דרוש מידע מה אתם אומרים על פוראוור?

מצב
הנושא נעול.

Savyon

משתמש פעיל
שכשקונים מוצר שלא מרוצים מהמכולת- קצת פחות מתעצבנים,
ניסית לא אהבת- סבבה, פעם אחרת לא קונים.
מכולת זה עסק יותר מבוסס
דרך אגב יש אפשרות להחזיר את המוצר תוך חודש ולקבל את הכסף חזרה.
בדכ לא מחזירים כי "רחמנות על המשווקת האומללה"

99.99% מהעבודות בעיתון זה "ככה תרוויחי בלי לעבוד..." תקנו מפוראוור ערכה ותרוויחו בין 20,000 ל30,000 וברגע שאת פונה המשווקת הזו לא תעזוב אותך ככ מהר...
הרווח הוא לא ממכירת המוצרים אלא מגיוס של עוד פרייר שיקנה גם הוא את הערכה (בכמה אלפי שקלים----) וינסה למכור אותה (יחפש עוד משהו שיקנה את הערכה בכמה אלפי שקלים---)

כמו בסיפור הידוע על האיש שפתח את המגירה ובתוכה היה פתק שבו היה כתוב שפעם היה איש שפתח את המגרה בתוכה היה פתק שבו היה כתוב שפעם היה איש_________________________________

רפרפת

משתמש פעיל
אני ממש מסכימה עם @לראות את הטוב למרות שאני לא משווקת, לא הייתי משווקת, ובל"נ לא אהיה משווקת.

בנוגע למוצר הספציפי שצוין - משחת השיניים, הייתי ממש מרוצה, לא קניתי שוב גם מעצלות, וגם כי יקר לי בקביעות.
לא היו לי שום גושים,
הטעם לא משהו אבל אני מהמוזרים שלא מצחצחים שיניים בשביל שישאיר טעם לכל היום,
באמת לא זכור לי תועלת הזויה, אבל ב"ה גם לא היו בעיות רציניות תודה לה'.
והכשרות שארית ישראל, אם אני זוכרת, לא?

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
אכן יש להם בתוך סדרת העב"מים 2-3 מוצרים טובים- זה מה שמחזיק את הפירמידה הרשתית הזו בחיים...

א-ב-ל
המחירים למוצרים קונבציונאלים לא פחות אפקטיביים הרבה יותר נמוכים ותחרותיים
והכי חשוב: נמכרים בחנויות נורמליות, ואת יכולה לקנות ביישוב הדעת בלי מכבש של לחצים וטלפונים ולבחור מאיזו שכנה שלך לקנות הפעם מתוך 4 "משווקות" בבנין ו400 בשכונה...

וזה חוץ מכל ה"מעלות" הידועות של להשתעבד לחיפוש הפראיירית הבאה שתתפדח מלנסות להתקשר ולשמוע ניתוקים כדי שאת תוכלי ליהנות רק מהרווחים של "מנהלת" או איך שלא קוראים לזה שם...

כאשת פרסום ותיקה מכל צד שאני חושבת על זה והופכת על זה, וחפרתי על זה המון...
הרווח והדלק של החברה הזה הוא הקליינטים הבטוחים שלה- שהם המשווקים עצמם- כל משווק קונה חבילת מוצרים ב2000 ש"ח, וזה לבד רווח לא רע לחברה.
מכאן והלאה כל מה שהמשווקים ימכרו או לא- כבר לא ימוטט את החברה, אלא רק יהיה עוד רווח נטו שפירורים ממנו, אם בכלל יזלגו בסופו של דבר למשווק שעשה את העבודה...
הגאונות שלהם שהמשווקים לא קולטים את זה שהם בעצם המפרנסים של החברה בעצם הצטרפותם- הם לא קונים כאן פרנסה רווחית וכו'... אלא עושים עסקה משתלמת לצד אחד!!! ...
ובגלל הקושי הגדול למכור בפועל מוצרים בגלל שאין הרבה מוצרים באמת טובים, ומה שיש יקר או כרוך בחוסר נוחות לקונים, הם מנסים לגייס משווקים תחתיהם כדי ליהנות מהרווחים העתידיים שיגיעו אולי באחרית הימים מהם...

אה, וכמובן, יש כמה ראשי קבוצה שאכן מגיעים לרווחי עתק ועושים את כל הרוח והסחף ומגרים את המשווק הפוטנציאלי הבא להמר ולנסות אולי הוא יהיה המליונר הבא... כמו בלוטו...

(הם הצליחו להגדיר את עצמם בצורה חוקית של לא-פירמידה אלא "שיווק רשתי" אבל בתכלס הרעיון והסיכוי לרווחים/נפילות דומה עד זהה..)

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
אני חושבת שבתור תוספת הכנסה מהבית אפשר גם למכור גרביים\כיפות\קישוטי שיער\תיקים\בקבוקי שתיה נחמדים..
בקיצור, יש הרבה דברים שלא תופסים הרבה מקום.
ויכולים ללכת...

בדיוק!!!
אפילו מכירת ביצים שווה יותר
מהסיבה הפשוטה שזה רווח הרבההה יותר בטוח וקבוע.
מכירה מקרוב קרובת משפחה שעשתה משכורת ממש לא רעה כתוספת הכנסה ממכירת ביצים בבית.

cheinhorn

משתמש צעיר
אני גם התחלתי לתת לבת שלי את הבי פולן שלהם לחיזוק. אני חושבת שזה עוזר, בהמלצת איש טפול. מעולם לא התקשר אלי שום משווק ולא נדנד. ההפך, הזמנתי גם מוצר נוסף (אומגה 3) ואח"כ התלבטתי אם לקנות, שאלתי את המשווקת אם זה בסדר להתלבט והיא אמרה אין שום בעיה, יבא משהו אחר ויקנה. ואכן כך היה. אז יש גם כאלו משווקים...

רפרפת

משתמש פעיל
כל זה בהודעה אחת?!
אז ממה היית מרוצה?
קודם כל הצורה הזו של לנסות להוכיח לאנשים בכל דרך שהם שקרנים ובעלי אינטרסים לא נעימה בכלל!

הייתי מרוצה שב"ה אני קמה בבוקר ויש עם מה לצחצח שיניים, כנ"ל בערב.
עושה רושם סבבה
יאלה לא חשבתי שזה יסתבך לשם, מעולם לא התעמקתי בזה, נקסט..

כתבתי כתגובה למה שרשמו על כל מיני גושים וכד' שלא זכיתי לחזות בהם.
אל תקנו וזהו, לא הבנתי מה ההתקפה

וגילוי נאות ואל תתקפו אותי, סליחה שלא אמרתי קודם:
אני לא משווקת, לא הייתי משווקת, ובל"נ לא אהיה משווקת

אפרת פולי

משתמש מקצוען
תבדקי טוב...
מסתבר שיש בבנין שלך לפחות עוד 2 נשים שמוכרות מוצרים
תעשי חשבון, בטח יש ברחוב לפחות 10 מכירות.......
אחותי ניסתה לעשות.... פרסמה פרסומות צבעוניות ומשכנעות, הדביקה בכל הבניינים.......
ואף אחד לא התקשר...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה