דיון מה אפשר להכין מכמות של בצל

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מקפיאה בהחלט.
יכול להיות שיהיה קצת יותר רך/פחות יציב אחרי ההקפאה, אבל הטעם עדין מעולה.
תודה.
חושבת אולי להכין את זה לסעודה שלישית של קיץ.
 

לב ענק

משתמש צעיר
חזה עוף עם הרבה טבעות בצל בתיבול גריל עוף או שווארמה
אני מקפיאה ויוצא מעולה
 

Professional1194

משתמש פעיל
יוצרי ai
אולי יש מתכון מנסיון לפשטידת בצל טעימה?
יש לי מתכון לפשטידה נדירהה
אני ספציפית שדרגתי את המתכון ובמקום פירורי לחם אני שמה בצק עלים מלמטה
ובלמעלה רצועות של בצק עלים

4 בצל גדול
1/2 כוס מים
3/4 כוס קמח
1/2 כוס שמן
3 ביצים
2 כפיות אבקת מרק
מלח
פלפל שחור
פירורי לחם- לציפוי

לטגן את הבצל עד השחמה, להוסיף את שאר הרכיבים, לפזר מלמעלה ומלמטה פירורי לחם
לאפות כשעה, על 180 מעלות.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
בצל ממולא באורז
 

saralulu

משתמש מקצוען
פשטידת בצל


תבנית אינגליש קייק


החומרים:

3 בצלים גדולים
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס מים
+ 1⁄2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק
קורט כמון

אופן ההכנה:

לערבב את החומרים ולמלא בתבנית אינגליש קייק.לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 כ-45 דקות, עד לקבלת צבע זהוב
 

saralulu

משתמש מקצוען
ממליצה מאוד
מתכון שהכנתי הרבה פעמים
אני אישית אוהבת אותן קלועות כי זה יותר נימוח המקלות יותר קריספיים, בדר״כ מכינה גם וגם
וכמובן להכפיל כמויות כי זה באמת טעיםםםם
 

saralulu

משתמש מקצוען
לחמניות בצל
אין לי כח לכתוב כרגע את המתכון אולי בהמשך, זה מתכון ש׳זולל׳ הרבה בצל
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
ראיתי רעיון להקפאת בצל מטוגן- להכניס את הבצל לשקיות פסגור בגודל הרצוי, לשטח את הבצל על כל השקית ולהקפיא.
אפשר גם להניח בעמידה בתוך קופסא לנוחות האכסון.
 

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בצל חי - לרסק בסלייסר או בפוד עם טיפה שמן ומלח. למלא בכוסות ח"פ ולשמור במקפיא. כל פעם שצריך - להוציא כוס או 2. למרק, לעוף, לצ'ולנט. לפשטידה, לכל דבר. בצל חי קצוץ מוכן תמיד בכמויות במקפיא. ככה אני עושה.
 

Goldidea

משתמש מקצוען
איך אתן מקפיאות?
פעם ניסיתי להקפיא והיה מעצבן לשבור כל פעם חתיכה. ואל תגידו לי בתבניות של קוביות קרח, כי זה לא בשבילי.
אני מכניסה לתוך שקיות הקפאה ושוטחת לגובה (בערך 2 ס'מ) ומקפיאה וחותכת אח''כ כמה שאני רוצה. נחתך ממש בקלות!
כנ''ל בשום כתוש עם שמן זית ומלח.
 

דאבל

משתמש מקצוען
איך אתן מקפיאות?
פעם ניסיתי להקפיא והיה מעצבן לשבור כל פעם חתיכה. ואל תגידו לי בתבניות של קוביות קרח, כי זה לא בשבילי.
בצל בד"כ צריך בכמות
אני שמה בשתי כוסות ח"פ ואורזת בשתי שקיות אוכל
מתאכסן בקלות על דלת המקפיא
בעת הצורך קורעים את הכוס ולפח בלי לשטוף כלים
 

elibeli

משתמש מקצוען
1. להדליק מדורה
2. לעטוף את הבצל בנייר כסף
3. להכניס את הבצל העטוף לתוך המדורה
4. לבדוק ע"י שיפוד שהבצל התרכך
5 במידה והבצל התרכך להוציא אותו לחכות שיתקרר קצת
6 לאכול בתאבון!!!
הצעה נוספת: טבעות בצל.
זה באמת טעים מאד.
הבעיה שמבחינת כשרות מסובך להשתמש כך בבצל
לא יודעת אם כאן המקום להכניס את הנושא הזה אבל צריך לקלף, להוריד את הראשים ואם אחרי
שמורידים את הראשים כל הגלדים מחוברים בלי רווחים בינהם- גם בחלק הפנימי אפשר לעשות את הרעיון הנ"ל. במידה ויש רווח בין גלדי הבצל צריך להפריד בינהם ולשטוף.
אני אישית ראיתי נגיעות בבצל. הם נגועים בטריפסים שזה חרקים פצפונים שנראים בעין רגילה בהתבוננות טובה ומויים הרבה בין הקליפות החומות של הבצל.
אגב, הבצלים שמגיעים בחלוקות קמחא דפסחא הרבה פעמים פחות יפים עם יותר סיכוי לנגיעות.

(טיפ שמתאים לבצל עם גלדים נפרדים -לא לרעיון המובא כאן- אני חותכת את הבצל לאיזה צורה שאני רוצה- טבעות, קוביות וכו' ואז שוטפת טוב טוב במסננת מתחת לברז תוך ערבוב קל עם היד)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה