יעקב ארץ-צבי
משתמש מקצוען
קפה ללא טעמים לא צריך כשרות כלל
קפה בטעמים -כגון וניל/מוקה/אגוזים/וכו' צריך הכשר לכל דבר ועניין.
קפה ללא טעמים לא צריך כשרות כלל
א. יישר כח על המענה בהרחבה,יש שלושה חברות שמתאימות למכונות נספרסו
1 סטארבוקס [זה המקורי]
2 עילית
3 לנדוור
חוץ מזה יש עוד קפסולות שמתאימות למכונות אחרות, אבל הם פחות נפוצות [גם המכונות וגם הקפסולות].
מה ההבדל בינו לבין הD30?? במה הוא יותר איכותי?לפי חפירה שלי בזאפ- דגם סיטיז&מילק הוא יותר איכותי, (וגם יותר יקר...) וגם הוא מתאים לקפסולות של עוד חברות, לא רק נספרסו
מה ההבדל בינו לבין הD30?? במה הוא יותר איכותי?
ועוד שאלה יותר חשובה, הD30 אכן מתאים רק לקפסולות המקוריות??
חסום ליNespresso Essenza Mini Vs Citiz: Compare 2 Compact Capsule?
Compare Nespresso Essenza Mini Vs Citiz ✅ Two Nespresso machines head-to-head. Find out which one is better for you!www.wildboarcoffee.com
חסום לי
יש מצב לקבל צילום מסך?
יש לי D30 ואני משתמש בדרך כלל בקפסולות של עילית....ועוד שאלה יותר חשובה, הD30 אכן מתאים רק לקפסולות המקוריות??
יש ליין [ בשם "veruto" כמדומני] של מכונות של נספרסו שהם שינו בהם את הגודל של הקפסולות בשביל שיהיו רק קפסולות שלהם שיתאימו למכונה, אבל רוב המכונות הם קלאסיות ויש תחליפים חוץ מהקפסולות נספרסו המקוריות.ב. מישהו אמר לי שיש מכונות שרק קפסולות מקוריות מתאימות ולא של החברות המקבילות, אני מבינה ממך שזה לא נכון. אלא הקפסולות הסטנדרטיות של כל החברות (לכה"כ הקלאסיות) מתאימות.
חח נכון! היה בעבר חיפוש אחר שערכתי באנגלית, שם המסקנה היתה הפוכה...
התקשרתי הבוקר לחנות מסוימת בשביל לברר על הדגמים.חח נכון! היה בעבר חיפוש אחר שערכתי באנגלית, שם המסקנה היתה הפוכה...
נדמה לי שבזאפ האסנזה קיבלה ניקוד נמוך יותר... תבדקו שם. בכל אופן, האסנזה זולה בהרבה
לחברה שלי יש והיא מרוצה ממשהתקשרתי הבוקר לחנות מסוימת בשביל לברר על הדגמים.
כששאלתי מה מומלץ, התשובה שקיבלתי היתה: "כולם קונים את הסיטיז אנד מילק"- ללכת על זה? (עזבי כרגע את המחיר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: