האם יש הגבלה לסוגי קפסולות? או שמתואם להרבה סוגים?לי יש D30 והיא מצוינת.
אגב, התקן מחייב את היצרנים לא לעבור טמפרטורה מסוימת מטעמי בטיחות, ולכן אם אין מקציף שמחמם את החלב הקפה יהיה חם אבל לא רותח, בשונה מקומקום ששם הוא יהיה רותח גם אם לא מחממים את החלב.
אבל עדיין שווה...
יש שלושה חברות של קפסולות שאני מכירהאם יש הגבלה לסוגי קפסולות? או שמתואם להרבה סוגים?
זה מטעמי טעמים. 100 שורף את הקפהזה לא רותח כי אספרסו הוא 96 מעלות ולא 100.
אולי יש גם איזה תקן, לא יודע.
התכוונתי לשאול אם ניתן להשתמש בקפסולות של כל שלושת החברות?יש שלושה חברות של קפסולות שאני מכיר
יכול להיות שיש יותר.
בכל חברה יש כמה וכמה רמות חוזק בקפסולות.
יש גם קפסולות בטעמים אבל בלי הכשר, בכל אופן מה שאני מכיר.
אם משהו מכיר קפסולות בטעמים עם הכשר שיכתוב כאן לתועלת הכלל.
אתה יכול להקציף את החלב ולהוסיף קפה רגיל.שאלה עמרצית יש אפשרות להשתמש עם קפה רגיל או חייב קפסולות
המכונות מיוצרות על ידי חברת דלונגי על פי תכניות של נספרסו.התמונות שהעלית הם בכלל לא של חברת נספרסו אלא של חברת דרלינגו.
יש שלושה חברות שמתאימות למכונות נספרסוהתכוונתי לשאול אם ניתן להשתמש בקפסולות של כל שלושת החברות?
כיון שיש מכונות שמוגבלות לחברה ספציפית של קפסולות.
אתה יודע לומר לי האם הקפסולות מ3 החברות שמנית מתאימות לדגם D30? או שהמכשיר הספציפי הזה מוגבל לגודל מסוים? בעיקר חשוב לי מכשיר שלא מגביל אותי לקפסולות מסויימות ובד"כ יקרות יותר...יש שלושה חברות שמתאימות למכונות נספרסו
1 סטארבוקס [זה המקורי]
2 עילית
3 לנדוור
חוץ מזה יש עוד קפסולות שמתאימות למכונות אחרות, אבל הם פחות נפוצות [גם המכונות וגם הקפסולות].
יש לי D30אתה יודע לומר לי האם הקפסולות מ3 החברות שמנית מתאימות לדגם D30? או שהמכשיר הספציפי הזה מוגבל לגודל מסוים? בעיקר חשוב לי מכשיר שלא מגביל אותי לקפסולות מסויימות ובד"כ יקרות יותר...
4 ג'ו [נמכר בתחנות דלק 'דלק'] כשרות חת"סיש שלושה חברות שמתאימות למכונות נספרסו
1 סטארבוקס [זה המקורי]
2 עילית
3 לנדוור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: