אני לא מכיר אתר של נטפרי לענין, במיוחד לא בנושא בלתי חוקי כזה. אפשר לקבל את כתובתו?כרגיל יש להם אתר בשביל זה
אבל אפשר לקרוא כאן מידע בנושא.
אני לא מכיר אתר של נטפרי לענין, במיוחד לא בנושא בלתי חוקי כזה. אפשר לקבל את כתובתו?כרגיל יש להם אתר בשביל זה
אני משתמש בתוכנה הזאת להורדה מיוטיוב תוכנה מומלצתמענין לענין:
@יהודי נוסף @תודה רבה! אולי תוכלו לעזור לי, איך אני יכול להוריד סרטון מיוטיוב שמאושר בנטפרי?
(כרגיל יש להם אתר בשביל זה, אלא שהוא מפוקפק ביותר וקורס לעתים תכופות)
@יהודי נוסף האם הדרך שהצעת לגבי קבצי שמע יכולה לעזור גם במקרה הזה? ואם כן, איך בדיוק אני עושה את זה, מה אני אמור למצוא בדף במקום MP3?
תודה רבה!
עריכה: אני מדבר על הסרטון הזה, אני רוצה אותו בתור קובץ במחשב, ואני יכול להוריד רק דרך נטפרי. כשאני מכניס את הקישור לאתר מופיע: הסרטון אינו זמין.
האמת אומר שגם נטפרי הציעו לי את זה, אף פעם לא הצלחתי להפעיל את זה ולהשתמש בצורה נורמליתאני משתמש בתוכנה הזאת להורדה מיוטיוב תוכנה מומלצת
http://mrs0m30n3.github.io/youtube-dl-gui/
מהרבה ניסיון אכן זה הרבה יותר קצר בדרך הזאתיש דרך נוספת להוריד קבצי שמע מאתרים שונים.
מאד דומה למה שכתב @תודה רבה! אבל זו דרך הרבה יותר קלה, מהירה ופשוטה.
במקום הסברים - פשוט צפו בסרטון המצורף...
עכשיו ניסיתי וזה עובדבאתר הבא לא הצלחתי להוריד https://www.yiddish24.com/
יש עוד אופציה?
זה שיש הפניה לאתר לא אומר שהוא אתר של נטפרי, הרי יש גם הפניה לתוכנה.באותו עמוד שציינת יש הפניה לאתר
תודה רבה!האתר הוא שלי,
כמות חריגה של הורדות מהכתובת שלי דווקא, או בכלל?והסיבה שנחסמת ההורדה היא בגלל שיוטיוב מזהים כמות חריגה של הורדות, וחוסמים את הגישה של אתר למקור הסרטונים.
כמות הורדות חריגה מהכתובת של האתר, ולכן יוטיוב חוסם כללית את האתר.כמות חריגה של הורדות מהכתובת שלי דווקא, או בכלל?
לא בהכרח שכל סרטון ניתן להוריד, ייתכן שיש כאלו שבנויים אחרת והאתר לא מכיר אותם.סרטונים מסוימים שלא יורדים, למרות שלפניהם ולאחריהם הכל יורד בלי בעיה
מכיר את זה, אבל זה לא עובד בהמון אתרים.יש דרך נוספת להוריד קבצי שמע מאתרים שונים.
מאד דומה למה שכתב @תודה רבה! אבל זו דרך הרבה יותר קלה, מהירה ופשוטה.
במקום הסברים - פשוט צפו בסרטון המצורף...
תודה רבה!
אבל אני מנסה להוריד לפי סרטון ההדרכה ולא מופיע לי כלום מתחת ל'Name'.
פעלתי עד לשלב זה לפי כל ההוראות.
אודה מאוד לעזרה!
גם אחרי שמפעילים את הקובץ?ניסיתי לעשות לפי ההוראות אבל לא מופיע לי שום שם של קובץ.
עובד.האם באתר של קול חי גם עובד הטריק הנ"ל?
IDMמענין לענין:
@יהודי נוסף @תודה רבה! אולי תוכלו לעזור לי, איך אני יכול להוריד סרטון מיוטיוב שמאושר בנטפרי?
(כרגיל יש להם אתר בשביל זה, אלא שהוא מפוקפק ביותר וקורס לעתים תכופות)
מעניין...ניסיתי בכמה סרטונים.
לא הלך.
אם הסרטונים לא נפתחים בגלל החסימה - IDM לא יעזור לך...יש לי אתרוג ולא נפתח לי סרטונים האם זה יעזור משהו התוכנה של IDM או של יעזור?
וגם אם ביטיוב כן יעזור?
ישנם אתרים רבים עם סרטונים או קבצי שמע ללא אפשרות להורדה.
לרוב האתרים צריך תוכנה מיוחדת שתוכל להוריד את הקבצים.
אבל יש אתרים שאפשר להוריד ממש בקלות.
1. פתחו את העמוד ממנו רוצים להוריד
2. פתחו את ה"כלי המפתחים" ע''י לחיצה במרכז הדף - בדוק
או ע''י צירוף המקשים ctrl+shift+i (אפשר גם עם מקש F12)
3. בחרו ב- Network ואז ב- Media
4. רעננו את הדף..
כעת יופיע שם הקובץ. אפשר לפתוח את הקובץ בעמוד חדש ומשם להוריד, או להעתיק את כתובת הקישור, וכו'...
סרטון הדרכה:
לצורך ההדרכה בחרתי באתר "קול ברמה" אבל כמובן שזה עובד בהרבה מאוד אתרים.
אבל גם בהרבה אתרים כדוגמת יוטיוב ועוד, זה לא יעבוד.
בהצלחה.
להורדת הסרטון:
אם יש תוכנה אתה יכול להעלות אותה בבקשה?
מקפיצה, אפשר עזרה עם זה? אני מנסה להוריד מאתר של שידור חי.(שידורים חוזרים) ולא הולך לי עם כל הטריקים הרגילים..לעצם נושא האשכול, אני לא מצאתי עדיין אתר שלא ניתן להוריד ממנו, הבעיה היא שקשה מאד להסביר כיצד להוריד, למי שאין לו ידע בתחום.
אולי אתם יודעים על אפשרות להוריד מהאתר וואלה סקול? הנה נותנת דוגמא לקישור- https://school.walla.co.il/קורסים/מבחני_מיון/פסיכומטריישנם אתרים רבים עם סרטונים או קבצי שמע ללא אפשרות להורדה.
לרוב האתרים צריך תוכנה מיוחדת שתוכל להוריד את הקבצים.
אבל יש אתרים שאפשר להוריד ממש בקלות.
1. פתחו את העמוד ממנו רוצים להוריד
2. פתחו את ה"כלי המפתחים" ע''י לחיצה במרכז הדף - בדוק
או ע''י צירוף המקשים ctrl+shift+i (אפשר גם עם מקש F12)
3. בחרו ב- Network ואז ב- Media
4. רעננו את הדף..
כעת יופיע שם הקובץ. אפשר לפתוח את הקובץ בעמוד חדש ומשם להוריד, או להעתיק את כתובת הקישור, וכו'...
סרטון הדרכה:
לצורך ההדרכה בחרתי באתר "קול ברמה" אבל כמובן שזה עובד בהרבה מאוד אתרים.
אבל גם בהרבה אתרים כדוגמת יוטיוב ועוד, זה לא יעבוד.
בהצלחה.
להורדת הסרטון:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: