גמני מחזירה לכביסה אם לדעתי זה היה יותר מדי זמן תלוי...בגד שהיה קצת מידי בשמש , אני מריחה שהריח של הכביסה שלו נעלם , ומסוגלת לכבס שוב , שיצא ה"ריח של השמש".
גמני מחזירה לכביסה אם לדעתי זה היה יותר מדי זמן תלוי...בגד שהיה קצת מידי בשמש , אני מריחה שהריח של הכביסה שלו נעלם , ומסוגלת לכבס שוב , שיצא ה"ריח של השמש".
גם אם זה באויר - יש בעיה של 'ניצוק'. תבררי.א' אם זה באויר- מה הבעיה?
ב' לפי ההלכה שאנחנו הולכים לפניה- מותר לי לבשל ביצה בסיר חלבי ולשים אותה בחמין. (נט' בר נט') אז קל וחומר אם זה אדים שאולי מגיעים, ותוך המיחם הוא זכוכית (שאצלינו- היא לא מתבשרת ולא מתחלבת)
האמת שהרוב זה ג'וקים פופולריים. אולי זה לא נורמלי אבל זה מצוי אצל הרוב [ראה ערך 'תבואת שיגעון']מישהו יכול להעלות לכאן את הערך 'כפייתיות' מהאנציקלופדיה לפסיכיאטריה?
אולי עוד כמה ערכים רלוונטיים.
באמת שזה מתחיל להפחיד יותר מרגע לרגע...
רציתי לרשום גם את זה....אני לא יכולה לקרוא בלי לאכול....
כל סטיקר שאני פוגשת
לרשום בטלפון בדבקות
בגד שהיה קצת מידי בשמש , אני מריחה שהריח של הכביסה שלו נעלם , ומסוגלת לכבס שוב , שיצא ה"ריח של השמש".
לכן תולה כמעט רק בבית.
הבעיה שזה ריח שרק אני מריחה. מוזר
אני הפוך: אין לקרוא עיתון שלא לפי הסדר. יש עיתון מסוים שלא אזכיר את שמו ששום דבר שם לא מעניין אותי חוץ מהמתכונים, אבל אני מכריחה את עצמי לרפרף קודם על כל העיתון ורק אז להגיע למתכונים כי חייבים לקרוא לפי הסדר. כך גם אין אצלי מושג של לקרוא ספר מהסוף, ואין מושג של לעזוב ספר באמצע גם אם הוא איום. ומי שמעיז לעשות לי ספוילרים חוטף גם אם זה ספר טיפשי כי זה הורס את הסדר.לקרוא כל עיתון מהסוף.
שתקום מי שמסוגלת להפסיק סתם כך באמצע פרק בספר
לתלות כביסה לפי סטים של בגדים ואם התבלבלתי... לסדר את זה בלי הנחות...
לשבת על הרצפה אחרי שטיפה לא משנה באיזה מצב אני
להכניס למכונה רק גרביים עם בן זוג.
להפוך את הבגדים לפני הכביסה
לתלות כביסה עם אותם אטבי כביסה ולא מכל הסוגים שהצטברו
בעלי יודע שלא שווה לו לקנות סוג אחר כי אז הככלללל מוחלף.... לא אגלה לכם שגם הצבע משנה לי אבל על זה התגברתי
אני רואה שאני נתקעת עם הכביסות כי זה באמת ההובי שלי...........
אצלינו כשמישהו מתקשר מיד בצאת שבת מיד אומרים: "מה נולד?" (לא משנה מי זה, ומה זה)*אסור להתקשר אליי מייד עם צאת שבת, נשמתי פורחת, גם אם זה בשורה משמחת.
כנראה שלא, כי גם אצלינו זה היה ככה, עד שיש לכולם פלאפון, ויודעים שזה רק התרמות/אבא/אמאלא ראיתי שכתוב, אז כנראה זה גו'ק משפחתי רק אצלנו
- להכנס להסטרית לחץ ברגע שהטלפון מצלצל ולרוץ להרים אותו או לשאוג לכל מי שבסביבה: נו כבר, נו כבר!
רק תסבירי לי איך עושים את זה!לצחצח שיניים לילד ישן, כי שכח לצחצח לפני שנרדם
אוי.... אוי... כמה נכון...!לעצור דיסק שירים פועל רק בין שיר לשיר ולא באמצע שהזמר מזדמר, ואם יש צורך דחוף לעצור באמצע השיר - לבצע עצירה, ולהרגיש שרצחתי נשמה של מישהו
עוד בקרוב תגמלי אותו את...- לתלות כל גרב בנפרד ולא בזוגות
- כל פעם שנכנסתי הביתה הייתי נועלת את הדלת בשתי המנעולים (בעלי גמל אותי מהג'וק הזה)
- במגירות הכל צריך לעמוד ישר ולא לזוז הסכו"ם בערימה ישרה והכלים וכו' ( הג'וק לא שלי - של בעלי) ואם רואים שמשהו זז מתחילים לסדר שוב את כל המגירה מחדש
נראה שלי שאתם לא מריחות את הריח של המרכך.גמני חשבתי שרק אני מריחה את ריח השמש, זה באמת ריח לא נחמד בכלל.
אז יש לך חברה לג'וק.....
לקח לי זמן לקלוט....תקני K400 דחוף.....!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: