דוגמא לסינון תוכן שיש בנטפרי ואין באתרוג:
סרטוני "ברדק" חסומים בנטפרי, וכן חסום פורום "אוצר החכמה".
במילים אחרות:
נטפרי זה כמו יתד נאמן.
ואתרוג קרוב יותר יותר לעיתון בשבע.
דוגמא לסינון תוכן שיש בנטפרי ואין באתרוג:
סרטוני "ברדק" חסומים בנטפרי, וכן חסום פורום "אוצר החכמה".
אני מתפלא אם יש לך אתרוג, או שאתה נשען על מידע ישן. כי חבל להטעות את כולם עם מידע לא נכון.בלת"ק חלקי.
יש אתרים שאתרוג חוסם לגמרי, ונטפרי פותח חלק, [למשל יוטיוב חסום לגמרי באתרוג, ואילו נטפרי פותח סרטונים מסויימים].
בדרייב - אתרוג נותן להוריד כל סרטון שהוא, ופותח את כל הקבצים [למעט כאלה שמופיעה חסימה, אך אפשר להוריד אותם], נטפרי חוסם כל קובץ שהגישה אליו היא לכל מי שיש לו את הקישור
במידה ויש חשד שיש בו תמונות נשים הוא חוסם, יש הרבה סרטונים חסומים שאין בהם בלי שום בעיה.אתרוג הכשר החדש, חוסם גם סרטון פרטי שהגיע במידה ויש בו תמונת נשים לא צנועות. אין שום דרך לפתוח סרטון לא צנוע בדרייב, רק מי שיש לו הרשאה לצפות בנשים
אני מתפלא אם יש לך אתרוג, או שאתה נשען על מידע ישן. כי חבל להטעות את כולם עם מידע לא נכון.
זה לא עובד לפי חשדות, אני ביררתי את זה לעומק. זה רובוט, אם הרובוט מזהה שאתה מורשה דרך ה'וועדה' לצפות בנשים בלבוש מלא, אז הסרטון אמור להיפתח. במידה ולא אתה יכול כנראה להגיש בקשה לפתיחה.במידה ויש חשד שיש בו תמונות נשים הוא חוסם, יש הרבה סרטונים חסומים שאין בהם בלי שום בעיה.
אז את כנראה משתייכת למסלול מסויים שמתנהג כמו שהצגת,יש לי אתרוג
נטפרי מחליטים על ההשקפה.במילים אחרות:
נטפרי זה כמו יתד נאמן.
ואתרוג קרוב יותר יותר לעיתון בשבע.
לא נכוןעכשיו תבקש ממשתמש נטפרי שיעשה לך ת'חלוקה הזאת
והמאזן ישתנה
מאמינה שגם מישהו שהחליט שמתאים לו סינון פחות מוקפד- ניסה פה ושם לפתוח גם דברים שמן הסתם חסומים בסינון הזהלא נכנס לנושא של ברדק כן או לא, אלא לרעיון, לפעמים עדיף שיפתח לך מה שאתה ממילא רוצה וצורך, לבין שתשגע חצי מדינה שתשלח לך את הסרטון כקובץ.
פעמים רבות אנחנו אוהבים שהשני הוא ה'גוי של שבת' שלנו. מזכיר לי שכן שהיה מבקש בזמנו כל פעם להיכנס מהבית שלי לאתר יד 2. אם זה ראוי וטוב לך, תפרסם בעצמך. אני לא עמדת מחשבים ולא אוהב להיות נוכרי מזדמן.
לכאורה מי ששם לב שברדק לא נפתח לו, רצה לפתוח ברדק. אחרת לא היה יודע מזה.
תני שם של אתרים שפותח לך, איזה משחקים? איזה סדרות?אתרוג פותח מלא מנסיון! פותח בנות, סדרות וסרטים, משחקים וכו'...
נטפרי לא פותח אף אחד מזה, ואף יותר...!
בטוח שכדאי לכתוב את זה כאן?תני שם של אתרים שפותח לך, איזה משחקים? איזה סדרות?
אפשר לשמור אצלך חצי סיסמא ואצל האישה/הבעל את החצי השני של הסיסמא ואם צריך משהו אפשר לפתוח ואז לסגור שוב.אתרוג יש סיסמא של שינוי החסימה, אם חוסם לך משו אפשר לעבור רמה של חסימה
מניסיון- קשה לעמוד בניסיון...
כן. כי אם זה קיים, מחר זה לא יהיה קיים.בטוח שכדאי לכתוב את זה כאן?
ואם זה קיים- רוב המשתמשים כבר היו מכיריםכן. כי אם זה קיים, מחר זה לא יהיה קיים.
ורוב הסיכוי שזה לא קיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: