דרוש מידע מה בנק הכי מומלץ לפתיחת חשבון.

על איזה בנק אתם ממליצים.

• בנק הדואר

• בנק הפועלים

• מזרחי טפחות

• מרכנתיל

• דיסקונט

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
פועלים ביום יום משתמשים בעיקר דרך האינטרנט והמכונות וזה מעולה (בלי עמלות עם אישור תלמיד)
כשצריך פקיד זה קצת יותר מורכב, והמערכת הטלפונית שלהם לא ככ ידידותית למשתמש.
הפוך לחלוטין.
פועלים נותנים שירות טלפוני מצויין. בפרט לאחרונה ששדרגו אותו.
הם היחידים לפי דעתי שנותנים לעשות העברות בנקאיות 24/6 דרך הטלפון הכשר במענה האוטומטי.
וכמו"כ הם נותנים אפשרות להשאיר הודעה ושפקיד יחזור אליך, בפאג"י למשל צריך לחכות בממוצע חצי שעה לנציג שירות.

החסרון של פועלים זה שאין מענה טלפוני בסניף, אבל בדר"כ המענה הטלפוני של מוקד השירות מספיק לחלוטין.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
פאג"י נותן פטור מלא מעמלות למשפחות אברכים (או לא אברך אבל בהצגת אישור, למרות שיודעים שזה לא אמיתי) למשך 10 שנים!
בנוסף, אפשר לבצע הכל דרך האינטרנט/אפליקציות. שירות טלפוני מהיר, פקידים אדיבים בכמה סניפים שבדקתי.
שירות-טלפוני-מהיר-בפאג"י?
יש כאן טעות סופר...

הכל בדקה

משתמש צעיר
כמו שכתבו כאן, בפועלים יש היום אפשרות להעביר דרך הטלפון 24 שעות בלי המתנה לבנקאי.
(אגב, במענה הם אומרים לומר את שם הבנק והסניף וכו' אליו מעבירים, אבל לא תמיד זה נוח כי לא כל פעם זה נקלט טוב וצריך להגיד עוד פעם. אז לידיעתכם, אפשר גם ללחוץ את מס' הבנק והסניף בלי לומר וכן אפשר ללחוץ 1 במקום להגיד "אישור", וכדו')
ועוד דבר טוב בפועלים, (כך שמעתי וכך זה גם היה נראה לי אלא שלא עקבתי על זה מידי לעומק), שיש להם שיטה איך לחשב את הריבית על המינוס שזה יוצא מאוד זול, כי הם עושים שקלול בסוף החודש של ממוצע בין הפלוס למינוס, ולא כמו האחרים שעל כל מינוס משלמים ריבית ולא משנה אם רוב החודש היית בפלוס. תבדוק שוב כדי להיות בטוח.
בתקווה שלא תצטרכו לזה.....

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
שירות-טלפוני-מהיר-בפאג"י?
יש כאן טעות סופר...
בגדול אני עושה הכל באפליקציה או באינטרנט, אבל בפעמים הבודדות שנדרשתי לשירות טלפוני ענו לי תוך 3-4 דקות ופתרו במקצועיות מה שהייתי צריכה.

אגב, במזרחי יש לי חוויה גרועה מכל הבחינות:.הבטחות שווא, שירות לקוי, מריחת זמן, אפס יחס.
ואני לקוחה טובה מאוד בלשון המעטה.

מינוף

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
פועלים מומלץ בחום
אפשר לעשות כמעט הכל דרך הטלפון והאינטרנט
הלוואות גבוהות בריביות נמוכות בלי אישור של בנקאי ועוד
כשרוצים לדבר עם פקיד יכול לקחת כ-20 דק'
נ.ב - הסניף מלא בעיקר בשעות אחה"צ ובסביבו השעה 13:00 עדיף להגיע לפנה"צ

ססגונית

משתמש פעיל
צריך גם לבדוק את רמת האנושיות של הפקידים אם יש בעיות, האם על כל בעיה הכי קטנה מחזירים חיובים, או שבאים לקראתך.

אנחנו באופן אישי בדיסקונט מרוצים, האתר משתדרג וגם המוקד הטלפוני מצויין, יש גם מספר אישי לבנק.

A052

משתמש סופר מקצוען
אשמח לדעת איך מבצעים?
אפשר בכמה בנקים, אני לא בטוח שאפשר בלי SMS.
מאפשרים זאת באתר או באפליקציה ומקבלים קוד ח"פ אותו מקישים בכספומט של הבנק המדובר בלבד. והאדם המדובר ניגש לכספומט כנ"ל ולוחץ על האופציה של משיכה ללא כרטיס מקיש את הקוד ומקבל את המזומן.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
אפשר בכמה בנקים, אני לא בטוח שאפשר בלי SMS.
מאפשרים זאת באתר או באפליקציה ומקבלים קוד ח"פ אותו מקישים בכספומט של הבנק המדובר בלבד. והאדם המדובר ניגש לכספומט כנ"ל ולוחץ על האופציה של משיכה ללא כרטיס מקיש את הקוד ומקבל את המזומן.
תודה,
מענין לנסות
מאמינה שיעבוד גם בטלפון כשר, כי היום כל החברות הגדולות מחוייבות לאפשר מענה קולי עבור טלפון שאינו תומך בהודעות כתובות

נאר לערנען

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יוצרי ai
תודה רבה לכל המגיבים כל אחד בשמו הטוב יבורך.

אני וביתי

משתמש מקצוען
ועוד דבר טוב בפועלים, (כך שמעתי וכך זה גם היה נראה לי אלא שלא עקבתי על זה מידי לעומק), שיש להם שיטה איך לחשב את הריבית על המינוס שזה יוצא מאוד זול, כי הם עושים שקלול בסוף החודש של ממוצע בין הפלוס למינוס, ולא כמו האחרים שעל כל מינוס משלמים ריבית ולא משנה אם רוב החודש היית בפלוס. תבדוק שוב כדי להיות בטוח.
בתקווה שלא תצטרכו לזה.....
אני בפועלים ואין כזה דבר היה פעם פרסומת של בנק איגוד נדמה לי על כזה מסלול!

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
כל הטלרים על סף סגירה
זה הוראה של המפקח על הבנקים ולא ממש רצון אישי של הבנק
פאגי חשבון אברך תנאים מעולים, מרוצה מהאתר, אין בעיות מיוחדות
וכמובן קרבה לבנק זה דבר חשוב מאד!!
ולגבי בנק הדואר- סתומים, סתומים, אבל מי ששם זה אומר שהוא לא יודע לנקד את המילה אוברדראפט ומינוס הוא כותב כנראה כמו מינוש...
אז רק לקנא בלקוחות שלהם - שלהם בלבד ולא של עוד בנקים בנוסף...

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אני מאוד מופתע. בחודשים האחרונים הלכה והתגבשה אצלי ההחלטה לפתוח חשבון במזרחי טפחות ומכם אני מבין שזה המקום הכמעט אחרון שמומלץ..
יש לנו קרוב לבית בגבעת שאול סניף שלהם וממש הייתי קרוב לגשת ולפתוח שם חשבון נוסף על הקיים בפועלים.

אז אם כך ירושלמים מה אתם הכי ממליצים חוץ מפועלים? זה מאוד חשוב לנו

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אההה, אז המלצה לפעם הבאה - לנסח את השאלה אחרת, בדיוק כמו שכתבת אותה עכשיו!
תקבל תשובות יותר ממוקדות ורלונטיות
מזרחי טפחות, לא מספיק ממוקמים באזורים חרדיים, ולכן אין להם הרבה מהמגזר
אנשים לא שללו, הם פשוט לא מכירים
תפתח אשכול חדש עם מזרחי טפחות בנושא ותקבל תגובות ממי שמכיר
באופן אישי יצא לי להתנהל מולם כמה בפעמים לעניין העבודה, השירות היה במייל-למנהלת סניף והוא היה אישי ויעיל, נראה שהם אכן משתדלים לשמח את הלקוחות שלהם וגם את מי שבא איתם במגע
בהצלחה!

A052

משתמש סופר מקצוען
אני בפועלים ואין כזה דבר היה פעם פרסומת של בנק איגוד נדמה לי על כזה מסלול!
בפועלים מה שיש זה ככה;
זה נקרא "עו"ש מקזז", אם היה למשל יתרת זכות בחשבון של 100,000 ש"ח יומיים בחודש, ניתן להיות במינוס של 20,000 ש"ח (אם יש כזו מסגרת אשראי) במשך 10 ימים ללא ריבית, וכן על זה הדרך.
וייתכן שיש את זה גם בבינלאומי כולל פאגי ואולי בעוד בנקים.

אסתי וויס

משתמש צעיר
אשמח לעזרה לגבי עמלות בחשבון אברך בפאגי
אם מעודכן חשבון אברך אמורים לשלם עמלות על משיכות/העברות או הפקדות בחשבון או מהחשבון?
אני רואה כל חודש עמלות בגין פעולות ולפי מה שידוע לי מעודכן חשבון אברך
הפעולות הם בסה"כ הפקדות או משיכות לא בסכומים משמעותיים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה