השבוע ניסיתי למלא טופס שכמה שדות בו פשוט לא היתנו לעריכהזה יכול להיות כל סוג טופס החל מבקשות סיוע שונות וממשיך בביטוח אתרי ממשלה וכו'
כל מידע יעזור
אשמח לנקודות ספציפיות ולא שהטופס היה ארוך וכדומה
תודה מראש
שדות שלא ניתנים לעריכה אפשר לנסות לשנות ידנית דרך הקונסול...השבוע ניסיתי למלא טופס שכמה שדות בו פשוט לא היתנו לעריכה
כמובן שאם ניסיתי לדלג עליהם, קיבלתי הודעת שגיאה
הבעיה שלי, כמסוננת, שאני אף פעם לא יכולה להיות בטוחה שזו תקלה של האתר עד שלא אנסה ללגלוש דרך רשת אחרת.
בעיה.
נו, וזה לא בגדר סיוט?שדות שלא ניתנים לעריכה אפשר לנסות לשנות ידנית דרך הקונסול...
ולמה תמיד רק לטלפון ב SMS אין מייל בעולם, במחשב עצמו יש!!הסיסמאות ושם המשתמש
סיוט
קאפס לוק דלוק / כבוי, עברית אנגלית אותיות גדולות וקטנות סימנים מספרים
תמיד משהו שגוי
והמחשב תמיד זוכר את הסיסמא הישנה ולא החדשה חחח
למה אי אפשר להכנס באמצעות פרטים אישיים מזהים? למה צריך לכל אתר סיסמא???
הלוואי והייתה לי אפשרות לעבור על על הטפסים הקיימים בעולם ולתקן אותםבתקווה שאת הולכת לתקן את כל הבאגים המעצבנים הללו
ולא שרצית את זה רק בשביל פרויקט גמר או משהו....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: