האמת, על סמך השערהעל סמך מה אתה כותב שלא?
כי בתקליט של רשות הרישוי אחרי בדיקת עיניים זה אומר כך: הנך יכול לגשת למבחן תיאוריה...
וזה לא ראיה מוכחת כי אחרי התיאוריה הוא אומר שאפשר לגשת לשיעורים מעשיים, וכאמור אפשר גם לפני
אז, חוזר בי, לא יודע
האמת, על סמך השערהעל סמך מה אתה כותב שלא?
אז דברתי עם התאוריה והם אמרו שאפשר בלי בדיקת ראיההאמת, על סמך השערה
כי בתקליט של רשות הרישוי אחרי בדיקת עיניים זה אומר כך: הנך יכול לגשת למבחן תיאוריה...
וזה לא ראיה מוכחת כי אחרי התיאוריה הוא אומר שאפשר לגשת לשיעורים מעשיים, וכאמור אפשר גם לפני
אז, חוזר בי, לא יודע
צריך מדי הרבה אופטימיות לתכנן רשיון על סמך לעבור בטסט הראשון, על כאלה אנשים אני לא מדבר בכלל, דיברתי על אנשים ריאליים שלקחו בחשבון שיש "סיכוי" שהם יצטרכו טסט נוסף + שיעורים נוספים, לאלה אני ממליץ לקחת בחשבון עוד הוצאות שהם שכחו לחשבן, כמו העמדת רכב, טסט פנימי וכו' שיש כאלה שלא יודעים שהם קיימים עד שזה נופל בהפתעה.זאת במקרה שאתה עובר בטסט שני, ובמקרה שאתה עובר בשלישי זה עוד אלפיים ש"ח, כל טסט אלף ש"ח לפחות [144 אגרה, 230 העמדת רכב = 374; ממוצע שיעור זה 170 כפול לפחות 4 כי זמן ההמתנה זה תמיד חודש =680 ש"ח, ס"ה 1054 ש"ח]
ולמיטב ידיעתי יותר מרבע תלמידים לא עוברים לפני טסט שלישי
בהצלחה
א. רובם כן, מי שלא אפשר פשוט לא ללמוד אצלו.המורים מורשים לעשות שיעור וחצי ביום ?
דבר שני אם אתה אומר 2-3 שיעורים כפולים בשבוע אז מה לא לעשות ?
נע בין 150-180מה המחיר היום לשיעור ?
ואיך אפשר לדעת על מורה טוב שיש לו הרבה סבלנות ?
למחרת הטסט משלמים אגרת רישוי ע"ס 92 ש"ח מורידים היתר זמני לנהיגה .ואחרי שעוברים טסט-
מתי מותר לנהוג? מיד, או שצריך קודם טופס כלשהו?
מה השלבים?
מה זה למחרת?למחרת הטסט משלמים אגרת רישוי ע"ס 92 ש"ח מורידים היתר זמני לנהיגה .
נהג צעיר מתחת 24 חייב בליווי 3 חודשים ביום 6 בלילה.
ומעל 24 אפשר לנהוג חופשי.
מחר בבוקר תצליחי.מה זה למחרת?
חייב 24 שעות?
חיכיתי לאחרי 12 בלילה ולא נותן לי
תודההה!!!מחר בבוקר תצליחי.
מזל טוב!!!!!!! כיף שעברת!!!
מחר תשלמי את האגרה באתר, תדפיסי את הדף (הבנתי שמשום מה חייב להדפיס אותו).
זהו היתר נהיגה זמני. עוד לא רישיון.
אם את מעל גיל 24 את יכולה פשוט לנהוג.
אם את מתחת את צריכה ליווי יום ולילה במשך שלושה חודשים, ושלושה חודשים נוספים ליווי לילה.
בכל מקרה את צריכה לתלות שלט של נהג חדש מאחורה.
אחרי ארבעה חודשים כבר כדאי לך להצהיר שמלאת את חובת הליווי- 50 שעות סך הכל (במידה ואת נהג צעיר). ואז ישלחו לך את הרישיון. את עדיין תיחשבי נהגת חדשה כל עוד לא ימלאו לך שנתיים לנהיגה.
בהצלחה ושוב מזל טוב!!!
אתר עברתי מעודכן עם חומר הלימוד לשנת 2022?דבר ראשון בדיקת עיניים אח''ז מגיע תיאוריה
תיאוריה אני הכי ממליץ דרך אתר עברתי
מלמד אותך רק מה ששואלים במבחן
אח''ז אפשר לגשת לשיעורים במורה
elmax | לימוד תאוריה | לימודי תאוריה חינם | אתר לימוד תיאוריה
עברתי - האתר ללימוד תאוריה חינם! באתר מאגר דינמי של מבחני תאוריה בחינם המצוטטים במדויק מתוך מאגר השאלות של משרד התחבורה - והכל בחינם וללא הגבלת זמן ! שיטה חדשה המסכמת וממקדת את כל התשובות למבחן תאוריה בחלוקה לנושאים, השיטה חוסכת זמן יקר ומאפשרת לגולש לבחור בשיטת הלימוד העדיפה עבורו. לכל נושא...www.avarti.co.il
למיטב ידיעתי השאלות לא השתנו בשנים האחרונות כך שאין צורך באתר יותר חדישאתר עברתי מעודכן עם חומר הלימוד לשנת 2022?
כי זה נראה אתר מיושן
אתם אומרם זאת מידיעה?למיטב ידיעתי השאלות לא השתנו בשנים האחרונות כך שאין צורך באתר יותר חדיש
מצטרפת לברכות צריך יותר נהגות שירגיעו את הכבישים...מה זה למחרת?
חייב 24 שעות?
חיכיתי לאחרי 12 בלילה ולא נותן לי
כןאתם אומרם זאת מידיעה?
יש מישהו שלמד דרך האתר הזה לאחרונה והוא עבר?
תלוי מי המורהמי קובע את זמני השיעורים ? המורה או התלמיד לפי מה שנוח לו ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: