אם בשנים האחרונות כל זו"צ רכש לנסיך הנולד בוגבו בי 5/6, נראה שעכשיו זה הסתיים...
מהי העגלה הבאה?
מה לדעתכם כדאי לקנות ותהיה מהממת גם לשנים הבאות?
דרגונפליי?
סדרת פוקס?
או בכלל חברה אחרת?
(לא מדברת על בייבי בוס וכו. תודה)
עונה מהניסיון שלי
ראיתי שכמה כתבו כאן על יונאמה
קניתי אותה לפני שלוש שנים כשעוד היה חנות רק בנהריה (למה זה חשוב? מתכוונת לומר שקניתי את זה הרבה לפני שהיה לאחרות, רציתי להיות ייחודית)
נסענו מירושלים לשם כדי לראות את העגלה
הבנתי ש 7 א"ש אני לא שמה על עגלה
ולכן הזמנתי אותה מפולין ב 2500 כולל מכס.
בשורה התחתונה,
רק כדי שתבינו - העגלה שוקלת 16 קילו בלי הילד.
היא כבדה, ענקית
לוקחת תא מטען שלם ברכב משפחתי רגיל בלי סיכוי להכניס מזוודה
למי שיש רכב עם תא מטען שיותר קטן ממשפחתי, צריך להוריד את הגלגלים ולאחסן את הטיולון או אמבטיה בנפרד על המושבים מה שגם לא משאיר מקומות ישיבה
יונאמה מבחינת נוחות ההליכה ביחס לבוגבו פוקס - הבדל מטורף
בוגבו פוקס איכשהו סוחבת את עצמה, גם בעלייה העגלה ממש נוחה ומתגלגלת
ליונאמה אין את הפונקציה הזאת
תנסו לדחוף יונאמה ומייד לאחר מכן בוגבו פוקס ותראו את ההבדל (אני עשיתי את ההשוואה בין יונאמה לתאומים של בוגבו - ועדיין למרות שזו עגלת תאומים היה הבדל ברמת הנוחות)
קנינו שלד זהב, דיי מהר נוצרו שריטות.
הגגון התעקם, לפחות חלקי חילוף אפשר להשיג ממש בקלות ובעלות לא גבוהה או במסגרת אחריות - יש לנו אחריות אבל בגלל שזה מחול זה מסובך. מאמינה שלמי שקונה בארץ התהליך יותר פשוט.
יתרונות -
יש שירות לקוחות מעולה, תמיד זמינים גם טלפונית וגם בהודעות.
למרות שקניתי את העגלה מחו"ל והסברתי בשירות הישראלי שקניתי משם, הם עדיין נתנו מענה מעולה.
היא מרשימה לטעמי
ייחודית יחסית. במיוחד מי שמחפשת את המילה האחרונה.
העגלה נוחה לילד (תבדקו את המזרון של יונאמה באמבטיה וטיולון ביחס לאחרים - פער מטורף)
אני קניתי עגלה מעור, ממש מקל על הניקיון, מעבירה מגבון ונראית חדשה גם אחרי שנתיים של שימוש יומיומי!!
נחמד שהסל אחסון למטה סגור, ככה לא כולם רואים מה יש שם
מנגד - אין מקום לשטריימל למשל כמו בעגלות אחרות - כי הוא סגור ולכו תתדפו ותשאירו את זה פתוח.
עגלה יפה? לטעמי מדהימה!!!
נוחה להורים? לא
נוחה לילד? מאוד!!!!
הבן שלי בן שנתיים גבוה ויש לו עוד מקום.
איכותית? כנל, פחות (בעגלה שלנו יש איזה קטע עם הגלגל הקדמי, הוא לפעמים מסתחרר ולא מצליחים להמשיך בהליכה. ייתכן שזו תקלה ספציפית בעגלה שלנו, לא ניסיתי אחרים ופה בארץ אין לי ממש דרך לבדוק את זה).
תבדקו ביד 2, תראו כמה עגלות מוצעות למכירה וכותבים בתיאור שהטיולון חדש - למה נראה לכן שזה ככה?