נשארה לי כמות גדולה של קואקר
מה אפשר להכין, אבל בקלות
תודה
מה אפשר להכין, אבל בקלות
תודה
ממש תודה!הנה כמה מתכונים:
חטיף חמאת בוטנים ושיבולת שועל - אז מה את עושה כל היום?
השעה מאוחרת, הרחובות ריקים מאדם לאורך הטיילת הפנסים דולקים ואפשר לראות את הים ואתה מרגיש, שאתה האיש הכי בודד בעולם מוצא את עצמך הולך נגד הרוח אף מכונית לא עוברת גשם שוטף את העיר הרוח מתגברת ועושה שמות ברחוב שאתה מכיר ואתה שיכור שרועד מקור ונכנס עם הראש בקיר אתה לא היחיד שהולך נגד הרוח […]www.lichtenstadt.comחטיף אנרגיה עם שוקולד צ'יפס ללא אפייה | עוגיו.נט
חטיף אנרגיה עם שוקולד צ'יפס ללא אפייה שאפשר להכין בקלות גם עם הילדים. שילוב מתוק וטעים של שיבולת שועל, פצפוצי אורז ושוקולד צ'יפס בחטיף שאי אפשר לעמוד בפניוwww.oogio.net
ככל שידוע לי קוואקר זה חמץ גמור- מדובר בשבולת שועל שהיא אחת מ-5 מיני דגןקוואקר זה לא חמץ.
אפשר למכור לגוי.
אבל הוא לא רחוץ במים.ככל שידוע לי קוואקר זה חמץ גמור- מדובר בשבולת שועל שהיא אחת מ-5 מיני דגן
עד כמה שידוע לע וצריך לבררקוואקר זה לא חמץ.
אפשר למכור לגוי.
בלי ביצים?יש לי מתכון קל ומעולה לחיתוכיות:
2 כוסות קוואקר,
1.5 כוס קמח (אפשר מלא)
0.5 כוס שמן
0.75 כוס תרכיז תפוחים טבעי (אני ממירה ב-0.5 כוס סילאן+ 0.25 כוס מיץ לימון סחוט כדי לחסוך בעלויות).
שוקולד צ'יפס, חמוציות, צימוקים, אגוזים, קוקוס וכדו' (אצלי זה בד"כ שוקולד צ'יפס וחמוציות)
מערבבים את כל הרכיבים בקערה, משטחים בתבנית (מתאים לחד"פ גדולה), אופים בחום 180מעלות עד שמזהיב, חותכים מיד עם היציאה מהתנור ומצננים.
החיתוכיות מתקשות לאחר הצינון.
בלי ביצים!בלי ביצים?
אפשר אולי לעשות מזה עיגולים לפני כן ניסית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: