כמה שיער יש לו? אפשר למרוח לו קרם אחרי המקלחת?יש לי את השמפו קצף הוא ברור יותר טוב
אבל כניראה צריך גם את האמול
אין לו הרבה שיער בכללכמה שיער יש לו? אפשר למרוח לו קרם אחרי המקלחת?
אז אפשר למרוח קרם לחות על הקרקפת מיד אחרי כל מקלחת.אין לו הרבה שיער בכלל
הרופא אמר לי להשתמש בקצף שמפו מוסטלה זה עוזר מעט אבל לא לגמרי בטיפת חלב אמרו לי שמן זית ואח"כ מסרק צפוף אבל קצת מפחיד אותימלחיץ אותי כל מיליוני העצות שנותנים לך כאן. לדעתי, אם זה באמת מפריע לתינוק, ולא בריא, וכו' את צריכה להראות את התינוק למישהו מבין, ולא לתאר תאורים ולקבל עצות על גבי המחשב. זה לא זה. בואי נאמר, שכל ההתיעצות כאן זה רק בשביל לקבל כיוון, כי אם לא, זה חסר אחריות...
(הביקורת מאהבה, כן?)
בענין שמלות שאת מחפשת אם תוכלי להיות בקשר rhoff60 גימייליש שמפו מעולה מוסטלה יקר אבל שווה, מנסיון וגם משחה סליקרן את מורחת על הקרקפת והקילופים פשוט יוצאים מאליהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: