דרוש מידע מהו מסיר הכתמים לכביסה הטוב ביותר?

chely

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לאחורנה גיליתי שפיירי-נוזל כלים מוריד כמעט הכל בשפשוף ידני ממוקד על הכתם ושטיפה אח"כ במים קרים.

מוזיקאית בנשמה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עם אבקה כמובן.הכי טוב זה האבקת כביסה של אריאל.היא גם ללבן וגם לצבעוני ומנקה טוב מאוד!

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
וניש קליה האבקה והתרסיס -מנצח!

Bin26

משתמש פעיל
למישהו יש נסיון בהסרת כתמים שהם מעין נקודות קטנות בצבע כתום חום (כמו חלודה) עדיין לא הבנתי ממה הם נוצרים אולי מתיקתקים של הגופיות של התינוקות שהם רטובים? קורה לי כל הזמן ולא מצליחה להסיר אשמח לקבל עצות מנסיון(מדובר בכביסה לבנה)

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לברזים ומסיר חלודה

אלינור הרוש

משתמש פעיל
אני משתמשת בסנו אוקסיג'ן לרוב.
לכתמי שמן -שמה פיירי ישירות על הכתם אפילו ברגע שאני שמה בסל כביסה ועד לכיבוס יוצא מבריק!!
ואם נשאר כתם בהיר מייבשת מול שמש ישירה- הכתמים נעלמים לחלוטין.
לאחרונה התחלתי להשתמש בג'ל כביסה של קולון, ואני מרוצה מאודדד- הכביסה הלבנה והמגבות יוצאים פשוט מבריקים!!!!

הכתמים היחידים שלא יוצאים אצלי זה כתם מבננה שהשחימה ושוקו:(

גלית פוקוס

משתמש פעיל
ומה עושים עם כתם שמן על גבי חולצה לבנה, שלא ירד בכביסה עם אריאל+וניש קליה?
כתמים על חולצות גבריות נוצרות מהרבה אבקת כביסה שמצטברת בצינורות של המכונה ומפרישה כתמים
זה לאחר חקירה של שנים בנושא. ואחרי שהחלפתי מכונות כביסה (שתי מכונות. כן, בגלל זה)
ועכשיו ב"ה מכונה חדשה. + הקפדה לשים מעט אבקת כביסה (הכביסה יוצאת נקיה פי 2!!! העמסת יתר של אבקה מוציאה בגדים שומניים ושאריות של אבקה למי ששמה לב..) החולצות הלבנות יוצאות מהמכונה ללא כתמים
פלא שלא האמנתי שיקרה באחד מהימים...

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כתמים על חולצות גבריות נוצרות מהרבה אבקת כביסה שמצטברת בצינורות של המכונה ומפרישה כתמים
זה לאחר חקירה של שנים בנושא. ואחרי שהחלפתי מכונות כביסה (שתי מכונות. כן, בגלל זה)
ועכשיו ב"ה מכונה חדשה. + הקפדה לשים מעט אבקת כביסה (הכביסה יוצאת נקיה פי 2!!! העמסת יתר של אבקה מוציאה בגדים שומניים ושאריות של אבקה למי ששמה לב..) החולצות הלבנות יוצאות מהמכונה ללא כתמים
פלא שלא האמנתי שיקרה באחד מהימים...
אפשר לדעת מה כמות א הכביסה שצריך לשים
תודה

גלית פוקוס

משתמש פעיל
אפשר לדעת מה כמות א הכביסה שצריך לשים
תודה
מכונה שלי 12 ק"ג (כן. ענקית) אני שמה קצת יותר מחצי כוס ח"פ
נראה לי 8 ק"ג צריך חצי כוס.
אבל שימי לב מדובר במכונה חדשה שאין לה הצטברות.
אולי כדאי לעשות קודם נקיון למכונה
לשים במגירת האבקה:
חב' אבקת סודה לשתי חב' מלח לימון
להפעיל מכונה על ריק
טמפ' הכי גבוהה ומכונה מה שיותר ארוכה.
לא מבטיחה תוצאה מושלמת כי קשה לנקות הצטברות של שנים.
אגב אחד מהמוני הטכנאים שהעסקתי בנושא אמר לי את סוד מיעוט האבקה...

פאר הפרי

מהמשתמשים המובילים!
למישהו יש נסיון בהסרת כתמים שהם מעין נקודות קטנות בצבע כתום חום (כמו חלודה) עדיין לא הבנתי ממה הם נוצרים אולי מתיקתקים של הגופיות של התינוקות שהם רטובים? קורה לי כל הזמן ולא מצליחה להסיר אשמח לקבל עצות מנסיון(מדובר בכביסה לבנה)

תבדקי אולי גם מאטבי כביסה או מתקן לתלית כביסה ממתכת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה