אם כבר דברי קודש וארץ ישראל - יש לך חנויות כמו מתנאל 2000 במאה שערים יש שם דברים מהממים ולא יקרים בכלללא עולה רעיון כרגע בראש למתנה במחיר הזה.
אבל חוצניקים הרבה פעמים כל מה שמריח ארץ ישראל מדבר אליהם.
ומשהו קטן בתור מאורסת או אפילו כאישה יש ספרון ממש יפה בוקסברגר שנקרא אשת חיל הוא עולה בסביבות 20 ש''ח כמדומני.
יש שם מקבץ של תפילות ממש יפות.
גם תפילת השל''ה לדוג' מופיע שם בנוסח המלא שלה שלא מופיע בסידורים הרגילים.
ברור, התכוונתי כמשהו קטן לתוספת מהצד שנראה לי שהיא ממש תשמח.אם כבר דברי קודש וארץ ישראל - יש לך חנויות כמו מתנאל 2000 במאה שערים יש שם דברים מהממים ולא יקרים בכלל
יש בפלדהיים ספריות שלמות לחוצניקים. אפשר למצוא שם דברים ממש יפים.אם היא אחת שלא ממש הייתה במטבח עד כה - יש ספרי בישול ואפיה גקלים מאד לתחילת החיים עם מתכונים מצויינים.
שמעתי על סט אחד שנקרא הבישול הקל לכלה (כמה ספרים)
אני מתחילה לחשוב שהבעיה אצלי...באמת... אותה בעיה גם באשכול הסמוךאיפור
תמיד כיף לגוון , ואם יש לה הכל בכל מקרה , אני מאמינה שאיפור נוסף לא יהיה לה מיותראיפור תפקיד שלה לקנות!
לכי תדעי מה היא אוהבת, משתמשת, מה מתאים לה מבחינת גוון וכו.
חסר מה לקנות????????
לי אישית מרגיש שזה מאד טעם אישי,תמיד כיף לגוון , ואם יש לה הכל בכל מקרה , אני מאמינה שאיפור נוסף לא יהיה לה מיותר
אמרו שהיא חוצניקית, לא?אולי גיפטקארד איפהשהוא
רעיונות יפים!שטיח יפה לדלת,
מכשיר מוליקייק,
שובר למסעדה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: