מדריכים מדריך לחיתוך סרטים - צנזור

BIG-TIMI

משתמש צעיר
שבוע טוב לכולם, הכנתי ביום שישי מדריך למחיקת חלקים מסרטים, אם יש לכם סרט ואתם רוצים לצנזר אותו או משהו בסגנון אז זאת הדרך הכי טובה, תוך שתי דקות אתם מסיימים את כל התהליך,
העלאתי את המדריך לכאן:
http://www.youtube.com/watch?v=o3NW3qG8gJk

תקראו את ה description שמתי שם קישור לתוכנה, התוכנה נקראת virtual dub
וכמובן אם אהבתם את המדריך אשמח מאוד אם תכתבו תגובה (או פה או ביו טיוב)

כמו כן מצטער שבמדריך אני מסביר ע''י כתב ולא ע''י דיבור, כיון שעשיתי את המדריך במחשב הרגיל ולא במחשב נייד, ובמחשב הרגיל אין לי מקרופון...

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אבל אתר youtube מצונזר עבור הנתיבים
אם תוכל להעלות את הטקסט לכאן וגם את התוכנה זה יעזור מאוד להרבה כאן.
תודה מראש

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
BIG-TIMI כל הכבוד ממש, זה מקצועי ושימושי.

שופר

משתמש פעיל
אז ביג הכין לנו מדריך נהדר וקליל, לצנזור קטעי סרטים, הוא שלח לי אותו ע"מ שאעלה אותו [זה היה סרט AVI של 40 מ"ב, אבל עקב בעיות ב-FTP, המרתי אותו לWMV במשקל 12 מ"ב ע"מ להעלות לכאן].
"זהו מדריך למחיקת קטע מסרט או במילים אחרות "צנזור" סרטים, התוכנה שאיתה אני מדריך נקראת Virtual Dub ניתן להוריד אותה מכאן (האתר הרישמי של התוכנה): http://sourceforge.net/projects/vir...win/1.9.8.32706/VirtualDub-1.9.8.zip/download תהנו!!!" עכ"ל...

קבצים מצורפים

• מדריך+לחיתוך+סרטים+-+צנזור.rar
    7.7 MB · צפיות: 133

BIG-TIMI

משתמש צעיר
תודה רבה שופר!!!
(עד שאני מכין סרט באיכות HD מורידים לי ת'איכות חחחח)
סבבה חבר'ה תהנו, אם יש נושאים מעניינים שהחבר'ה פה רוצים מדריכים תגידו ואולי יהיה לי זמן לעשות או להביא מדריכים, שבוע טוב.

ואתם לא צריכים לשבור את השיניים כדי לקרוא לי ביג טימי וכו' ניתן לקרוא לי גם איתמר....

שי דרומי

משתמש צעיר
נכתב ע"י BIG-TIMI;348152:
תודה רבה שופר!!!
(עד שאני מכין סרט באיכות HD מורידים לי ת'איכות חחחח)
סבבה חבר'ה תהנו, אם יש נושאים מעניינים שהחבר'ה פה רוצים מדריכים תגידו ואולי יהיה לי זמן לעשות או להביא מדריכים, שבוע טוב.

ואתם לא צריכים לשבור את השיניים כדי לקרוא לי ביג טימי וכו' ניתן לקרוא לי גם איתמר....
תודה רבה. מאוד יפה.

אגב, מה פשר השם הזה באמת?

ima411

משתמש רשום
קראתי את המדריך החשוב ותודה. אבל מהו היתרון על פני חיתוך כזה בעזרת המובי מייקר?
יצוא סרט איכותי יותר? מהר יותר?

ima411

משתמש רשום
הוספה על שאלתי

הסרטונים מהמצלמה שלי הם בפורמט MTS. אכן המובי מייקר לא מזהה אותם. האם התוכנה הזו תזהה?

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אפשר לבדוק זה לא מזיק
יש לתוכנה הזאת יתרונות כי היא תומכת בהרבה יותר אופציות מאשר מובי מייקר ומייצאת להרבה יותר פורמטים כך שמי שרוצה יכול לראות אותה גם כתוכנת המרה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה