נכתב ע"י KOL;241406:אז לא אמרתי לך לקרוא לשטריימל מזנבת, אבל גם באנגלית הכפתור של הווליום מסובך.
מה יקראו לו? ווליום קונטרול?
נכתב ע"י דן ג;241448:ע"פ "בן יהודה" ז'קט נקרא בעצם "יעקובית".
מקור "ההברקה" שלו הוא, שז'ק, בתרגום (נראה לי מצרפתית הוא יעקב,
רק שתבינו על איזו מורשת מנסה ה"אקדמיה ללשון", לשמור.
נכתב ע"י אריאל וו;241442:אומרים volume knob
זה לא נכון כי הוא לא מיועד לחוות (מלשון חיווי, הצבעה,) את העוצמה אלא לשלוט עליו.נכתב ע"י תם;240880:אבל גם כאן הוא מראה כמה העוצמה וכו', חושבני שזו המילה המאימה וזה גם תרגומה של המילה מאנגלית (סליידר)
נכתב ע"י ד"ר קרן דובנוב מהאקדמיה ללשון העברית*;241649:אכן המילה וַסָּת (רגולטור בלעז) מתאימה בהקשר הנזכר. בראש תיבה אין מכפילים את הוי"ו וכותבים "וסת", ואילו באמצע תיבה מכפילים אותה: "הווסת".
בברכת חג שמח,
ד"ר קרן דובנוב
נכתב ע"י דובר צדק;242874:ובכן, צדקה אורלי דימרי. להלן תשובת האקדמיה:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: