הנורמלית האחרונה
משתמש מקצוען
שמבקשים טופס שלא ברור מהו ולמה זה נדרש....
אם את בת שישים ויש לך כוח רצון כל כך חזק שהצלחת בגילך המופלג להוציא רשיון,ברישום לטסט
לא ניתן לרשום תאריך לידה ידני אלא לבחור מהלוח תאריך
אם את בת 60 תאלצי ללחוץ 60*12 לחיצות להגיע לחודש הלידה...
יאוש.
לי הפריע באתר ממשלתי שהיה צריך להעלות מסמכים מצורפים כמו תלושי משכורת וכד וזה חסם מגודל מסוים של המסמך והיה מדובר סהכ המסמכים פשוטים סרוקים לא בקבצים של תמונה וכד שכבדים יותר .. אז הייתי צריכה לסרוק הכל שוב כל דף לבד כי חלק סרקתי 2 יחד וגם לעשות עוד פעולה של כיווץ של המסמך כדי שיעשה , היה מאד מאד מתיש ומתסכל. חשוב שיהיה אפשרות להעלות קבצים גדולים יותר.זה יכול להיות כל סוג טופס החל מבקשות סיוע שונות וממשיך בביטוח אתרי ממשלה וכו'
כל מידע יעזור
אשמח לנקודות ספציפיות ולא שהטופס היה ארוך וכדומה
תודה מראש
מס הכנסה, נכון?לי הפריע באתר ממשלתי שהיה צריך להעלות מסמכים מצורפים כמו תלושי משכורת וכד וזה חסם מגודל מסוים של המסמך והיה מדובר סהכ המסמכים פשוטים סרוקים לא בקבצים של תמונה וכד שכבדים יותר .. אז הייתי צריכה לסרוק הכל שוב כל דף לבד כי חלק סרקתי 2 יחד וגם לעשות עוד פעולה של כיווץ של המסמך כדי שיעשה , היה מאד מאד מתיש ומתסכל. חשוב שיהיה אפשרות להעלות קבצים גדולים יותר.
וגם במקומות שצריך לכתוב מלל שיהיה אפשר מלל חופשי לא מוגבל או הגבלה גדולה.
גם אני חשבתי ככהברישום לטסט
לא ניתן לרשום תאריך לידה ידני אלא לבחור מהלוח תאריך
אם את בת 60 תאלצי ללחוץ 60*12 לחיצות להגיע לחודש הלידה...
יאוש.
לי הפריע באתר ממשלתי שהיה צריך להעלות מסמכים מצורפים כמו תלושי משכורת וכד וזה חסם מגודל מסוים של המסמך והיה מדובר סהכ המסמכים פשוטים סרוקים לא בקבצים של תמונה וכד שכבדים יותר .. אז הייתי צריכה לסרוק הכל שוב כל דף לבד כי חלק סרקתי 2 יחד וגם לעשות עוד פעולה של כיווץ של המסמך כדי שיעשה , היה מאד מאד מתיש ומתסכל. חשוב שיהיה אפשרות להעלות קבצים גדולים יותר.
וגם במקומות שצריך לכתוב מלל שיהיה אפשר מלל חופשי לא מוגבל או הגבלה גדולה.
ההזדהות..זה יכול להיות כל סוג טופס החל מבקשות סיוע שונות וממשיך בביטוח אתרי ממשלה וכו'
כל מידע יעזור
אשמח לנקודות ספציפיות ולא שהטופס היה ארוך וכדומה
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: