מה המומחים אומרים על זה?

קיבלתי את ההצעה המצ"ב, מה אומרים עליה? יש מה לשפר? (בגדול זה אחרי מיצוי המיקוח עם הבנקים השאלה היא אם משתלם יועץ).
בנוסף, האם יש עוד דברים שצריך לבדוק כמו עמלות פירעון ועלות פתיחת תיק וכו' או שזה לא משתנה.

1730125819941.png

קיבלתי את ההצעה המצ"ב, מה אומרים עליה? יש מה לשפר? (בגדול זה אחרי מיצוי המיקוח עם הבנקים השאלה היא אם משתלם יועץ).
בנוסף, האם יש עוד דברים שצריך לבדוק כמו עמלות פירעון ועלות פתיחת תיק וכו' או שזה לא משתנה.

צפה בקובץ המצורף 1804524
כנראה (ההסתייגות היא בגלל אי הכירות עם פרטי התיק) שעל הקל"צ תוכל לקבל יותר טוב, רק החיסכון בעמלות היוון עתידי בגלל הקל"צ יכסה לך את עלות היועץ.

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אשמח לחוד נוספות
אני קצת זהירה כי עדיין התקופה מאד מתעתעת. ואין לי עדיין מספיק רושם לגבי אישורים מהחודש האחרון.
(החגים גרמו לדחיית טיפול בתיקים במסגרות המקובלות שלי)
רק ביום ראשון אני אמורה לקבל כמה אישורים או לפחות אינדיקציות יותר ברורות למה שהולך היום.
בהסתכלות ראשונית במשקפיים מלפני חודש וחצי כנראה שיש מה לשפר
חשבתי גם לפחות להוסיף במלצ ולהוריד מהקלצ.

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  87  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה