דיון מהיום לא תצטרכו לקלף יותר שום - זן חדש של שום

saralulu

משתמש מקצוען
שבוע שעבר גיליתי את השום הזה
הקליפה יורדת בשניות - בקלות ממש!!!!!
למי שמשתמש הרבה בשום
זה השום!!!!!
נסו ותבינו על מה אני מדברת, חבל שלא הכרתי את השום הזה עד היום...
נמכר השבוע במשנת יוסף, המלצתי - לאחסן במגירת הירקות במקרר.
פירות וירקות > ירקות

שום סולו - סלסלת קש​

יחידה כ-​

₪7.5​

כ 250 גרם כ 8 ראשי שום סולו, מוכר כשום עם טעם וחריפות חזקים במיוחד (ראש שום סולו הוא בעל שן אחת גדולה)
 

קבצים מצורפים

  • שום סולו.jpeg
    שום סולו.jpeg
    KB 189.6 · צפיות: 14

גלי אבן

משתמש פעיל
זה השום שלי כבר כמה שנים טובות.. לא מחליפה אותו. גם הטעם שלו עדין יותר.
 

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
במו"ע יש בחנות ירקות החדשה "חסדי" משהו ברחוב חתם סופר
 

במקום כהן

משתמש פעיל
יוצרי ai
אגב טריק נוח לקילוף שום רגיל, להניח את הראש על השיש הפוך, היינו שהצדדים החדים יותר על השיש, והשקע נמצא למעלה. ופשוט לתת מכה חזקה עם חלק הקשה בכף היד, שתים שלוש מכות, עד שהשום מתחיל להתפרק, ברוב מוחלט של המקרים זה מוריד חצי מהקליפות ומקל משמעותית על השאר.
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
אנחנו משתמשים בזה כבר כמעט שנה.
שבוע שעבר גיליתי ראש אחד נגוע לגמרי(ג'וקים פיציים)
אחרי שראיתי אותו חיפשתי בשאר הראשים- רובם היו עם קצת נגיעות. אם לא שאחד היה ממש נגוע בצורה שבלטה לעין- היינו ממשיכים להשתמש בלי לשים לב בכל השאר....
נחרדתי לחשוב על זה שתקופה ארוכה אכלנו את השום הזה:(
(כמובן היה מאוחסן במקרר מרגע הקניה. ובדקתי גם סלסלה חדשה שקניתי כמה שעות קודם, וגם ישנה יותר)
 

yaelii

משתמש צעיר
צילום מקצועי
הטעם שלו עדין יותר או חזק יותר?
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
אנחנו משתמשים בזה כבר כמעט שנה.
שבוע שעבר גיליתי ראש אחד נגוע לגמרי(ג'וקים פיציים)
אחרי שראיתי אותו חיפשתי בשאר הראשים- רובם היו עם קצת נגיעות. אם לא שאחד היה ממש נגוע בצורה שבלטה לעין- היינו ממשיכים להשתמש בלי לשים לב בכל השאר....
נחרדתי לחשוב על זה שתקופה ארוכה אכלנו את השום הזה:(
(כמובן היה מאוחסן במקרר מרגע הקניה. ובדקתי גם סלסלה חדשה שקניתי כמה שעות קודם, וגם ישנה יותר)
רק עידכון-
כנראה גם בשום הזה יש כמה סוגים או שמגיע ממקומות שונים,
לפני שבת פתחתי אריזה חדשה של שום כזה, והיה נקי.
 

A052

משתמש סופר מקצוען
אנחנו משתמשים בזה כבר כמעט שנה.
שבוע שעבר גיליתי ראש אחד נגוע לגמרי(ג'וקים פיציים)
אחרי שראיתי אותו חיפשתי בשאר הראשים- רובם היו עם קצת נגיעות. אם לא שאחד היה ממש נגוע בצורה שבלטה לעין- היינו ממשיכים להשתמש בלי לשים לב בכל השאר....
נחרדתי לחשוב על זה שתקופה ארוכה אכלנו את השום הזה:(
(כמובן היה מאוחסן במקרר מרגע הקניה. ובדקתי גם סלסלה חדשה שקניתי כמה שעות קודם, וגם ישנה יותר)
כבר הרבה שנים מומלץ ע"י מומחי הכשרות להשרות את השום בסבון לפני השימוש.
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
@הקוטב הצפוני תוכלו לתאר איך נראית הנגיעות?

ולמי שכתב שמתקלף בקלות - איך בדיוק?
באחד שניסיתי הקליפה היתה דבוקה היטב וסירבה להפרד
הצלחתי לקלף רק אחרי השריה של כמה דקות במים.
מה שכן קילוף אחד שווה כמו 10 שיני שום רגילות.
 

ארמון חול

משתמש מקצוען
שבוע שעבר גיליתי את השום הזה
הקליפה יורדת בשניות - בקלות ממש!!!!!
למי שמשתמש הרבה בשום
זה השום!!!!!
נסו ותבינו על מה אני מדברת, חבל שלא הכרתי את השום הזה עד היום...
נמכר השבוע במשנת יוסף, המלצתי - לאחסן במגירת הירקות במקרר.
פירות וירקות > ירקות

שום סולו - סלסלת קש​

יחידה כ-​

₪7.5​

כ 250 גרם כ 8 ראשי שום סולו, מוכר כשום עם טעם וחריפות חזקים במיוחד (ראש שום סולו הוא בעל שן אחת גדולה)
בבני ברק רואים את זה רק בערב פסח
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה