0548453222
הרבנית טולאדנו פשוט מדהימה מי שתיהיה אצלה בטוח תרוויח השאלה רק אם יש לה כח לנסוע לירושלים זה בהחלט מתיש אבל מצד שני יהיה לה נסיעה ארוכה בחזור לעקל את כל הדברים שזה דוקא חיובי…שלום,
אחותי התארסה בשעטו"מ
ואני עוזרת לה לחפש את ה מדריכת כלות.
צריכה המלצות על משהי בבני ברק
קבלתי כמה שמות
אשמח לשמוע
חיה שטיינברג
הרבנית טולדאנו
גברת ארליך
משהי מכירה משהי מהן ויכולה לתת לי המלצות/דיס?
יש בירושלים אחת בשם רבקי רובין מעולהכן
קבלנו המלצות חמות על שלושתן
ולא יודעות מה להחליט...
במידה והיא באמת יותר מהן , היא תסע לירושלים...
שלום,
אחותי התארסה בשעטו"מ
ואני עוזרת לה לחפש את ה מדריכת כלות.
צריכה המלצות על משהי בבני ברק
קבלתי כמה שמות
אשמח לשמוע
חיה שטיינברג
הרבנית טולדאנו
גברת ארליך
משהי מכירה משהי מהן ויכולה לתת לי המלצות/דיס?
גם אני שמעתי על שושי מינצר מכמה שהיו ממש מרוצותבבני ברק אני מכירה יש את יהודית רובינשטיין מוכרת כבר הרבה שנים בתחום וממש מבוקשת
שמעתי לאחרונה על הרבה בנות שהולכות לשושי מינצר גם היא מבני ברק יחסית חדשה יותר בתחום אבל מי ששמעתי אמרו שממש מרוצות
אין לי כרגע את המספרים שלהם אם זה רלונטי אוכל לנסות להשיג
ממליצים בחום על מרים גוט, היינו מאודדד מרוציםבירושלים יש אחת גוט ליטאית 0533170738 אשה באמת מדהימה מבוקשת מאוד
ורות בלוי ג"כ מאוד בחירה בתחום
שושי מינצר זה זאתי שמחנכת ב"זכרון מאיר"?גם אני שמעתי על שושי מינצר מכמה שהיו ממש מרוצות
אשה מיוחדת מאד!!
הטלפון שלה
0527650174
מרים גוט מדהימהאשמח להמלצות למדריכה טובה בירושלים
מצטרפת להמלצהצפורה ברונר- 0543450840
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: