משמרת שבת היא הותיקה ושבת לדורות הם החדשים, לא כך?ששבת לדורות זה התקן של חברת גלביט אלקטרוניקה שמותקן כבר אצל 80 אלף לקוחות +- (היא בעבר הייתה מתקינה למשמרת שבת) והיחידים עם הסדר אחריות של רב היבואנים בארץ
ומשמרת השבת זה התקן שבת חדש יחסית נראה לי מהשנתיים האחרונות
לא. תבדוק מידיעה ברורהמשמרת שבת היא הותיקה ושבת לדורות הם החדשים, לא כך?
מבחינה הלכתית אין שום הבדלהאם יש הבדל במהות מבחינת ההתקנים, דהיינו שיש מאן דהו שיאמר שזה טוב מזה מבחינה הלכתית?
מה שהותקן אצלך לפני 5/6 זה התקן שחברת גלביט אלקטרוניקה התקינה עבור משמרת השבת. שהם כיום מיתגו את עצמם בתור שבת לדורותמוזר.
כי אצלי לפני 5 או 6 שנים כבר התקינו משמרת השבת. ורק עכשיו שמעתי על שבת לדורות
בשביל זה יש תעודת כשרותאפשר להסתכל על זה אחרת, ובאמת שאין לי מושג.
אולי משמרת השבת הסירו את ההשגחה מגלביט אלקטרוניקה, ולכן גלביט מיתגו את עצמם כשבת לדורות.
ואם כן, השאלה למה הסירו את ההשגחה, האם יש ליקויים הלכתיים?
לא ראיתי שהבד"ץ נותן להם כשרות.בשביל זה יש תעודת כשרות
והם גם מתקינים לבדץ העדה החרדית ככה שכשרותי זה לא הנושא
נמצא באתר שלהםלא ראיתי שהבד"ץ נותן להם כשרות.
לפחות באתר שלהם מופיע לגבי הבד"ץ רק על מקררים של סמסונג.
הכשרות שכן מופיע באתר זה של רבנים שחלקם הגדול נתן/נותן כשרות למשמרת השבת
אני לא ראיתי מסמך כזה שלהם. ואם יש תעלהנותן כשרות למשמרת השבת
כאמור זה רק על מקררי סמסונגנמצא באתר שלהם
אני לא ראיתי מסמך כזה שלהם. ואם יש תעלה
הבעיה שלי, למה בחנויות של מוצרי חשמל אומרים לך על מקרר/מקפיא שהוא כולל התקן שבת של משמרת השבת, ובפועל כוונתם להתקן של שבת לדורות.התקן שבת לדורות הוא אותו התקן שהיה נקרא בעבר "משמרת השבת" והותקן (במשך 10 שנים האחרונות) ומותקן עד היום על ידי חברת "גלביט אלקטרוניקה".
שיתוף הפעולה שהיה בשנים הראשונות עם חברת "משמרת השבת" היה שיתוף פעולה עיסקי לחלוטין שהסתיים מסיבות שונות שאין כאן המקום לפורטם.
עקב כך, בהוראת הרבנים שם ההתקן השתנה ונקרא בהוראתם "שבת לדורות".
מלבד שם ההתקן שהשתנה, לא השתנה דבר בהתקן. - הן מבחינת רכיבי ההתקן, ההתקנות, צוות הטכנאים, המהנדסים, וצוות ההנהלה.
ההתקן מאושר ומפוקח באופן מחמיר ביותר על ידי ועדת הכשרות "שמור לקדשו" שהוקם באופן ישיר על ידי הרבנים הגאונים רבי משה שאול קליין ורבי מנדל לובין שליט"א, ובראשות הג"ר דב זילברברג שליט"א מרבני משמרת השבת בנושא מדי המים.
התקן שבת לדורות קיבל את ברכתם של הרבנים הגאונים שליט"א, הגאב"ד רבי שריאל רוזנברג, הג"ר מסעוד בן שמעון רב העיר בני ברק, הג"ר צבי ובר רב שכונת נווה יעקב, והג"ר יצחק רובין מחבר ספר אורחות שבת, שהיו שותפים בהקמת הוועדה באופן מלא.
כמו" ישנו הסדר כשרות נוסף עם הבד"צ העדה החרדית לגבי מקררי סמסונג שמותקנים במחסני היבואן ובדגמים מסויימים של חברת האייר.
התקן שבת לדורות שע"י גלביט אלקטרוניקה מאושר להתקנה על ידי כלל החברות והיבואנים במשק הישראלי, ההתקן היחיד שמותקן במחסני כל החברות, והיחיד שמיוצר ומפותח על ידי חברה ישראלית מקצועית מתחילה ועד סוף.
את זה כדאי לשאול את החנויות עצמם.הבעיה שלי, למה בחנויות של מוצרי חשמל אומרים לך על מקרר/מקפיא שהוא כולל התקן שבת של משמרת השבת, ובפועל כוונתם להתקן של שבת לדורות.
זה קרה לי לפחות ב 4/5 חנויות בשבוע האחרון.
שאלתי.את זה כדאי לשאול את החנויות עצמם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: