וואו!והנה הדגמה ביתית, פחות מקצועית, אבל מראה איך זה עובד.
איתגרנו את הילד בן 10 לסובב בעיניים מכוסות.
צפה בקובץ המצורף 1190254
איפה קונים בירושלים?
לחיפה זה עדיין לא הגיע...ראיתי בחור לפני שנה מחזיק את זה, פעם ראשונה שאני שומעת שזה להיט...
דוקא ראיתי את זה בצפוןלחיפה זה עדיין לא הגיע...
טוב, לא משהו חדש, אצלנו תמיד האופנה מגיעה 5 שנים אחר כך
זה נראה בד עם משקל מסוים.אין דבר שאי אפשר. גם את הדאפו שלי תפרו, הוא לא נולד ככה...
אבל הרבה נשים מששו את זה ובדקו מכל הכיוונים במטרה לחקות, ולא ראיתי משהו ביתי. צריך בדים מסויימים והשקעה. זה לא רק "סתם חתיכת בד" כמו שזה נראה מרחוק.
איפה זה?בינתיים אמרו לי ש100 זה די זול, המחיר הזול פה זה 150,
התקשרתי לקנות לאחיין שלי והמליץ לי שהילד יבוא לבחור כי יש לו מבחר סגנונות ענק,
בסוף סגרנו שאחיין שלי יבוא לשם בראשון בבוקר, עוד תעסוקה :=)
איפה זה?
לילד בן שש זה מתאים?
גיסי הביא לשבת המשפחתית, גם ילד בן 6 נהנה לנסות,בנתיבות המשפט 3, 054-8496500 ,058-666-9703
תודהגיסי הביא לשבת המשפחתית, גם ילד בן 6 נהנה לנסות,
לא מי יודע מה הצליח, אבל לא נתנו לו מספיק הזדמנות.
מישהי אמרה פה מגיל 7. כנראה תלוי בכשרון אישי
לשאלה על הבד,בנתיבות המשפט 3, 054-8496500 ,058-666-9703
אני לא ניסיתי. אני לא תופרת. אם מישהי מבינה בתפירה, צריך לקחת את זה לחנות בדים. יש בזה להערכתי הבלתי מקצועית 4 שכבות בד בגודל 30X30 +בד מסביב להכל כמו סרט סיום רחב.זה נראה בד עם משקל מסוים.
ניסית בחנות בדים?
כן, יש בעוד מקום?!בנתיבות המשפט זה מי שאמר שיש לו מבחר גדול ושהילד יבוא לבחור?
אה לא יודעת זה מה ששאלתי, לבוא מפתח תקוה למודיעין עילית בשביל זה נראה לי קצת מידיכן, יש בעוד מקום?!
אחיין שלי מרוצה עד השמיים, לקח לו שעות לבחור...
הוא חלם על זה כבר כמה חודשים,
הוא לומד בתשבר, שם זה רץ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: