לא חושבת שזה אמור להיות פתרון לעתיד, אבל לפחות דוחה קצת את הבידוד הראשוןאבל זה לא עונה על איך זה מכסה את העתיד.
לא חושבת שזה אמור להיות פתרון לעתיד, אבל לפחות דוחה קצת את הבידוד הראשוןאבל זה לא עונה על איך זה מכסה את העתיד.
ביום אחדלא חושבת שזה אמור להיות פתרון לעתיד, אבל לפחות דוחה קצת את הבידוד הראשון
עם הפיתוחים של הבדיקות ע"י דגימת רוק, יש לכך סיכוי גבוהשגרת הבוקר מתחילה, מדידת חום, אישור רפואי וביצוע בדיקת קורונה...
לגמרי.ביום אחד
הצלחתם להבין מן ההודעה המוקלטת מתי מתחילות שאר הכיתות - שלא נבדקות?החינוך
לא קיבלנו שום הודעה. (כנראה יש לכם ילדים גדולים גם וקיבלתם את ההודעה עבורם?)הצלחתם להבין מן ההודעה המוקלטת מתי מתחילות שאר הכיתות - שלא נבדקות?
אם השיקול הוא הורדת האחוזיםאני הבנתי שרק כך יהיה אפשר לפתוח את שנת הליודים
ע"י ריבוי הבדיקות העיר יכולה לההפך לירוקה
אבל נניח שילד בבדיקה היום יוצא שלילי ובשבת אוכל/משחק אצל דודים ביום ראשון הוא כבר יכול להיות חיוב ?!
כנראה שלא עברתם את התענוג הזה.אולי נתחיל בשאלה ההפוכה, למה לא?
לי אישית אין התנגדות לקבל בדיקה אישית כל בוקר אחרי מודה אני
התברר לי בתקופה האחרונה שיש כאלו שבדיקה היא הסיוט השחור שלהם
למה באמת?
ממש לא, זה לא לכל ילדי החיידרים ולכלל המלמדיםהבדיקות הם רק לכיתות ז' ח' ולמלמדים שלהם.. בכל החיידים בק"ס, מי שלא נבדק אינו יכול להגיע לחיידר.
בחיידרים החסידיים מתחילים מחר את הזמן כרגיל ב"הממש לא, זה לא לכל ילדי החיידרים ולכלל המלמדים
נכון, אני מדברת על החיידרים הליטאיים שהולכים ע"פ הרב קסלרבחיידרים החסידיים מתחילים מחר את הזמן כרגיל ב"ה
בלי השטויות האלה ובלי לרדוף כל הזמן אחרי השיגעון החדש
שמממציאים בשבילנו במשרד הבריאות
החסידים צריכים עכשיו ללמוד מהליטאים.לדעתי הסיבה היא כי רוצים להוריד את אחוזי הבדיקות החיוביות במודיעין עילית שעומדת כיום על 30%
ועכשיו שעושים בבת אחת לאלפי ילדים האחוזים ירדו בצורה דרסטית
!!!!!ע"פ הרב קסלר
ברור שזה רחוק מפתרון מושלם, מנסים כמה שאפשר.אבל זה לא עונה על איך זה מכסה את העתיד.
לא נראה שיש כאן ויכוחאין טעם להיכנס לוויכוחים של ליטאים מול חסידים. לא זה הנושא וחבל לגרור את האשכול למקום כזה.
כי אם היו בודקים לפני שבוע הייתם מספיקים אחר כך עוד לנסוע ימה וקדמה צפונה ונגבה. ולייבא את הנגיף מארבע קצוות הארץ - ואז הבדיקה באמת לא הייתה רלוונטית. עכשיו אנשים כבר גמרו עם הנופש (בתקווה), וזה הזמן להערכת נזקים.בוא נתחיל עם הסיבה הזוטרית שפתיחת שנת הלימודים היתה אמורה להיות מחר ולא בעוד שבוע.
וגם זה אחרי 3 שבועות חופש,
ועוד כמה חודשי חודש מיותרים השנה...
אני אישה עובדת וצריכה סידור לילדים.
ממש לא.ביום אחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: