חשבנו על זה, לא זוכרת למה זה ירדיש יותר מדי בלאגן בעין לטעמי.
אני הייתי ממקמת את הקיר של הגבוהים (מקרר, תנורים, מזווה) בקיר השמאלי
ואז ר' של שיישים
את הכיריים לא מוצלח לשים בפינה
ואגב, בשביל מה הקיר הנמוך בכניסה לבית?
מבחינת חלוקה של השייש והגבוהים החלוקה העכשוית לא נראית טוב בעייןחשבנו על זה, לא זוכרת למה זה ירד
הקיר הנמוך הוא בשביל שהכניסה לבית לא תהיה ישר למטבח ושיהיה מואר בכניסה ולא הרגשה של פרוזדור
אני אחכה לעוד תגובות ובמקביל אני אנסה לעשות כזו הדמיהמבחינת חלוקה של השייש והגבוהים החלוקה העכשוית לא נראית טוב בעיין
ומכיוון שאתם רוצים את הקיר הנמוך בכניסה לבית האופציה הכי טובה לקיר של הגבוהים היא בקיר השמאלי.
הקיר הנמוך השני של ה-2 מטר הוא גם מאותה סיבה?
אנחנו רוצים לעשות שם אינדוקציה של 30 ס"מ וחשבנו שלא מידי יפריעהתריס מאבד את היעילות שלו כשיש כיריים שצמודות אליו.
לקחתם בחשבון שהקיר הנמוך בכניסה גורם שלא יהיו ארונות עליונים בצד הזה, כולל אלמגוב מעל הכיור?
זה לא יוצר פינה מבוזבזת?לדעתי הקיר בכניסה מאוד עושה סדר
לגבי הגז הייתי מישרת ולא בצורה עקומה
כמו שכתבתי זה לא העיצוב הסופי של הארונות בכללדבר ראשון-להוריד את הידיות בארונות עליונים-מכער ברמות
מעל השיש-הדלת טיפה יותר ארוכה לפתיחה קלה ,וארונות מעל-פתיחת טאצ'
לגבי שולחן - חשבנו לשים צמוד לקיר של ה2 מטר שליד המדרגותסורי אבל זה נראה מטבח מלפני 20-30 שנה, עמוס מאוד בעין, יותר מדי ארונות בנראות בעיניים (היום לא עושים 2 שורות של מגירות צרות אחת ליד השניה אלא מגירות רחבות).
כיריים פיתיות לא פרקטיות ולא נראית טוב.
הארון הפינתי לא באמת מנצל את הפינה וגורם לעוד עומס מיותר בעיניים.
לקחתם בחשבון שכל מי שנכנס הביתה הדבר הראשון שהוא רואה זה המטבח על כל קרביו הפוטוגניים והפחות פוטוגניים? את אזור הכניסה לבית אפשר להאיר עם תאורה טובה, ופרוזדור רוחב 1.20 הוא יפה ומרווח מספיק, לא צריך את כל המטבח בכניסה לבית ג"כ.
כמובן גם לי קפץ מיד התריס וחוסר השימוש בו עם הכיריים הצמודות.
ובנוסף פינת אוכל לא צריך במטבח?
1)פינה זה תמיד מקום מבוזבז קצת.גם אם ננצל הכי טוב שאפשר.זה לא יוצר פינה מבוזבזת?
מבחינת משטח עבודה עדיף להעביר את הכיריים לשיש ליד התנורים או שזה פחות נח?
התלבטנו על זה גם..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: