לבן שלי במעון יש קבוצה של 17 ילדים, מחולקים ל-2. המטפלת אמרה לי שאם לא אשלח ביומיים-שלוש הראשונים לא אוכל לשלוח כל החודש. זה החוק?
מבקשים תשובה היום...
כן
אבל את לא חייבת לשלוח באמת מספיק שתתחילי לשלם....
לבן שלי במעון יש קבוצה של 17 ילדים, מחולקים ל-2. המטפלת אמרה לי שאם לא אשלח ביומיים-שלוש הראשונים לא אוכל לשלוח כל החודש. זה החוק?
מבקשים תשובה היום...
הפחד מכך שהומרוס הוא בלתי מודע, הכל ספקולציות, והוא משתולל פתאום בלי הודעה מראש.אין לי ילד במעון, אבל מעניין אותי. אם אין במשפחה מישהו בקבוצת סיכון, מה הבעיה לשלוח ילד מתחת לגיל 10 שכמעט 0% נדבקים? למה הפחד והחשש הגדול?
יש גישה של מומחים שטוענים שכדאי לנצל את הקיץ ל'חיסון עדר', כי למצוא חיסון, במקרה הטוב יקח שנה וחצי. וכל עוד אין חיסון זה ילווה אותנו. ויתפרץ שוב בחורף יחד עם השפעת וכל המחלות הנשימתיות האחרות. (ד"ר דני אמן)
שמעתי מחברה שהבת שלה בגן פרטי בפרדס כץ שהם הודיעו היום שלא פותחיםמישהי שמעה עדכון על גנים פרטיים בבני ברק??
לגבי גנים עירוניים שמעתי מלפני כמה דקות שבסוף לא פותחים בבני ברק עד להודעה חדשה.
מישהי שמעה עדכון על גנים פרטיים בבני ברק??
לגבי גנים עירוניים שמעתי מלפני כמה דקות שבסוף לא פותחים בבני ברק עד להודעה חדשה.
לבינתיים אני משלמת חצי אז כנראה שזה מספק אותהאחרת היא היתה מזמן פותחת..אין לגנים הפרטיים מנהל או איגוד.
אז אין החלטות גורפות בענין הגנים הפרטיים.
פשוט תשאלי את הגננת שלך . הגיוני שכל גננת תנהג אחרת...
בדרך כלל הן צמודות לגנים ולבתי הספר.
אבל כעת יתכן שתלוי כמה הנזק הכספי של הגננת...
לבינתיים אני משלמת חצי אז כנראה שזה מספק אותהאחרת היא היתה מזמן פותחת..
הכל טוב.אולי רוח הקודש?
רב העיר דכרמיאל הגאון הגדול רבי אברהם צבי מרגליתשליט"א אמר כבר לפני שבועיים, אני אומר לכם החינוך העצמאי יעשה ההיפך מכל החינוך, כשהם סגרו, הם הודיעו שהגדולים אמרו להם לא לסגור!!
וכשכולם יחזרו, הם לא ירצו לחזור, וימתינו עוד ועוד!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: