הפוך לחלוטין.פועלים ביום יום משתמשים בעיקר דרך האינטרנט והמכונות וזה מעולה (בלי עמלות עם אישור תלמיד)
כשצריך פקיד זה קצת יותר מורכב, והמערכת הטלפונית שלהם לא ככ ידידותית למשתמש.
שירות-טלפוני-מהיר-בפאג"י?פאג"י נותן פטור מלא מעמלות למשפחות אברכים (או לא אברך אבל בהצגת אישור, למרות שיודעים שזה לא אמיתי) למשך 10 שנים!
בנוסף, אפשר לבצע הכל דרך האינטרנט/אפליקציות. שירות טלפוני מהיר, פקידים אדיבים בכמה סניפים שבדקתי.
בגדול אני עושה הכל באפליקציה או באינטרנט, אבל בפעמים הבודדות שנדרשתי לשירות טלפוני ענו לי תוך 3-4 דקות ופתרו במקצועיות מה שהייתי צריכה.שירות-טלפוני-מהיר-בפאג"י?
יש כאן טעות סופר...
אשמח לדעת איך מבצעים?. אפילו משיכת מזומן מבנקט אפשר ללא כרטיס. < הילד שלי היה ברחוב והיה זקוק לכסף תוך חצי דקה הוא ניגש למכונה ומשך כסף> ואם אתה אברך עד 35 הכל גם ללא עלות וריביות מאוד נמוכות
אפשר בכמה בנקים, אני לא בטוח שאפשר בלי SMS.אשמח לדעת איך מבצעים?
תודה,אפשר בכמה בנקים, אני לא בטוח שאפשר בלי SMS.
מאפשרים זאת באתר או באפליקציה ומקבלים קוד ח"פ אותו מקישים בכספומט של הבנק המדובר בלבד. והאדם המדובר ניגש לכספומט כנ"ל ולוחץ על האופציה של משיכה ללא כרטיס מקיש את הקוד ומקבל את המזומן.
לא עובד בטלפון כשר כלל!תודה,
מענין לנסות
מאמינה שיעבוד גם בטלפון כשר, כי היום כל החברות הגדולות מחוייבות לאפשר מענה קולי עבור טלפון שאינו תומך בהודעות כתובות
בפןעליםאשמח לדעת איך מבצעים?
אני בפועלים ואין כזה דבר היה פעם פרסומת של בנק איגוד נדמה לי על כזה מסלול!ועוד דבר טוב בפועלים, (כך שמעתי וכך זה גם היה נראה לי אלא שלא עקבתי על זה מידי לעומק), שיש להם שיטה איך לחשב את הריבית על המינוס שזה יוצא מאוד זול, כי הם עושים שקלול בסוף החודש של ממוצע בין הפלוס למינוס, ולא כמו האחרים שעל כל מינוס משלמים ריבית ולא משנה אם רוב החודש היית בפלוס. תבדוק שוב כדי להיות בטוח.
בתקווה שלא תצטרכו לזה.....
בפועלים מה שיש זה ככה;אני בפועלים ואין כזה דבר היה פעם פרסומת של בנק איגוד נדמה לי על כזה מסלול!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: