דרוש מתכון מה את מכינה לסעודות שמחת תורה?

בעלת שאיפה

משתמש רשום
שניצל ממולא
מוסקה
פשטידת בשר עם חציל קלוי
פרגיות
עוף ע מיץ ספרינג מנגו
עלי סיגר ממולאים בבשר
רוצה עוד?
 

יבר

משתמש מקצוען
ופל בלגי ועליו רוטב עם כבד ופטריות
רולדה מתערובת של קציצות עוף ועליה שכבה מתערובת של קציצות בקר מגולגל יחד (מתכון מניחוחות הפשטידה /קרייזמן)
בלינצס ממולאים בדמוי כבד (מאפונה, בצל, אגוזי מלך וביצים)
וכמובן , עוגת אגוזים הדורה (גם של קרייזמן)
 

עפה ברוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@יבר
אפשר מתכון לוופל בלגי שאת מכינה עם כבד?
ממש רעיון מגניב.
בדיוק חיפשתי רעיון איך לשדרג את הכבד עם פטריות.
 

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בשר מפורק עם רוטב
אפשר למלאות טורטיות עם זה

עוף בטמפורה

שניצלונים ברוטב סויה וצילי

אם אין הרבה סועדים ורוצים משהו קל יותר אפשר לטגן ממש לפני ההגשה פרוסות דקות של סטייק מינוט
 

אולטרא סגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
קוראסון במילוי אסאדו מתוק
מוגש לצד קוביות בטטה בצילי ובצל ירוק.
פרוסות בשר צלי בערמונים ופטריות.

לבוקר אצבעות אנטריקוט
ועוד לא יודעת מה עוד....
 

אינסוף

משתמש מקצוען
קוראסון במילוי אסאדו מתוק
מוגש לצד קוביות בטטה בצילי ובצל ירוק.
פרוסות בשר צלי בערמונים ופטריות.

לבוקר אצבעות אנטריקוט
ועוד לא יודעת מה עוד....
אשמח למתכון לאצבעות אסאדו.
תודה
*אנטיריקוט
 
נערך לאחרונה ב:

אולטרא סגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
אוקיי אז המתכון הזה הוא מעולה, הוא טוב, ללקק את הידיים, ואת האצבעות ...
פשוט כך...

אני מכינה את זה בסיר שאפשר אח"כ להכניס לתנור...
אם אין לך תתחילי בסיר רגיל ואח"כ תעבירי לתבנית תנור.
לא לדלג על השלב של התנור, זה מה שהופך אותם לחמאה...

בסיר-
2-3 בצלים, פרוסות דקות ממש.
עם שמן לטגן עד ההזהבה,[ממש קלה, לא צריך יותר מידי]
ומוסיפים לסיר את אצבעות האנטריקוט עם השמן והבצל שחיממנו.

שימי לב לתת לכ אצבע פעולת סגירה. סגירה זה בעצם לראות שהיא עוברת תהליך שינוי צבע מהצבע האדום אדום עד לצבע של חום מבושל,
בערך 5 דק' כל צד על אש נמוכה ומכסה,
מוציאים אותם החוצה בעזרת מלקחיים /מזלג.

עד כאן--- כרגע נשארנו שוב רק עם שמן ובצל ,וזה הזמן
להוסיף 2 סלסלאות פטריות או 2 קופסאות פטריות שלמות שימורים,
מוסיפים כפית כורכום ,כפית פלפל שחור גרוס כף מלח כף מרק עוף.מערבבים הכל.
שופכים 2 ורבע עד שתיים וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים [.הכוס היא כוס מידה ]
אני תמיד שופכת 2 מערבבת היטב מכניסה את הבשר ואז רואה אם צריך להוסיף רבע או חצי .
סוגרים את הסיר לבישול על אש נמוכה לעוד רבע שעה.
מכבים, ונותנים לזה להתקרר.

מאמינה שאת מכינה לחג ,ןלכן ממליצה לך מחר להכניס לתנור חם את הסיר או להעביר לתבנית,
180 מעלות מצב טורבו לשעה וחצי שעתיים .

אם את שמה על פלטה את יכולה שעה בתנור שעה בפלטה.

זהו, אין הרבה חומרים, אבל הסגירה של הבשר ואח"כ התנור עושים אותו רך, מקורמל עם הבצל והפטריות, וטעים...

מצרפת תמונה: [באמצע תנור]
1729626483665.png
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה