מצטרפת לשאלהאיפה קונים את החומר לשטיפה?
מצטרפת לשאלהאיפה קונים את החומר לשטיפה?
הייתי שמה על ניקוי עצמי כמה פעמים ברצף.הבת טוענת שניקתה הכל הכל הכל
עם אקונומיקה וכו
מה עוד יכול להיות הסיבה לריח?
יצא למישהי לדבר עם שירות לקוחות על הענין הזה?
כי עכשי הם לא עובדים עד אחרי החג
איך בדיוק את עושה את זה?אני פעם בשבוע מכבסת את הרולרים במכונה על כל הסמרטוטים ושטיחים על 800 סל''ד שלא יהרס המכונה
ואת המיכל שוטפת עם אקונומיקה גם פעם בשבוע
ועם צינור שוטפת את החור של המים בתחתית כולל איפה שהרולר יושב ככה הכל נקי כל הזמן
משהי נתנה פה עיצה לשים קצת אקונומיקה /חומר עם ריח במיכל של המים המלוכלכים!רק לי יש ריח לוואי מסריח תוך כדי הנקיון בדרימי?
למרות שאני משתדלת לנקות מדי פעם וגם מיד אחרי ניקוי יש ריח...
אני שמתי סבון נוזלי ולא עזר לריחמשהי נתנה פה עיצה לשים קצת אקונומיקה /חומר עם ריח במיכל של המים המלוכלכים!
וואי את תודי לי על זה.... זה פשוט קרוב למנוע ואיכשהו גורם להפיץ ריח מהמם בכל הבית בזמן השטיפה
משהי נתנה פה עיצה לשים קצת אקונומיקה /חומר עם ריח במיכל של המים המלוכלכים!
וואי את תודי לי על זה.... זה פשוט קרוב למנוע ואיכשהו גורם להפיץ ריח מהמם בכל הבית בזמן השטיפה
כל שבוע אני מנקה את המיכל באמבטיה עם אקונומיקה ומים וכן את המכסה שסוגר את הרולראיך בדיוק את עושה את זה?
את מכניסה למכונה את הרולרים (הם מפלסטיק)
על איזה תכנית, עם אבקה / ג'ל ?
יעזור לי מאד!
אבל יש שם למטה כמין צינור עם מאוורר כזה זה לא בעייתי שיכנס שם מים?ואפילו מכניסה את הדרימי לאמבטיה ביל המנוע ושוטפת עם הדוש
באיזה דגם?אבל יש שם למטה כמין צינור עם מאוורר כזה זה לא בעייתי שיכנס שם מים?
הוצאתם את הגלגלת לאיוורור?לא תאמינו מה קרה לנו אתמול, משהוא דוחה ברמות ראינו שהריח מהגלגלת ממש נוראי אז הוצאנו אותו ומה שהלך מתחת לא תאמינו,
כמויות מטורפות של תולעים מכל כיוון שרק אפשר מבפנים מבחוץ, יש לציין שאין לנו את זה הרבה זמן והקפדנו לרוקן את מיכל המים המלוכלכים ולעשות ניקוי עצמי כל יום.
פעם אחתהוצאתם את הגלגלת לאיוורור?
אני מקפידה על זה כל ערב לאחר ניקוי עצמיפעם אחת
H12 דואלבאיזה דגם?
יש לי דגם אחרH12 דואל
איפה שמשחילים את הרולר
יש לי דגם אחראבל באמת בh12 dual יש מקום שאסור שיגע מים אז איך שטפת?
הרבה פעמים נתקע מתחת לחלק השחור שעליו מלבישים את הגלגלתלא תאמינו מה קרה לנו אתמול, משהוא דוחה ברמות ראינו שהריח מהגלגלת ממש נוראי אז הוצאנו אותו ומה שהלך מתחת לא תאמינו,
כמויות מטורפות של תולעים מכל כיוון שרק אפשר מבפנים מבחוץ, יש לציין שאין לנו את זה הרבה זמן והקפדנו לרוקן את מיכל המים המלוכלכים ולעשות ניקוי עצמי כל יום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: