זה סליחה בבחינת ככל הגויםשני דברים
1. סליחה היא לא בשבילם. סליחה היא בשבילך הכעס והפגיעה עושים שמות בלב שלך, משפיעים על מצב הרוח שלך
ולכן חשוב מאוד שתסלחי בשביל הנפש שלך
וזה קשה מאוד קשה אבל שווה בשבילך
2. אני סולח לא משוואה לאני שוכח. אני יכולה לזכור ולכאוב ובאותה מידה להתחזק באמונה שמה שחוייתי היה צריך לקרות והם רק היו השליחים הרעים וכו וכו'
הייתי פעם בתוכנית יפיפיה של חוי הגר שבו היא מתארת פגיעה איומה והיכולת שלה לסלוח. כשהיא מתארת את הפגיעה את ממש יכולה לחוש את הכאב שלה את הדמעות זה לא עבר. אבל עדין זה ממקום מקבל וסולח
העיצה הכי טובה
היא האמונה הפשוטה והאמיתית
הם רק שליחים!
הצער שהצטערת הגיע לך מהשמים,
ובכל מקרה היה מגיע אליך,
זה שהם היו השליחים- זה עניין שלהם.
במחשבה שלך-
אם תפנימי היטב שזה מה שנגזר משמים הצער הזה- יקל עליך לסלוח.
זה כמו שאדם מכה את הכלב במקל והכלב כועס ונושך את המקל.
כל הנ"ל שמעתי מת"ח חשוב ,שעזר לי באופן אישי במקרים דומים.
בהצחה1
בלת"ק
למחול זה נקרא להבין שזה לא הם עשו לך את זה, זה ד'.
הכאב לב ועוגמת הנפש שיש לך זה משהו אחד, את בן אדם ומותר לך לכאוב וזה בסדר, אבל זה לא קשור לעניין המחילה..
את צריכה להבין שזה לא הם שעשו לך את עוגמת הנפש הזו, זה ד' עשה לך את זה דרכם. הם בסך הכל היו שליחים לא טובים והם המסכנים פה... זה מאוד קשה לקבל את זה, ולהבין שבעצם זה לא עשו כלום. אבל ברגע שזה נקלט, את מרגישה אחרת לגמרי ויודעת שלא הם עשו לך את זה. תבקשי מד' שיזכה אותך להבין שזה לא הם, אלא ממנו, זה כי אחרי הכול, הכול בא ממנו... ואז, אחרי שתרגישי את זה ממש, את תוכלי למחול להם...
שהשם ייתן לך כח, ואשרייך שזה אכפת לך ואת מתייחסת לעניין ולא מעלימה עין...
בלת"ק
הכאב לב ועוגמת הנפש שיש לך זה משהו אחד, את בן אדם ומותר לך לכאוב וזה בסדר, אבל זה לא קשור לעניין המחילה..
את צריכה להבין שזה לא הם שעשו לך את עוגמת הנפש הזו, זה ד' עשה לך את זה דרכם. הם בסך הכל היו שליחים לא טובים והם המסכנים פה... זה מאוד קשה לקבל את זה, ולהבין שבעצם זה לא עשו כלום. אבל ברגע שזה נקלט, את מרגישה אחרת לגמרי ויודעת שלא הם עשו לך את זה. תבקשי מד' שיזכה אותך להבין שזה לא הם, אלא ממנו, זה כי אחרי הכול, הכול בא ממנו... ואז, אחרי שתרגישי את זה ממש, את תוכלי למחול להם...
חזק ביותר!!העיצה הכי טובה
היא האמונה הפשוטה והאמיתית
הם רק שליחים!
הצער שהצטערת הגיע לך מהשמים,
ובכל מקרה היה מגיע אליך,
זה שהם היו השליחים- זה עניין שלהם.
במחשבה שלך-
אם תפנימי היטב שזה מה שנגזר משמים הצער הזה- יקל עליך לסלוח.
זה כמו שאדם מכה את הכלב במקל והכלב כועס ונושך את המקל.
כל הנ"ל שמעתי מת"ח חשוב ,שעזר לי באופן אישי במקרים דומים.
בהצחה1
וואו! פשוט קלעת בול למה שאני מרגישה!קשה לסלוח,
כי הם לא מרגישים ויודעים כמה הם הכאיבו לכם באמת.
ולהשאיר את הסליחה פתוחה?ספרו להם באותנטיות כמה אתם רוצם למחול,
וכמה כאב יש לכם ממה שארע.
ממש התחברתי לדבריך!א"א לצפות מבנ"א לנחש שזה מה שאתם צריכים,
את בקשת הסליחה שלהם.
האמיתית.
וזה קשה,
אבל זה חסד עצום-
בשבילם
ובשבילכם.
גם במקרה של גרימת נזק כספי עצום?בלת"ק
יש סליחה רגשית ויש דיני ממונות.גם במקרה של גרימת נזק כספי עצום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: