דרוש מידע מה ההבדל בין שתי מכונות הנספרסו?

levzahav

משתמש מקצוען
יש שלושה חברות שמתאימות למכונות נספרסו
1 סטארבוקס [זה המקורי]
2 עילית
3 לנדוור

חוץ מזה יש עוד קפסולות שמתאימות למכונות אחרות, אבל הם פחות נפוצות [גם המכונות וגם הקפסולות].
א. יישר כח על המענה בהרחבה,
ב. מישהו אמר לי שיש מכונות שרק קפסולות מקוריות מתאימות ולא של החברות המקבילות, אני מבינה ממך שזה לא נכון. אלא הקפסולות הסטנדרטיות של כל החברות (לכה"כ הקלאסיות) מתאימות.
עזרת לנו מאוד! תודה.

malkykl

משתמש מקצוען
לפי חפירה שלי בזאפ- דגם סיטיז&מילק הוא יותר איכותי, (וגם יותר יקר...) וגם הוא מתאים לקפסולות של עוד חברות, לא רק נספרסו (לפי מה שראיתי באתר של עלית, הם מתאימים לרוב המכונות של נספרסו, פרט לדגמי veruto, שלהם מתאימות רק קפסולות של נספרסו
הדגם הזה עולה באתר נספרסו כ1500 ש"ח, אפשר למצוא אותו ב815 ש"ח- חפשו בזאפ.
אגב אני מחפשת כרגע לקנות... אם יש פה מי שמעוניין למכור, ספרו לי על זה :)

levzahav

משתמש מקצוען
לפי חפירה שלי בזאפ- דגם סיטיז&מילק הוא יותר איכותי, (וגם יותר יקר...) וגם הוא מתאים לקפסולות של עוד חברות, לא רק נספרסו
מה ההבדל בינו לבין הD30?? במה הוא יותר איכותי?
ועוד שאלה יותר חשובה, הD30 אכן מתאים רק לקפסולות המקוריות??

malkykl

משתמש מקצוען

יעקב ארץ-צבי

משתמש מקצוען
ועוד שאלה יותר חשובה, הD30 אכן מתאים רק לקפסולות המקוריות??
יש לי D30 ואני משתמש בדרך כלל בקפסולות של עילית....
ב. מישהו אמר לי שיש מכונות שרק קפסולות מקוריות מתאימות ולא של החברות המקבילות, אני מבינה ממך שזה לא נכון. אלא הקפסולות הסטנדרטיות של כל החברות (לכה"כ הקלאסיות) מתאימות.
יש ליין [ בשם "veruto" כמדומני] של מכונות של נספרסו שהם שינו בהם את הגודל של הקפסולות בשביל שיהיו רק קפסולות שלהם שיתאימו למכונה, אבל רוב המכונות הם קלאסיות ויש תחליפים חוץ מהקפסולות נספרסו המקוריות.

levzahav

משתמש מקצוען
@malkykl
מעניין, אבל עפ"י ההשוואה שהעלית- הם נוטים יותר ל-"אסנזה מיני" ולא ל"סיטיז"...
בלבלתם אותי :oops:

malkykl

משתמש מקצוען
@malkykl
מעניין, אבל עפ"י ההשוואה שהעלית- הם נוטים יותר ל-"אסנזה מיני" ולא ל"סיטיז"...
בלבלתם אותי :oops:
חח נכון! היה בעבר חיפוש אחר שערכתי באנגלית, שם המסקנה היתה הפוכה...
נדמה לי שבזאפ האסנזה קיבלה ניקוד נמוך יותר... תבדקו שם. בכל אופן, האסנזה זולה בהרבה

levzahav

משתמש מקצוען
חח נכון! היה בעבר חיפוש אחר שערכתי באנגלית, שם המסקנה היתה הפוכה...
נדמה לי שבזאפ האסנזה קיבלה ניקוד נמוך יותר... תבדקו שם. בכל אופן, האסנזה זולה בהרבה
התקשרתי הבוקר לחנות מסוימת בשביל לברר על הדגמים.
כששאלתי מה מומלץ, התשובה שקיבלתי היתה: "כולם קונים את הסיטיז אנד מילק"- ללכת על זה? (עזבי כרגע את המחיר)

malkykl

משתמש מקצוען
התקשרתי הבוקר לחנות מסוימת בשביל לברר על הדגמים.
כששאלתי מה מומלץ, התשובה שקיבלתי היתה: "כולם קונים את הסיטיז אנד מילק"- ללכת על זה? (עזבי כרגע את המחיר)
לחברה שלי יש והיא מרוצה ממש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה