יש לך מספר דגם?יש לי שנתיים ומאד מרוצה
באופן כלליפלסטיקה לא משהו
מומלץ לקחת בחשבון
לי גם יש 5 דלתות ציפוי זכוכית, בעיני מאוד מומלץ, יש לי כמעט שנתיים בינתיים אפס תקלות או באגים, הזהירו אותי שזה עושה רעש וכל מיני כאלה, אצלי זה ממש מושלם, חלק.הקפצה...
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
האם אתם מרוצים מהמקר הנ"ל???
איך התכנון? החלוקה הפנימית ?
איכות הקרור וכמובן הפלסטיקה שלו...
בקיצור כל מידע יעזור.
תודות לעונים!
יש לי שנתיים ומאד מרוצה
מאד רצינית על ה5 דלתות, החלוקה שלו מעניינתלי גם יש 5 דלתות ציפוי זכוכית, בעיני מאוד מומלץ, יש לי כמעט שנתיים בינתיים אפס תקלות או באגים, הזהירו אותי שזה עושה רעש וכל מיני כאלה, אצלי זה ממש מושלם, חלק.
מקרר יפה, גדול, מעוצב, לא הייתי ממליץ ללכת על הדגם עם הבר מים בדלת לפי מה ששמעתי זה עושה המון בעיות ולכלוך.
אמממ, מקרר לא זול...
באופן אישי לא חש בשום מטרד ואי נוחות בדלת החמישית, נהפוך הוא, נוחות מקסימום.מאד רצינית על ה5 דלתות, החלוקה שלו מעניינת
אשמח לשמוע על חווית המשתמש שלכם איתו
האם ה5 דלתות לא נהפך למטרד בשלב כלשהו?
גם ככה במקרר 4 דלתות בשביל כל דבר אני אצטרך לפתוח 2 דלתות גם במקרר וגם במקפיא
כדי לבדוק באיזה צד הנחתי את התבנית המסוימת.
מה קורה ב 5 דלתות?... לא עסוקים כל הזמן בלחפש דברים לפתוח ולסגור? מה למעלה מה למטה?...
ובגדול - למה משמשת אתכם הדלת החמישית?
תודה
אפשר דוגמה מתי יוצא לכם להשתמש בטמפרטורות שונות?באופן אישי לא חש בשום מטרד ואי נוחות בדלת החמישית, נהפוך הוא, נוחות מקסימום.
המגירה החמישית מאוד נוח לפתוח ולסגור אותה, גם נפתחת כמגירה ונוחה שרוצים להניח ולהוציא דברים קטנים. בנוסף היא יכולה לשמש כמקפיא נפרד, כלומר ניתן לשנות בה טמפרטורות בנפרד מהמקפיא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: