מה אתן אומרות על הרעיון?

נוגט1

משתמש פעיל
מורות יקרות מה אתן אומרות על הרעיון שכל בוקר אחרי התפילה ילמדו בכיתה 2 הלכת של שמירת הלשון כולל המחשה ע"י 2 בנות מהכית שבוע לעשות בוחן קטן וחלוקת פרס או ממתק קטן בשביל העידוד?

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
רעיון מעולה לדעתי!!
אבל קחי בחשבון שזה יגזול לך את כל השיעור הראשון!

Sara Rivka

משתמש מקצוען
אצלנו בכיתה כל יום שהמחנכת נמצאת בבוקר, בת מוסרת רעיון על התפילה.
תכלס זה לוקח הרבה יותר זמן ממה שזה אמור לקחת באמת.

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
למה? אפשר להספיק ברבע שעה
לפעמים כאלה יוזמות עלולות להימשך עוד ועוד, פתאום הילדות שואלות שאלות ואולי ההצגה שלהן תימשך זמן רב יותר. אבל תנסי, בוודאי, לפחות לראות איך זה יתקדם, בעיני זו יוזמה מבורכת ויותר מזה! צריך להיות שיעור במערכת על עניינים שבין אדם לחברו ושמירת הלשון, זה לא צריך להיות משהו צדדי על חשבון שיעור אחר. הלוואי שתצליחי! תעדכני!

נוגט1

משתמש פעיל
לפעמים כאלה יוזמות עלולות להימשך עוד ועוד, פתאום הילדות שואלות שאלות ואולי ההצגה שלהן תימשך זמן רב יותר. אבל תנסי, בוודאי, לפחות לראות איך זה יתקדם, בעיני זו יוזמה מבורכת ויותר מזה! צריך להיות שיעור במערכת על עניינים שבין אדם לחברו ושמירת הלשון, זה לא צריך להיות משהו צדדי על חשבון שיעור אחר. הלוואי שתצליחי! תעדכני!
הלוואי הייתי רוצה אבל אני לא יכולה כי אני מורה פרטית ולא מורה בכיתה..

Sara Rivka

משתמש מקצוען
רק רוצה להזכיר שאסור להכריח את מי שלא רוצה.
בתור אחת עם חרדה חברתית היה לי מאד מאד קשה עם העניין הזה ותמיד התחמקתי ו"חטפתי" מהמורות.
המורה שלי (סמינר) מכריחה את כולן להכין רעיון למסירה, ומי שלא רוצה למסור מביאה את זה לבת אחרת שתמסור במקומה את מה שהיא הכינה.

תלתלית

משתמש רשום
המורה שלי (סמינר) מכריחה את כולן להכין רעיון למסירה, ומי שלא רוצה למסור מביאה את זה לבת אחרת שתמסור במקומה את מה שהיא הכינה.
כבר התקדמות... ברור שלהביא רעיון הרבה יותר קל מלעמוד ולמסור אותו מול כיתה שמסתכלת עלייך בציפייה ואת כולך רועדת... שמחה בשביל הכתה שלך :)

יהלום MBL

משתמש צעיר
לנו עשו פעם באלבום מדבקות כל פעם המורה הביאה דף A5 עם 2 הלכות , את הכריכה קישטנו עם דפים צבעוניים וכו' היה חוויתי...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה