דרוש מידע מה אפשר לשים לתינוק בן חודשיים שיש לו יובש חזק מאד בקרקפת

י אחת

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
אם זה אטופיק יש בירושלים חנות לדברים הומופאטיים ויש לה משחה וגם טיפות שעושים פלאים
קוראים לה רינה פארם והיא נמצאת ברח' דוד ילין
מנסיון אצל הבן שלי זה עזר לפנים

אינדיבידואלי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מלחיץ אותי כל מיליוני העצות שנותנים לך כאן. לדעתי, אם זה באמת מפריע לתינוק, ולא בריא, וכו' את צריכה להראות את התינוק למישהו מבין, ולא לתאר תאורים ולקבל עצות על גבי המחשב. זה לא זה. בואי נאמר, שכל ההתיעצות כאן זה רק בשביל לקבל כיוון, כי אם לא, זה חסר אחריות...
(הביקורת מאהבה, כן?)

דג

משתמש פעיל
הסליקרן מצוין ועולה ממש זול,עלה לי בין 11-17

esti 20

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מלחיץ אותי כל מיליוני העצות שנותנים לך כאן. לדעתי, אם זה באמת מפריע לתינוק, ולא בריא, וכו' את צריכה להראות את התינוק למישהו מבין, ולא לתאר תאורים ולקבל עצות על גבי המחשב. זה לא זה. בואי נאמר, שכל ההתיעצות כאן זה רק בשביל לקבל כיוון, כי אם לא, זה חסר אחריות...
(הביקורת מאהבה, כן?)
הרופא אמר לי להשתמש בקצף שמפו מוסטלה זה עוזר מעט אבל לא לגמרי בטיפת חלב אמרו לי שמן זית ואח"כ מסרק צפוף אבל קצת מפחיד אותי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה