מה ההבדל בין אתרוג לנטפרי

haiosi

משתמש מקצוען
דוגמא לסינון תוכן שיש בנטפרי ואין באתרוג:
סרטוני "ברדק" חסומים בנטפרי, וכן חסום פורום "אוצר החכמה".

במילים אחרות:
נטפרי זה כמו יתד נאמן.
ואתרוג קרוב יותר יותר לעיתון בשבע.

משהו אחר

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
לא נכנס לנושא של ברדק כן או לא, אלא לרעיון, לפעמים עדיף שיפתח לך מה שאתה ממילא רוצה וצורך, לבין שתשגע חצי מדינה שתשלח לך את הסרטון כקובץ.
פעמים רבות אנחנו אוהבים שהשני הוא ה'גוי של שבת' שלנו. מזכיר לי שכן שהיה מבקש בזמנו כל פעם להיכנס מהבית שלי לאתר יד 2. אם זה ראוי וטוב לך, תפרסם בעצמך. אני לא עמדת מחשבים ולא אוהב להיות נוכרי מזדמן.

לכאורה מי ששם לב שברדק לא נפתח לו, רצה לפתוח ברדק. אחרת לא היה יודע מזה.

הודיה בן חיים

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בלת"ק חלקי.
יש אתרים שאתרוג חוסם לגמרי, ונטפרי פותח חלק, [למשל יוטיוב חסום לגמרי באתרוג, ואילו נטפרי פותח סרטונים מסויימים].
בדרייב - אתרוג נותן להוריד כל סרטון שהוא, ופותח את כל הקבצים [למעט כאלה שמופיעה חסימה, אך אפשר להוריד אותם], נטפרי חוסם כל קובץ שהגישה אליו היא לכל מי שיש לו את הקישור

משהו אחר

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
בלת"ק חלקי.
יש אתרים שאתרוג חוסם לגמרי, ונטפרי פותח חלק, [למשל יוטיוב חסום לגמרי באתרוג, ואילו נטפרי פותח סרטונים מסויימים].
בדרייב - אתרוג נותן להוריד כל סרטון שהוא, ופותח את כל הקבצים [למעט כאלה שמופיעה חסימה, אך אפשר להוריד אותם], נטפרי חוסם כל קובץ שהגישה אליו היא לכל מי שיש לו את הקישור
אני מתפלא אם יש לך אתרוג, או שאתה נשען על מידע ישן. כי חבל להטעות את כולם עם מידע לא נכון.

א. יוטיוב ממש לא חסום לגמרי באתרוג, אלא החיפוש חסום, יוטיוב פתוח רק סרטונים מורשים שעברו בדיקה, כמו שירים חסידיים ועוד. מעבר לכך אם כאשר צפית בסרטון כלשהו חסידי (אוטוטו= אברהם פריד) יפתחו לך חיפושים נוספים בצד. מצו"ב לינק לבדיקה עבור משתמשי אתרוג. https://www.youtube.com/watch?v=aS-4U5GgdjM
לגבי נטפרי אינני יודע איך פועל הסינון על היוטיוב.

ב. בדרייב. אתרוג הכשר החדש, חוסם גם סרטון פרטי שהגיע במידה ויש בו תמונת נשים לא צנועות. אין שום דרך לפתוח סרטון לא צנוע בדרייב, רק מי שיש לו הרשאה לצפות בנשים ,יכול לראות סרטוני נשים בלבוש מלא (למשל סרט של מסיבת גמר וכו') סרטונים כללי שנשלח בדרייב ואין איתו בעיה, נפתח. ממש לא נכון ולא מדויק לומר שניתן להוריד כל סרטון, אני ניסיתי לצורך בדיקה ולא הצלחתי!

רצוי מאד שמי שמגיב על סינונים כדי לסייע באמת לציבור יעדכן איזה סינון יש לו ועל סמך מה הוא מביא את ההשוואה אם בעצם יש לו רק סינון אחד.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אתרוג הכשר החדש, חוסם גם סרטון פרטי שהגיע במידה ויש בו תמונת נשים לא צנועות. אין שום דרך לפתוח סרטון לא צנוע בדרייב, רק מי שיש לו הרשאה לצפות בנשים
במידה ויש חשד שיש בו תמונות נשים הוא חוסם, יש הרבה סרטונים חסומים שאין בהם בלי שום בעיה.

קלופ

משתמש מקצוען
נטפרי מסנן תמונה שלי מהחתונה.
)רואים רק פנים שלי עם כיפה.
וחלק הממש עליון של חליפה ועניבה.)
וכמובן שזו התמונה הכי טובה):
כמו"כ הוא מסנן את התמונת פרופיל
שלי בג'ימייל.

משהו אחר

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
במידה ויש חשד שיש בו תמונות נשים הוא חוסם, יש הרבה סרטונים חסומים שאין בהם בלי שום בעיה.
זה לא עובד לפי חשדות, אני ביררתי את זה לעומק. זה רובוט, אם הרובוט מזהה שאתה מורשה דרך ה'וועדה' לצפות בנשים בלבוש מלא, אז הסרטון אמור להיפתח. במידה ולא אתה יכול כנראה להגיש בקשה לפתיחה.

אם הרובוט מזהה שאתה לא מורשה לצפות בנשים. אז לא יעזור בית דין זה לא יפתח לך.

כמובן שבכל דבר יכולות להיות תקלות, גם בהטענת רבקו יש תקלות. חשוב וראוי להבין כל דבר לעומק, לטובתכם, נטו לטובתכם, אנשים יכולים לסבול תקופה ארוכה כי חשבו שיש מדיניות מסוימת. בעוד שהם טועים, ויכלו בשיחת טלפון אחת לסדר לעצמם.

כוכבית ארבעים ושלוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
במילים אחרות:
נטפרי זה כמו יתד נאמן.
ואתרוג קרוב יותר יותר לעיתון בשבע.
נטפרי מחליטים על ההשקפה.
אתרוג חוסמים מה שצריך לחסום. לא מתערבים אם פורום אוצר החכמה זה לפי ההשקפה שלהם או לא.
מבחנתי אתרוג יותר נקי דווקא כי אין בו פוליטיקות.
וכל אלה שכותבים רק נטפרי בבית וברור שאתרוג פחות.
אז זה לא נכון.
שתיהם זה סכנה בבית. ואם חיבים אז אין הבדל כ"כ בין שתיהם מבחינת סינון תוכן לא ראוי.
(מעידות ראיתי בשתיהם גם בנטפרי ראיתי פריצות וגם באתרוג).

ניאגרה

משתמש פעיל
לא נכנס לנושא של ברדק כן או לא, אלא לרעיון, לפעמים עדיף שיפתח לך מה שאתה ממילא רוצה וצורך, לבין שתשגע חצי מדינה שתשלח לך את הסרטון כקובץ.
פעמים רבות אנחנו אוהבים שהשני הוא ה'גוי של שבת' שלנו. מזכיר לי שכן שהיה מבקש בזמנו כל פעם להיכנס מהבית שלי לאתר יד 2. אם זה ראוי וטוב לך, תפרסם בעצמך. אני לא עמדת מחשבים ולא אוהב להיות נוכרי מזדמן.

לכאורה מי ששם לב שברדק לא נפתח לו, רצה לפתוח ברדק. אחרת לא היה יודע מזה.
מאמינה שגם מישהו שהחליט שמתאים לו סינון פחות מוקפד- ניסה פה ושם לפתוח גם דברים שמן הסתם חסומים בסינון הזה
ככה אנחנו, בנויים ממח ולב
יודעים מה נכון לנו, לעיתים מתחשק לנו אחרת

כוכבית ארבעים ושלוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

אברך.

משתמש מקצוען
אתרוג יש סיסמא של שינוי החסימה, אם חוסם לך משו אפשר לעבור רמה של חסימה
מניסיון- קשה לעמוד בניסיון...
אפשר לשמור אצלך חצי סיסמא ואצל האישה/הבעל את החצי השני של הסיסמא ואם צריך משהו אפשר לפתוח ואז לסגור שוב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה