דיון מה אפשר לבשל ולהקפיא?

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מחפשת מתכונים שאפשר לבשל כמות גדולה ולהקפיא
לפני פסח הקפאתי סלטים :
סלק מגורד מבושל
פרוסות חציל מטוגן
חציל קלוי טחון
מטבוחה
סחוג
הסחוג לא היה משהו אחרי ההקפאה אבל כל השאר כן.
מחפשת רעיונות לסלטים נוספים להקפאה
לגבי תוספות הבנתי שתפוחי אדמה לא טוב בהקפאה
איזה תוספות כן אפשר להקפיא?
כמו כן הקפאתי עוף קציצות ובשר בקר אחרי בישול
הכל יצא מעולה בהפשרה וחימום.

(אגלה לכם שילדתי יומיים לפני פסח. אחרי שהקפאתי כבר....
היה פשוט תענוג
להכין שבת וחג בציק צק תודות לכל מה שכבר מוכן במקפיא
או לשלוף מהמקפיא ארוחה טובה ולחמם
במקום לחיות על טבעולים וזוגלובקים....)

אשמח למתכונים או רעיונות נוספים אם יש לכן
 

תמר יונה

משתמש מקצוען
חזה עוף מוקפץ עם ירקות. יוצא מעולה מהקפאה. פעם אחת מספיקה להמון מנות. מומלץ!
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
דגים- הכל ניתן להקפיא
קציצות דגים/ בשר'/ עוף ניתן להקפיא בכיף
מרקים- הכל מצוין בהקפאה
פשטידות- חוץ מתפו"א וגזר ניתן להקפיא
סלט ערבי- ניתן להקפיא
סלט זיתים מבושל- טוב בהקפאה
בכללי- סלטים בלי מיונז או ירקות טריים מצוינים בהקפאה
עוף-בשר כל הסוגים ניתן להקפיא
אורז- ניתן להקפיא
תוספת של ירקות קפואים ברוטב- ניתן להקפיא
מנות אחרונות- הכללללללללללל טוב בהקפאה למעט סלט פירות
פסטה/פתיתים- טוב בהקפאה
 

טוביT

משתמש פעיל
פשטידות- עדיף לפני האפיה
סלטים עם מינז - כמו זיתים וכו' אפשר להקפיא ללא המיונז ולהוסיף אח"כ
בענין תפו"א אין בעיה של הקפאה חוץ מזה שהוא מאבד את כל הערך התזונתי שיש לו
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
איזה פשטידות למשל?
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
פשטידת איטריות מתוקה- ריצ'
פשטידת תפוחים
פשטידת אננס
פשטידת ירקות
פשטידת איטריות- ירושלמי
פשטידת פטריות
עוד?
מה זה פשטידת ירקות
וחוץ מפטריות
יש עוד רעיונות לפשטידות מלוחות?
פשטידות- עדיף לפני האפיה
סלטים עם מינז - כמו זיתים וכו' אפשר להקפיא ללא המיונז ולהוסיף אח"כ
בענין תפו"א אין בעיה של הקפאה חוץ מזה שהוא מאבד את כל הערך התזונתי שיש לו
פשטידות לפני האפיה זה אומר לערבב את החומרים כולל ביצים ולהקפיא ככה?
ואח"כ צריך להפשיר לפני האפיה או ישר לתנור?
ולמה זה עדיף?
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זה פשטידת ירקות
פשטידות 2 צבעים למינהם
בדיוק אמא שלי אמרה לי עכשיו שגם פשטידת תפו"א אין בעיה להקפיא
יש עוד רעיונות לפשטידות מלוחות?
פשטידת בצל
פשטידת אורז
פשטידת תירס
פשטידות לפני האפיה זה אומר לערבב את החומרים כולל ביצים ולהקפיא ככה?
ואח"כ צריך להפשיר לפני האפיה או ישר לתנור?
ולמה זה עדיף?
אין שום בעיה להקפיא פשטידות אפויות
סתם המלצה מומלץ לאפות פשטידות בתבניות אישיות (קאפקייס) ולהוציא כל פעם את כמות המנות שצריך.
 

הולי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
טחינה
חצילים/קישואים בטעם כבד
סלט זיתים
חצילים למיניהם (ללא מיונז)
חריין(חזרת)
 

טוביT

משתמש פעיל
פשטידות לפני האפיה זה אומר לערבב את החומרים כולל ביצים ולהקפיא ככה?
ואח"כ צריך להפשיר לפני האפיה או ישר לתנור?
ולמה זה עדיף?
להקפיא מוכן לאפיה
הענין של האפיה אחרי פשוט כי ככה הטעם הוא טרי ממש אם מפשירים ומחממים לפעמים הטעם מורגש ואם אופים אחרי אין שום הבדל בטעם!
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
יש לי מתכון מעולה אם תרצי אעלה אותו,
בעיקרון שמה פטריות-גזר-קישוא-פלפל-שום נראה לי אם אני זוכרת נכון...
אפשר להוסיף גם נודלס שמשדרג מאוד וגם מעולה בהקפאה.
אשמח למתכון כולל התיבול
תודה
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
פשטידות 2 צבעים למינהם
בדיוק אמא שלי אמרה לי עכשיו שגם פשטידת תפו"א אין בעיה להקפיא

פשטידת בצל
פשטידת אורז
פשטידת תירס

בעצם כל הפשטידות זה אומר שם הפשטידה (פטריות / בצל / אורז)
+ביצה+קמח+מלח+פלפל שחור?
או שחסר לי משהו?
 
  • חחח
Reactions: ש+

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בעצם כל הפשטידות זה אומר שם הפשטידה (פטריות / בצל / אורז)
+ביצה+קמח+מלח+פלפל שחור?
או שחסר לי משהו?
חסר לך הרבה
נראה לי אני אפתח אשכול של כל הפשטידות המגניבות שלנו
 

אייס קרים

משתמש צעיר
ירקות מוקפצים
לצ'ו - מעולה בהקפאה
סלטים מבושלים למינהם מצוין בהקפאה (לא כולל תפו"א)
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה שאני קופצת אפשר מתכון
בעצם כל הפשטידות זה אומר שם הפשטידה (פטריות / בצל / אורז)
+ביצה+קמח+מלח+פלפל שחור?
או שחסר לי משהו?

מצורף האשכול שהעלתי מתכונים
 

רחל1

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מחפשת מתכונים שאפשר לבשל כמות גדולה ולהקפיא
לפני פסח הקפאתי סלטים :
סלק מגורד מבושל
פרוסות חציל מטוגן
חציל קלוי טחון
מטבוחה
סחוג
הסחוג לא היה משהו אחרי ההקפאה אבל כל השאר כן.
מחפשת רעיונות לסלטים נוספים להקפאה
לגבי תוספות הבנתי שתפוחי אדמה לא טוב בהקפאה
איזה תוספות כן אפשר להקפיא?
כמו כן הקפאתי עוף קציצות ובשר בקר אחרי בישול
הכל יצא מעולה בהפשרה וחימום.

(אגלה לכם שילדתי יומיים לפני פסח. אחרי שהקפאתי כבר....
היה פשוט תענוג
להכין שבת וחג בציק צק תודות לכל מה שכבר מוכן במקפיא
או לשלוף מהמקפיא ארוחה טובה ולחמם
במקום לחיות על טבעולים וזוגלובקים....)

אשמח למתכונים או רעיונות נוספים אם יש לכן

דבר ראשון - מזל טוב!
דבר שני - אין כמו להוציא שבת מהמקפיא.. עושה את זה כבר תקופה ארוכה, וימי שישי הפכו לרגועים...
מקפיאה סלטים - טחינה, רוטב פיצה, חצילים, סלק
עופות מבשלת סיר ענק ומקפיאה, יוצא טעים יותר מעוף אחד טרי
פשטידת תפו''א מקפיאה לפני האפיה
ציר של מרק עוף מקפיאה
קומפוט, סורבה מקפיאה
 

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בעיקרון כל דבר כמעט אפשר להקפיא אבל חוץ מכמה שלא--
אל תקפאי: תפו"א מבושלים- זה עושה אותם רכים ומלאי מים (קוגל כן אפשר)
אבל כמעט כל מאכל, פשטידה, עוגות, חולות (כדאי טרי נשמר רך) עופות/שניצלים/ ממרחים של סלטים מציון בהקפאה

מה שחשוב לעטוף טוב!!!!!
כדי שלא יהי טעם של פריזר אח"כ
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קז

א הֹדוּ לַיי כִּי טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ:ב יֹאמְרוּ גְּאוּלֵי יי אֲשֶׁר גְּאָלָם מִיַּד צָר:ג וּמֵאֲרָצוֹת קִבְּצָם מִמִּזְרָח וּמִמַּעֲרָב מִצָּפוֹן וּמִיָּם:ד תָּעוּ בַמִּדְבָּר בִּישִׁימוֹן דָּרֶךְ עִיר מוֹשָׁב לֹא מָצָאוּ:ה רְעֵבִים גַּם צְמֵאִים נַפְשָׁם בָּהֶם תִּתְעַטָּף:ו וַיִּצְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצוּקוֹתֵיהֶם יַצִּילֵם:ז וַיַּדְרִיכֵם בְּדֶרֶךְ יְשָׁרָה לָלֶכֶת אֶל עִיר מוֹשָׁב:ח יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:ט כִּי הִשְׂבִּיעַ נֶפֶשׁ שֹׁקֵקָה וְנֶפֶשׁ רְעֵבָה מִלֵּא טוֹב:י יֹשְׁבֵי חֹשֶׁךְ וְצַלְמָוֶת אֲסִירֵי עֳנִי וּבַרְזֶל:יא כִּי הִמְרוּ אִמְרֵי אֵל וַעֲצַת עֶלְיוֹן נָאָצוּ:יב וַיַּכְנַע בֶּעָמָל לִבָּם כָּשְׁלוּ וְאֵין עֹזֵר:יג וַיִּזְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצֻקוֹתֵיהֶם יוֹשִׁיעֵם:יד יוֹצִיאֵם מֵחֹשֶׁךְ וְצַלְמָוֶת וּמוֹסְרוֹתֵיהֶם יְנַתֵּק:טו יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:טז כִּי שִׁבַּר דַּלְתוֹת נְחֹשֶׁת וּבְרִיחֵי בַרְזֶל גִּדֵּעַ:יז אֱוִלִים מִדֶּרֶךְ פִּשְׁעָם וּמֵעֲוֹנֹתֵיהֶם יִתְעַנּוּ:יח כָּל אֹכֶל תְּתַעֵב נַפְשָׁם וַיַּגִּיעוּ עַד שַׁעֲרֵי מָוֶת:יט וַיִּזְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצֻקוֹתֵיהֶם יוֹשִׁיעֵם:כ יִשְׁלַח דְּבָרוֹ וְיִרְפָּאֵם וִימַלֵּט מִשְּׁחִיתוֹתָם:כא יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:כב וְיִזְבְּחוּ זִבְחֵי תוֹדָה וִיסַפְּרוּ מַעֲשָׂיו בְּרִנָּה:כג יוֹרְדֵי הַיָּם בָּאֳנִיּוֹת עֹשֵׂי מְלָאכָה בְּמַיִם רַבִּים:כד הֵמָּה רָאוּ מַעֲשֵׂי יי וְנִפְלְאוֹתָיו בִּמְצוּלָה:כה וַיֹּאמֶר וַיַּעֲמֵד רוּחַ סְעָרָה וַתְּרוֹמֵם גַּלָּיו:כו יַעֲלוּ שָׁמַיִם יֵרְדוּ תְהוֹמוֹת נַפְשָׁם בְּרָעָה תִתְמוֹגָג:כז יָחוֹגּוּ וְיָנוּעוּ כַּשִּׁכּוֹר וְכָל חָכְמָתָם תִּתְבַּלָּע:כח וַיִּצְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם וּמִמְּצוּקֹתֵיהֶם יוֹצִיאֵם:כט יָקֵם סְעָרָה לִדְמָמָה וַיֶּחֱשׁוּ גַּלֵּיהֶם:ל וַיִּשְׂמְחוּ כִי יִשְׁתֹּקוּ וַיַּנְחֵם אֶל מְחוֹז חֶפְצָם:לא יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:לב וִירֹמְמוּהוּ בִּקְהַל עָם וּבְמוֹשַׁב זְקֵנִים יְהַלְלוּהוּ:לג יָשֵׂם נְהָרוֹת לְמִדְבָּר וּמֹצָאֵי מַיִם לְצִמָּאוֹן:לד אֶרֶץ פְּרִי לִמְלֵחָה מֵרָעַת יֹשְׁבֵי בָהּ:לה יָשֵׂם מִדְבָּר לַאֲגַם מַיִם וְאֶרֶץ צִיָּה לְמֹצָאֵי מָיִם:לו וַיּוֹשֶׁב שָׁם רְעֵבִים וַיְכוֹנְנוּ עִיר מוֹשָׁב:לז וַיִּזְרְעוּ שָׂדוֹת וַיִּטְּעוּ כְרָמִים וַיַּעֲשׂוּ פְּרִי תְבוּאָה:לח וַיְבָרֲכֵם וַיִּרְבּוּ מְאֹד וּבְהֶמְתָּם לֹא יַמְעִיט:לט וַיִּמְעֲטוּ וַיָּשֹׁחוּ מֵעֹצֶר רָעָה וְיָגוֹן:מ שֹׁפֵךְ בּוּז עַל נְדִיבִים וַיַּתְעֵם בְּתֹהוּ לֹא דָרֶךְ:מא וַיְשַׂגֵּב אֶבְיוֹן מֵעוֹנִי וַיָּשֶׂם כַּצֹּאן מִשְׁפָּחוֹת:מב יִרְאוּ יְשָׁרִים וְיִשְׂמָחוּ וְכָל עַוְלָה קָפְצָה פִּיהָ:מג מִי חָכָם וְיִשְׁמָר אֵלֶּה וְיִתְבּוֹנְנוּ חַסְדֵי יי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשבון הנפש • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה