יש אפשרות לקנות מכשיר כשר מהדור החדש כגון שאומר שיש שם גם כן מיקום.הרעיון זה שיהיה גם מיקום, כי אפשר גם להחתים וללכת...
יש אפשרות לקנות מכשיר כשר מהדור החדש כגון שאומר שיש שם גם כן מיקום.הרעיון זה שיהיה גם מיקום, כי אפשר גם להחתים וללכת...
מה ההבדל?אולי יש אפשרות להחליף את זה בטאבלט ?
שגם נשאר ברכב ולא נכנס הביתה...
אבל במכשיר הכשר אין אפליקציהיש אפשרות לקנות מכשיר כשר מהדור החדש כגון שאומר שיש שם גם כן מיקום.
תכתוב איזה עיר ויגידו לך כי יש מלא מקומות שאומרים שחייביםמדובר בעירייה שאחרי שנים החליטה שהעובדים יחזיקו מכשיר לא כשר
האם יש טענה בחוק או כל סיבה אחרת שתאפשר לנו להתנגד לזה?
תודה רבה לכל העוזרים
וכמובן שזה זכות גדולה מאוד לעזור בעניין כזה חשוב !
בעיקרון הפשוט,השאלה בעיקר האם מבחינה חוקית הם יכולים לחייב???
והאם יש איזה אפשרות להתחמק מזה?
תודה
כמובן לא כותבת את דעתי האישית (באם אני מנהל - שיקפצו על רגל אחת וכו) אלא מה יכולים לעשות, לצערי....בעיקרון הפשוט,
כל עוד את לא אישה במצבים חריגים (הריון/חל"ד/פוריות),
ואין הוכחה שהפיטורים הם על רקע של הפליה - אפשר לפטר אותך.
(ככל שאני מבינה עם פיצויי פיטורים כמובן, יתכן אפילו אם ההתפטרות היא של העובד כי מבחינתך הפלאפון הוא "הרעת תנאים").
אבל דרך להכריח להמשיך להעסיק עובד שלא יכול לעבוד בצורה שהם רוצים - זה לא הגיוני... (למרות שאם אני הייתי המעסיק הייתי מחפשת פתרון יצירתי).
לא הבנתי מה צריך להיות "חוקי" בהוראה.
אני מנהל, וממחר בא לי שכל העובדים בבוקר יגיעו לעבודה ויקפצו על רגל אחת במשך 20 שניות. מי שלא רוצה - יפוטר. איפה החוק אוסר את זה???
אם אתה כבר עובד שלי, ואתה טוען שהקפיצות על רגל אחת הן הרעת תנאים, אז ככל הנראה אם תתפטר תקבל פיצויים, זהו הכל.
בסיפור שהבאת זה לא רק הרעת תנאים אלא יש בזהבעיקרון הפשוט,
כל עוד את לא אישה במצבים חריגים (הריון/חל"ד/פוריות),
ואין הוכחה שהפיטורים הם על רקע של הפליה - אפשר לפטר אותך.
(ככל שאני מבינה עם פיצויי פיטורים כמובן, יתכן אפילו אם ההתפטרות היא של העובד כי מבחינתך הפלאפון הוא "הרעת תנאים").
אבל דרך להכריח להמשיך להעסיק עובד שלא יכול לעבוד בצורה שהם רוצים - זה לא הגיוני... (למרות שאם אני הייתי המעסיק הייתי מחפשת פתרון יצירתי).
לא הבנתי מה צריך להיות "חוקי" בהוראה.
אני מנהל, וממחר בא לי שכל העובדים בבוקר יגיעו לעבודה ויקפצו על רגל אחת במשך 20 שניות. מי שלא רוצה - יפוטר. איפה החוק אוסר את זה???
אם אתה כבר עובד שלי, ואתה טוען שהקפיצות על רגל אחת הן הרעת תנאים, אז ככל הנראה אם תתפטר תקבל פיצויים, זהו הכל.
לאישתי בעבודה גם יש את האפליקציה שמדווחים על כניסה ויציאה אבל אישתי מדווחת בקו טלפון שמתקשרים וזה רושם את זמני הכניסות והיציאות ואולי גם אתם תוכלו לבדוק אם אפשר באמצעות חיוג למס טלפון בהצלחה רבה ושתזכו לעמוד בניסיון ולא להכניס לבית מכשירים שכאלו אמכי"רהסיבה הם רוצים לעקוב אחרי העובדים אם הם באמת בעבודה
וגם שיוכלו לדווח באפליקציה על כניסה ויציאה
זה מה שקיים עד היום והם רוצים לשנות את זהלאישתי בעבודה גם יש את האפליקציה שמדווחים על כניסה ויציאה אבל אישתי מדווחת בקו טלפון שמתקשרים וזה רושם את זמני הכניסות והיציאות ואולי גם אתם תוכלו לבדוק אם אפשר באמצעות חיוג למס טלפון בהצלחה רבה ושתזכו לעמוד בניסיון ולא להכניס לבית מכשירים שכאלו אמכי"ר
חשבתי שזו דוגמא מספיק מדומיינת (וגם קצת מקלילה-מצחיקה) כדי שאנשים יבינו את הרעיון...בסיפור שהבאת זה לא רק הרעת תנאים אלא יש בזה
עילה לתבוע את המעסיק בהתעמרות בעובדים
לא יודעת מבחינה טכנולוגיות מדוייקת,זה מה שקיים עד היום והם רוצים לשנות את זה
לא דווקא דור 4, כל טלפון עם שירותי מיקום, אבל אפשר לראות את המיקום רק דרך אפליקציה שאותה אין בטלפון כשראבל ככל שהבנתי, גם מטלפון שחייג (כשר-טיפש, דור 4) אפשר לקחת מיקום GPS. אין לי מושג איך עושים את זה.
היום יש טכנולוגיה שאתה מחייג למספר מסויים, ושומע הקלטה: ברוך הבא לאפליקציית נוכחת של חברת ----, לדיווח כניסה הקש 1, לדיווח יציאה הקש 2.לא דווקא דור 4, כל טלפון עם שירותי מיקום, אבל אפשר לראות את המיקום רק דרך אפליקציה שאותה אין בטלפון כשר
א''א למצוא מיקום של מישהו בשיחת טלפון, רק לעשות איכון, וזה רק השב''כ עושים, או משרד הבריאות בקורונה, כדי לדעת מיקום של מכשיר כלשהו, הוא חייב להתקין אפליקציה עם הרשאת גישה למיקום, אין אופציה כזו בטלפון כשרהיום יש טכנולוגיה שאתה מחייג למספר מסויים, ושומע הקלטה: ברוך הבא לאפליקציית נוכחת של חברת ----, לדיווח כניסה הקש 1, לדיווח יציאה הקש 2.
בהקשה הזו, ככל שהבנתי יש דרך לאסוף מידע. (לא מבינה בזה מספיק כדי לדעת האם זה רגיל או משהו מתוחכם שיש רק לחברות סייבר וכו.)
הטכנולוגיה קיימת (מידיעה ברורה), מדברת על שיחה. אבל מדבריך עולה שזה מצריך איכון וכו' אז לא אכנס לפרטים.א''א למצוא מיקום של מישהו בשיחת טלפון, רק לעשות איכון, וזה רק השב''כ עושים, או משרד הבריאות בקורונה, כדי לדעת מיקום של מכשיר כלשהו, הוא חייב להתקין אפליקציה עם הרשאת גישה למיקום, אין אופציה כזו בטלפון כשר
המספר הנ''ל למיטב ידיעתי בסה''כ בא להחליף רישום ידני או טביעת אצבע
שימי לב,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: