אם מישהו יוכל להעלות לכאן קישור לאתר שמשווה בין אחוזי ההצבעה בפעם הזאת לפעם הקודמת
אם אפשר אתר שפתוח בנטפרי
ואם אפשר לעדכן כאן לפי שעות
אם אפשר אתר שפתוח בנטפרי
https://bechirot22.bechirot.gov.il/election/Pages/HomePage.aspxיש קישור לאתר שאפשר לראות את אחוזי ההצבעה?
למה המשפט הזה מוכר לי מאנשהו?נכון לשעה 10 אחוז הצבעה גבוה מאוד הכי גבוה מ 1984 הרבה ערבים מצביעים לא פשוט
אחוז מצביעים בבחירות קודמות:אם מישהו יוכל להעלות לכאן קישור לאתר שמשווה בין אחוזי ההצבעה בפעם הזאת לפעם הקודמת
אם אפשר אתר שפתוח בנטפרי
צילום מסך מעכשיוhttps://bechirot22.bechirot.gov.il/election/about/Pages/Hours_section_turnout.aspx
זה הקישור הנכון של ההשוואה לשנים הקודמות.
מעבר לכך יש את מס' הטלפון של מאצ'ינג הבחירות של אגודת ישראל בו ניתן לשמוע כמה אחוזי הצבעה יש מכל קהילה. גור עברו שם את החמישים אחוז וביאלה וסלונים במקומות השני והשלישי.
0733-838888
אפשר קישור?
מאיפה? יש אתר שאפשר לראות את זה בלייב?צילום מסך מעכשיוצפה בקובץ המצורף 541458
למה המשפט הזה מוכר לי מאנשהו?
ומי אמר שזה רע לנו כשערבים מצביעים?
מאיזה אתר זה?צילום מסך מעכשיוצפה בקובץ המצורף 541458
אני לא מצליחה לדמיין בתרחיש הכי הזוי את ליברמן ומרצ יושבים באותה ממשלה.מלבד זאת הערבים הצהירו שיתנו הפעם יד או יותר להקמת ממשלת גנץ+ליברמן+מרץ+העבודה בשונה מפעמים קודמות....
אחוז ההצבעה אצל הערבים היה בעבר הגבוה ביותר במדינה. למעלה מ 90% (זאת לא הבמה לדון איך, וד"ל...). בשנים האחרונות הוא עומד על סביבות ה 60%, מעלה ומטה. די דומה לתל אביב. באופן כללי במגמת ירידה, בגלל תנועות כמו הפלג האסאלאמי שגורסות ש'אסור להשתתף בבחירות הטמאות' (בהשאלה כמובן )היות והערבים כמעט ולא מצביעים בדרך כלל- אם הפעם האחוזים גבוהים אצלם זה אומר שלא מדובר בהקדמה של מצביעים לקלפיות אלא בכך שיצטרכו הרבה יותר קולות למנדט - וכוחן של המפלגות החרדיות ירד בהכרח.
החשש ברור:בהצבעתם הם מגדילים הן את השמאל והן את מספר הקולות למנדט,ובכך מרחיקים את הסיכוי להגיע לממשלת 61אני לא מצליחה לדמיין בתרחיש הכי הזוי את ליברמן ומרצ יושבים באותה ממשלה.
(ולגבי הערבים, הם לא פסלו גם תמיכה מבחוץ בנתניהו. באופן כללי האינטרסים שלהם די דומים לאינטרסים של החרדים, ככה שיש מה לדבר על שיתופי פעולה בלתי רשמיים.)
יש קישור של מ'צינג הקהילות?מאיפה? יש אתר שאפשר לראות את זה בלייב?
יש קישור של מ'צינג הקהילות?
יש קישור לראות את כל אחוזי ההצבעה של הקהילות ?
מישהו שלח לי קישור זה, אבל לי לא עובד.תעלו בבקשה קישור לשידור חי במסך קהילות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: