + הטבת מימון.
במרכז רביץ 4 חדרים קנו מלפני חודש ב3800...
אלא מה?ואני חושבת אחרת.
עדיין הייתי מעדיפה לגור בדירה שמשופצת ב 2וחצי מיליון....לא דומה לא כמעט,
ממש כמו 2 שכונות נפרדות.
מכירה אותו אישי,ובנפרד מעניין מי הטיפש שקנה 4 חדרים שם ב 3800 זה יותר יקר מהפרויקטים הכי יקרים ושווים של רמות
וכפי שהעילו פה צילומי מסך - זה לא מחיר סטנדרט בכלל שם
לדעתי 3800בוא נגיד שבאורנים יש חסרונות ולכן המחיר יותר זול מיורו
כמה לדעתך אנשים מוכנים לשלם כדי לקבל דירה דומה ביורו? (בלי חלל גם שם לא כולם יש החללים)
ובלי החסרונות של אורנים, לדעתי עוד חצי מיליון ש"ח בערך לא יותר.
כמה לדעתך?
אין לי מושג למה זה לא מופיע,
לדעתי 3800
ככה אומרים המתווכים.
120 מטר, 5 חדרים בלי חלל.לכמה מטר?
וכמה חד'?
אם חלל או בלי חלל?
כוחות השוק חזקים מ"הודעות" על הגיוניות המחירים...אלא מה?
ולא דיברתי רק על מרכז מסחרי ...
אלא גם על מרחק מהמרכז...
זה שכונה צדדית מאוד על המפה.
אבל אנשים גם צריכים לדעת שהמחירים לא הגיונים ביס לשאר העיר....
על זה בדיוק יש ויכוח....עדיין לא הוכח ה5 מיליון.. הוכח אחרת!כוחות השוק חזקים מ"הודעות" על הגיוניות המחירים...
הלוואי ! המילים מאוד מפוצצות ויפות!הר נוף ובית וגן הן גם "שכונות צדדיות" על מפת ירושלים החרדית (החרדים מתרכזים בעיקר בצפון ירושלים).
קריאת המפה היא לא טכנית, אלא מורכבת מהרבה מאוד נתונים, שבסופו של דבר משליכים על המחירים.
העובדות מראות שנווה יעקב מתחזקת משנה לשנה, עוד מעט תהפוך להיות אחת השכונות ששולחת הכי הרבה נערים לישיבות ובנות לסמינרים. אנשים באים לגור בה לא רק בגלל המחיר (ראי את מה שקורה ברביץ). יש לה אופי משלה, וארגון פנים-חרדי מעולה. העתיד משפיע על מחירי הדירות לא מעט, ונווה יעקב פניה להיות אחת מהשכונות החרדיות החזקות של ירושלים (וזה לא משנה מה הסיבה שהפכה אותה להיות כזאת)
לא מתווכחת על הסכומים. נראה לי ויכוח עקר.על זה בדיוק יש ויכוח....עדיין לא הוכח ה5 מיליון.. הוכח אחרת!
הלוואי ! המילים מאוד מפוצצות ויפות!
אם זה אני מסכימה ....אגב, אם כבר מדברים על "הגיוני"
בכלל לא הגיוני שקונים מחירים בסכומים האלו, במיוחד בתקופה הזאת.
נכון, יש אנשים שיש להם לא מעט שטרות מתחת לבלטות, אבל הם המעט.
הרוב, מתמודדים עם נושא הכלכלה וסוחבים איכשהו.
איך, רבש"ע, נקנות כל כך הרבה דירות בסכומים שגבוהים משמעותית מסכומים שבעבר היו נחשבים אגדיים (בעבר, בחור שפיץ של השפיץ קיבל 200000 דולר וקנה דירה בגב"ש)???
אבל על זה היה הויכוח....לא מתווכחת על הסכומים. נראה לי ויכוח עקר.
לא התייחסתי לויכוח הזה (בעיניי, גם אם דירה אחת נמכרה בסכום הזה, זה לא באמת אומר משהו)אבל על זה היה הויכוח....
ושנווה יעקב נהייתה המרכז .....של ירושלים......
נו.. נו...
נכון ששוק הנדלן ממש לא הגיוניאגב, אם כבר מדברים על "הגיוני"
בכלל לא הגיוני שקונים מחירים בסכומים האלו, במיוחד בתקופה הזאת.
נכון, יש אנשים שיש להם לא מעט שטרות מתחת לבלטות, אבל הם המעט.
הרוב, מתמודדים עם נושא הכלכלה וסוחבים איכשהו.
איך, רבש"ע, נקנות כל כך הרבה דירות בסכומים שגבוהים משמעותית מסכומים שבעבר היו נחשבים אגדיים (בעבר, בחור שפיץ של השפיץ קיבל 200000 דולר וקנה דירה בגב"ש)???
זה בעיניי לא הגיוני יותר מאשר המיקום עליו מחליטים לשים את הכסף, אבל, האם ההיגיון שלי משליך משהו על שוק הנדל"ן? ובכן - לא.
כן,מכירה אותו אישי,
רוצה לדבר איתו?
שוק הנדל"ן זה בסופו של דבר בני אדםנכון ששוק הנדלן ממש לא הגיוני
ממש ממש לא,
אבל ולכן?
בגלל זה אנשים אומרים- אם כבר אז כבר נשליך את כספינו לפח ונשלם על דירה שעולה 3 עוד 2 מליון=5?
איך מחירי הנדלן הגבוהים קשורים לכאן?
ובנפרד-המחירים המנופחים שנכתבו כאן גם לא הוכחו אלא הוכח כבר מרשות המיסים להיפך - העלו פה דיווחי עסקאות של 5 חדרים באזור ה 3, אז בדיוק העיסקאות המופרחות לא דווחו משום מה?
אז כנראה כל הדיון כאן מיותר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: