מה גורם לך לבחור דווקא בפאנית שלך?

פפפ

משתמש רשום
שלום
אשמח אם תוכלי להקדיש דקה
ולספר ב-2 מילים, מה לדעתך החשוב ביותר שיהיה בפאנית (שירות, ידיים טובות, עדכנית וכו')

ר.ב.

משתמש פעיל
עמידה בזמנים ובעיקר זמני לחץ (שעוד רגע יוצאים ל.... והפאה התרטבה בגשם...)
קבלת עבודה גם בערבי חגים שאז הכי צריך והן מחליטות לשבות (מבינה אותן.. אבל..)
וכמובן:
ידיים טובות ומחיר סביר

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מקבלת הערות בנעימות ומשתדלת לשנות (ולא לתרץ עצמה...) והפאה מחזיקה מעמד ולא מתפרקת אחרי ריקוד אחד בחתונה...(במקרה הטוב)

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוכשרת בלקלוט את הלקוחה. לפעמים הלקוחה לא בדיוק יודעת מה היא רוצה ואיך בדיוק יפה לה, תפקידה של הפאנית להתרשם ממכלול הנתונים ולהתאים את העיצוב מכל הבחינות.

לדוג': פאנית שתתאים 'שפרה' ללקוחה שמרנית- גם אם זה יפה בפרמטרים חיצוניים- פספסה את האופי של הלקוחה וחבל.

אני אישית מכירה רק אחת (מתוך 6!) שבאמת מוכשרת בלהתאים סרוק לאופי ולא רק לתווי הפנים.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
גרה קרוב, לא שורפת את הפאה, ומעצבת יפה ועמיד.

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אמינה,
ידיים טובות,
גרה קרוב,
גמישה בזמנים,
מחירים נוחים

ציפורה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
לי גם מאד חשוב פאנית שנעים לי לשבת אצלה. במשך תקופה סרקתי אצל פאנית יוקרתית שאצלה גם קניתי את הפאה, וכל פעם הייתי בלחץ להתאים לסטייל הכללי, להרשים וכמובן בלי אפשרות לחלוק על המעצבת הדגולה. בסופו של דבר עברתי לפאנית אחרת שכיף לי ללכת אליה, לדבר איתה והפכנו אפילו לידידות.

דסי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י מילה בסלע;829618:
מוכשרת בלקלוט את הלקוחה. לפעמים הלקוחה לא בדיוק יודעת מה היא רוצה ואיך בדיוק יפה לה, תפקידה של הפאנית להתרשם ממכלול הנתונים ולהתאים את העיצוב מכל הבחינות.

לדוג': פאנית שתתאים 'שפרה' ללקוחה שמרנית- גם אם זה יפה בפרמטרים חיצוניים- פספסה את האופי של הלקוחה וחבל.

אני אישית מכירה רק אחת (מתוך 6!) שבאמת מוכשרת בלהתאים סרוק לאופי ולא רק לתווי הפנים.
אכן. לקח לי הרבה זמן למצוא את הפאנית שלי. שקלטה את טעמי (או שהתאמתי לטעמה) מבלי צורך להסביר מה שבעצמי לא תמיד אני מבינה... או לא תמיד יודעת להסביר.

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
מה שטוב לי בפאנית שלי:
1. חוץ מהפעם הראשונה (שרצתה לראות את מבנה פני ומה מתאים לי) אני לא צריכה להגיע אליה.
(בעלי מביא לה את הפאות ומחזירן מסורקות)
2. היא מסרקת לפי הטעם שלי ולא לפי הטעם שלה.
3. הסירוק מחזיק מעמד חודשים! (הפעם האחרונה שפאת השבת שלי היתה אצלה היתה בערב פסח ועד עכשיו כל שבת מישהי דואגת לשאול אותי אם סרקתי את הפאה השבוע)
4. המחירים שלה לא גבוהים (60 ש"ח לסירוק, 140 לצביעה) - אבל זה לא השיקול שלי.
פעם אחת נתתי למישהי אחרת (שלוקחת רק 40) ומהר מאד חזרתי אליה כי האיכות חשובה לי יותר מהמחיר.

חני

מישהי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
1. רוב הפאניות מקבלות רק בבוקר, חשוב לי שהפאנית שלי שמקבלת גם בערבים
2. כיף לי לבוא אליה היא נחמדה מאד ולא עם אף למעלה
3. מחיר זול אבל בלי התפשרות על הסרוק עצמו.
4. שהפאנית תהיה מעודכנת במה שהולך היום ולא תישאר מיושנת ושמרנית.

צל

משתמש צעיר
דבר ראשון- מקצועית שתשמור על הפאה ותתחזק אותה היטב. היא לא נקנתה בשקל;)

דבר שני- שעות קבלה ערב/בוקר/צהריים, זה חשוב מאד למי שעמוסה או שיש לה רק פאה אחת.

דבר שלישי -היחס כמובן, אני מכירה פאנית שמתייחסת יפה מאד ובאותה רמה של התייחסות לפאות (מזעזעות הייתי אומרת ) פשוטות ואף סינטטיות, ולפאות חדישות עם שער טוב וחלק וכו'. וזה נותן הרגשה של קבלת כל אחת עם תנאיה... אני מעריכה זאת ושמעתי את זה מעוד שציינו זאת. היומן הצפוף שלה מעיד...

דבר רביעי- שאם יש בעיה בפאה היא תנסה לעזור לך ושיעלה במקסימום כסף אצל מי שהיא מכירה ויש לה קשרים וכו' וגם שתכיר אותך אם באת אליה אחרי שקנית אצלה ויש לך בעיה כלשהי עם הפאה.

ו-- אין ספק שכל פאנית שיודעת מעט פסיכולוגיה:) ויחסי ציבור:) מזמינה לה לקוחות גם מבלי שיבדקו ב-100% את ביצועיה... מניסיון שראיתי!

בהצלחה!

פוינט ק גת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
היחס הנעים של הפאנית ללקוחה, שהלקוחה תרגיש שהיא יכולה גם לחלוק על דעתה של הפאנית.

דב נוסף- משך זמן העמידות.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש הבדל בין פאנית לרכישת פאה ולגזירה ולפאנית לסירוק שוטף.

ברכישת וגזירת פאה חשוב לי שבאמת הפאנית תהיה מקצועית, עם ידע, הבנה מה מתאים למי ולאילו תווי פנים, ידיים טובות, הקשבה ללקוחה, נתינת אחריות והרגשה שיש למי לפנות.

בסירוק פאה חשוב לי שהסירוק יהיה עמיד לאורך זמן, זמני קבלה גמישים ויחס טוב.

כל מיני

משתמש רשום
בסרוק:
1)שתגור קרוב, בתנאי שהקרובה היא:
2)תעצב אותה כמו שאני אוהבת ותשמע רעיונות אבל תדע לכוון אותי האם מתאים לסוג הפאה, למקובל וכו'.
3)מחיר טוב
4)זמנים גמישים ואין כוונתי שלא תגיד שהיא לא עובדת אחרי צהריים, אלא פעם קבעתי איתה לקחת פאה ב-12 בלילה, בדיוק החליפו את השעון והגעתי בטעות ב-1, אמנם היא הייתה ערה, אבל תודו שזה ממש לא לעניין. היא קיבלה את זה יפה, בהבנה ולא נתנה לי הרגשה נעכסית או מוזרה.
5) שלא נגיע ונשב אצלה, יש פאנית דגולה שסיימתי להתעסק איתה ,כי יש אצלה תורים להמתנה לה ולצוות, השעה שקובעים היא בגדר המלצה בלבד, קבעת 9:30 אין לך סיכוי לצאת לפני 13:30 אלא אם את מחוץ לעיר או מחתנת היום שאז תקבלי חנינה בגלל התנהגות טובה. ולא, זה לא קיצור שליש בקושי חצי שעה...
6)שיהיה נחמד לפטפט איתה, לצחוק, לספר, לשמוע ממנה, שהיא לא תתייחס ללקוחות שבאות אליה בהתנשאות אלא בחבריות.

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הכי חשוב - שלא תשרוף את הפאה, יש פאניות שעושות פן חצי שעה על הפאה אבל הם לא מבינות שבתחילה זה עומד מדהים, אבל אחר כך הפאה פשוט עומדת ולא זזה.
אני מאד אוהבת אצל הפאנית שלי הפאה עומדת חלקה ולא שרופה! ויש הרבה מאד פאניות שלא מבינות בזה.

אפרתה

משתמש מקצוען
בקניה ועיצוב- מישהי מאוד מקצועית וגם זולה ולכן- מתפשרת על זמנים ותנאי שטח.
בסרוק- מחיר ונוחות ושתהיה רמה טובה ואת הטאצ' הנכון..

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
קרובה, זמינה -אפילו בשבוע האחרון לפני פסח, מקבלת סמרטוט בשקית על הידית, ומכינה למחרת למדידה של חצי שנייה לשביעות רצוננו המלאה.
ואוי ואבוי אם היא תשרוף את הפאה- מפנפנת שורפת זו לא פניסטית, זו מפייפנת:(

שפרה גפן

משתמש רשום
הפאנית המיחודת שלי פשוט נותנת שירות!
(איטה פישר....) אני נשואה 9 חודשים והיא שינתה לי עכשיו בפעם הרביעית את הפאה של שבת + הוספת שיער בפאת סרט בלי הוספה של שקל אחד ובמאור פנים!
תודה איטה!

הכי הכי חשוב:שאחרי שפעם אחת הסברתי לה איך אני רוצה (והיא הבינה!-לא כולן מבינות)
היא עושה את זה כל פעם מחדש באותה רמה מושלמת ובלי שאצטרך להגיע ולשבת אצלה.
שתעשה כמה שיותר מהר ואם יש כמה אירועים בשבוע ובא לי קצת רענון לסירוק היא תעשה זאת בשמחה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה