ועוד איך...למה לרכוב על גבם של החרדים???
אני רק יכול לומר שלסבתא שלי נמאס מהבטריה של הc2 ואחרי בדיקה התברר שקשה מאוד לעבור מהc2, האפשרויות שם נוחות בהרבה מהאחרים, אז היא התייאשה ונשארה איתו, אז רק לפני שאתם עוברים לפל’ אחר שימו שיש הרבה אפשרויות ותתי אפשרויות ששונות בין פל’ לפל’, שלא תהיה לכם עגמת נפש חשוב לבדוק הכל קודם.שבוע טוב !
אחרי עשור עם נוקיה c2 המקורי גם הוא כבר חורק...
מחפשת מכשיר ברמה טובה הלוואי כמו c2 .
מה ההמלצה שלכם.
במקרה הנ"ל ניתן לרכוש סוללה גרמנית שמאריכה ימיםאני רק יכול לומר שלסבתא שלי נמאס מהבטריה של הc2 ואחרי בדיקה התברר שקשה מאוד לעבור מהc2, האפשרויות שם נוחות בהרבה מהאחרים, אז היא התייאשה ונשארה איתו, אז רק לפני שאתם עוברים לפל’ אחר שימו שיש הרבה אפשרויות ותתי אפשרויות ששונות בין פל’ לפל’, שלא תהיה לכם עגמת נפש חשוב לבדוק הכל קודם.
אחרי שמכרתי כזה, חושש להמליץ על זה.....4X4
משהו מכיר?
שווה את המחיר היקר??
אפשר פירוט?במקרה הנ"ל ניתן לרכוש סוללה גרמנית שמאריכה ימים
אפשר פירוט?
יש סוללות של חברת POLARCELLאפשר פירוט?
בחנויות השונות.איפה ניתן להשיג? וכמה עולה?
מה זאת אומרת מכרת??אחרי שמכרתי כזה,
מה השאלה?מה זאת אומרת מכרת??
בב"ב יש לי כמה, אני יכול למכור, אבל מי ערב לכם מהו באמת מקורי......?אני צריכה בטריה של c2 מקורית בלבד.
מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
תודה רבה.
יש לנו.אני צריכה בטריה של c2 מקורית בלבד.
מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: