דרוש מידע מה היה הדבר הכי מתסכל כאשר השלמתם טפסים באתר?

הורה מאושר

משתמש צעיר
נסיתי להגיש בקשת הלווה בקרן הפנסיה 5 פעמים עשיתי את כל התהליך אך בשלה האחרון של חתימה על חוזה ההלוואה לא יכולתי לצפות בחוזה בגלל הסינון הייתי צריך לעשות דרך פקידה כמו לפני עשוריים

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
ברישום לטסט
לא ניתן לרשום תאריך לידה ידני אלא לבחור מהלוח תאריך
אם את בת 60 תאלצי ללחוץ 60*12 לחיצות להגיע לחודש הלידה...
יאוש.
אם את בת שישים ויש לך כוח רצון כל כך חזק שהצלחת בגילך המופלג להוציא רשיון,
לכאורה תשרדי גם 720 לחיצות עכבר :p;):giggle:

דבורי-ריקי

משתמש פעיל
זה יכול להיות כל סוג טופס החל מבקשות סיוע שונות וממשיך בביטוח אתרי ממשלה וכו'
כל מידע יעזור
אשמח לנקודות ספציפיות ולא שהטופס היה ארוך וכדומה
תודה מראש
לי הפריע באתר ממשלתי שהיה צריך להעלות מסמכים מצורפים כמו תלושי משכורת וכד וזה חסם מגודל מסוים של המסמך והיה מדובר סהכ המסמכים פשוטים סרוקים לא בקבצים של תמונה וכד שכבדים יותר .. אז הייתי צריכה לסרוק הכל שוב כל דף לבד כי חלק סרקתי 2 יחד וגם לעשות עוד פעולה של כיווץ של המסמך כדי שיעשה , היה מאד מאד מתיש ומתסכל. חשוב שיהיה אפשרות להעלות קבצים גדולים יותר.
וגם במקומות שצריך לכתוב מלל שיהיה אפשר מלל חופשי לא מוגבל או הגבלה גדולה.

*רות

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
1. תאריך לידה- לא תמיד אפשר להקליד וצריך לחפש ולחפש.....
ועד שכבר מוצאת את השנה שבה נולדתי אם לוחצת על היום לפני החודש זה כבר קלט את הבחירה ונסגר אטמטי בלי שעדכנתי את החודש... (מקווה שהובנתי איך זה קורה..)

2. יש הרבה טפסים שהמילוי האוטומטי של גוגל לא מסכים לקבל את מה שמתמלא אוטומטי עד שלא מקלידה הכל מחדש, כמו גם העתק הדבק של קוד /אימייל- לא מקבל עד שמקלידים אחד אחד

3. הרבה פעמים לא יודעים אם הטופס נשלח בהצלחה או לא

4. ששוכחים סיסמא או כשנדרש לעבור למסך אחר מהטופס שממלאים שיפתח בחלון חדש ולא על החלון של הטופס שכבר חלקו מלא, הרבה פעמים נפתח על החלון בעצמו ואז צריך לחזור ולמלא שוב את כל הפרטים

טוב מאוד

משתמש מקצוען
לי הפריע באתר ממשלתי שהיה צריך להעלות מסמכים מצורפים כמו תלושי משכורת וכד וזה חסם מגודל מסוים של המסמך והיה מדובר סהכ המסמכים פשוטים סרוקים לא בקבצים של תמונה וכד שכבדים יותר .. אז הייתי צריכה לסרוק הכל שוב כל דף לבד כי חלק סרקתי 2 יחד וגם לעשות עוד פעולה של כיווץ של המסמך כדי שיעשה , היה מאד מאד מתיש ומתסכל. חשוב שיהיה אפשרות להעלות קבצים גדולים יותר.
מס הכנסה, נכון?
איך כתבו כאן? יאוש...

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עם כמות התלונות פה צריך להחליף את האנחה המסורתית של "הבירוקרטיה הישראלית הידועה..." ל"מילוי הטופס המוכר לשמצה..."

מרים:)

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ברישום לטסט
לא ניתן לרשום תאריך לידה ידני אלא לבחור מהלוח תאריך
אם את בת 60 תאלצי ללחוץ 60*12 לחיצות להגיע לחודש הלידה...
יאוש.
גם אני חשבתי ככה
ואז שמתי לב שכשלוחצים על השנה (נניח 2024) יש אפשרות לבחור את השנה הרצויה ולא צריך ללחוץ על החץ....
וכך גם בחודש
מקווה שהועלתי...

rachelita

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

סתם לפעם הבאה...
אפשר לפתוח את הקובץ (תמונה או PDF) ולעשות 'הדפסה למדפסת PDF' ושם לבחור איזה דף להדפיס. (כמו בהדפסה במדפסת רגילה)
זה מוריד את הגודל של המסמך לגודל הרצוי, וגם מחלק לפי איזה דפים שרוצים.

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה יכול להיות כל סוג טופס החל מבקשות סיוע שונות וממשיך בביטוח אתרי ממשלה וכו'
כל מידע יעזור
אשמח לנקודות ספציפיות ולא שהטופס היה ארוך וכדומה
תודה מראש
ההזדהות..
כ"כ הרבה אמצעי הזדהות,
קוד, סיסמא וכו'
כל פעם אני שוכחת ואז מהתחלה..

לפעמים גם לא ברור לי מה נדרש ממני לכתוב שם בטופס.
(סתם כך, נראה לי ש-לאנשים הומניים יותר קשה להתעסק עם טפסים).

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
וגם התאריכים לועזיים...
אני לא יודעת חודשים לועזיים בע"פ.
אחרי שחישבתי את התאריך לידה מעברי ללועזי ,
אני מותשת!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה