מטורףףףףףףףףףףףף!טוב, זה היה מתיש.
קומיקס קצרצר של סצנה מממלכה במבחן, באדיבות מידג'ורני ופוטושופ. מי מזהה איזו סצנה זו? (@שרהלה לנציצקי, סומכת עלייך)צפה בקובץ המצורף 1441008
זה מהללאל ואליהו? למרות שהוא לא היה בלונדיני
מטורףףףףףףףףףףףף!טוב, זה היה מתיש.
קומיקס קצרצר של סצנה מממלכה במבחן, באדיבות מידג'ורני ופוטושופ. מי מזהה איזו סצנה זו? (@שרהלה לנציצקי, סומכת עלייך)צפה בקובץ המצורף 1441008
זה לא חכמה תספרי מאיזה קטע זהווווואוווו!!! זה בולללל!!!!! (אהבתי שבחרת את הקטע הזה. מתאים לקומיקס...)
לא. זה איסתרק וקנז בדרך חזרה לכוזר. בימים האלה שהוא היה עסוק בלאכול את הזרוע שלו...מטורףףףףףףףףףףףף!
זה מהללאל ואליהו? למרות שהוא לא היה בלונדיני
זהו...לא. זה איסתרק וקנז בדרך חזרה לכוזר. בימים האלה שהוא היה עסוק בלאכול את הזרוע שלו...
האמת שאח"כ פתחתי את הספר, וגיליתי שקצת עיוותי את הסיטואציה... אבל אני עדיין אוהבת את הקטע הזה.ווווואוווו!!! זה בולללל!!!!! (אהבתי שבחרת את הקטע הזה. מתאים לקומיקס...)
חובה כזה כל יומיים!!טוב, זה היה מתיש.
חייבת לדעת איך מגיעים לכזאת רמה במיג'רני!האמת שאח"כ פתחתי את הספר, וגיליתי שקצת עיוותי את הסיטואציה... אבל אני עדיין אוהבת את הקטע הזה.
מה עיוותת? נראה לי בול חוץ מהמילים. נראה לי שאיסתרק אומר 'הבוקר' ולא רק 'בוקר'.האמת שאח"כ פתחתי את הספר, וגיליתי שקצת עיוותי את הסיטואציה... אבל אני עדיין אוהבת את הקטע הזה.
למה לא יצא הגאון שהעלה את כל הקטעים הקריטים לגוגל??מה עיוותת? נראה לי בול חוץ מהמילים. נראה לי שאיסתרק אומר 'הבוקר' ולא רק 'בוקר'.
נראה לך?חובה כזה כל יומיים!!
טוב אני אתחשב,
אולי כל שבוע?
כמובן שאפשר גם כל דקה
מה כתבת?נראה לך?
ה3 הקצרצרים האלו לקחו לי כמעט שעתיים... אבל אני אנסה להעלות עוד. אגב, אם יש הצעות לסצנות רצויות - זה המקום.
המון עבודה והשקעה, וגם סיוע תומך מפוטושופ... מידג'ורני עדיין לא מושלמת...חייבת לדעת איך מגיעים לכזאת רמה במיג'רני!
מה כתבת?
הסצנה שמהללאל מדבר עם ששת הפרחחים ומלגלג עליהם: "חרוזים!" (פדהאל).נראה לך?
ה3 הקצרצרים האלו לקחו לי כמעט שעתיים... אבל אני אנסה להעלות עוד. אגב, אם יש הצעות לסצנות רצויות - זה המקום.
סצנות קשוחותהסצנה שמהללאל מדבר עם ששת הפרחחים ומלגלג עליהם: "חרוזים!" (פדהאל).
הסצנה של איסתרק בשיעור סיף עם הירלוס
הסצנה של מהללאל עם אליהו ואבא הגדול מתערב - תחילת תחילת מהללאל, כשמהללאל מתעסק עם חזירי הבר.
טובים!הסצנה שמהללאל מדבר עם ששת הפרחחים ומלגלג עליהם: "חרוזים!" (פדהאל).
הסצנה של איסתרק בשיעור סיף עם הירלוס
הסצנה של מהללאל עם אליהו ואבא הגדול מתערב - תחילת תחילת מהללאל, כשמהללאל מתעסק עם חזירי הבר.
אתם מוזמנים לנסות ולשתף בתוצאות - תעלו תמונה מהמציאות ותמונה מהבינה, ונראה מה היא באמת יודעת לעשות. (לי חסום, הלוואי ויכולתי)ממלכה במבחן זה בעצם דמיון שכל אחד לוקח לכיוון שלו
השאלה אם אפשר בבינה מלאכותית לתאר דמות נגיד ילד מהמציאות שלנו והתוכנה תצליח ליצור אותו ונזהה את הדמות האמיתית מהחיים שלנו? לפי התאור שנתנו? (לא דמות מפורסמת שיש לתוכנה מידע עליה כמו בנימין נתניהו לדוגמא)
כמעט ואין אפשרות. כי כמה שתנסי לתאר מדויק, עד הפרטים הקטנים, עדיין לתיאור "ילדה בלונדינית עם פנים עגולות, נמשים, עיניים ירוקות, אף סולד, שפתיים קטנות, תלתלים קצרים" יש אלפי תוצאות אופציונליות.גם לי חסום
סתם פתאום עלה בדעתי אם אפשר לתאר משהוא שיודעים מהמציאות בוודאות ולראות איך זה יוצא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: