ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
לא חסכוני בכלל!!!ואיך ה HP 4620?
לא חסכוני בכלל!!!ואיך ה HP 4620?
זה רק מדפסת, בלי סורק בלי פקס, בלי כלום!!!חנות פוטומן פרסמה השבוע מבצע על מדפסת קנון 2550, לדבריהם יש לה דיו משתלם.
זה באמת נקרא דיו חסכוני? מה לגבי קנון 3150?צפה בקובץ המצורף 1175228
בעקרון 800 ש"ח הבעיה שהיא נגמרה כרגע,כמה עולה מדפסת HP 137 עם משלוח לב"ב אצלך
ctrl-p קונטרול פי
בדגם מהנ"ל לא צריך לרוץ לקנות בחול ולחסוך כמה שקלים ולקחת הימורים, אבל צדיק באמונתו....מדפסת הזרקת דיו Epson EcoTank L3150 אפסון
@ctrl-p קונטרול פי איך המדפסת ?מדפסת הזרקת דיו Epson EcoTank L3150 אפסון
למה הימורים ?בדגם מהנ"ל לא צריך לרוץ לקנות בחול ולחסוך כמה שקלים ולקחת הימורים, אבל צדיק באמונתו....
פצצה של דבר@ctrl-p קונטרול פי איך המדפסת ?
למה הימורים, כי יש שם הרבה נפילות,למה הימורים ?
יש לי אותה שנתיים ועובד מצויין.
הדיו הרבה הרבה יותר זול באלי אקספרס ויש גם את המזרק.
אחרי המלצה של אח שלי קניתי אותה ואני מרוצה מאוד.
פה לא ממליצים בכללפצצה של דבר
תודה. לא זול.בעקרון 800 ש"ח הבעיה שהיא נגמרה כרגע,
לא יודע מתי יהיה עוד....
פה (בזאפ) לא ממליצים על כלום!!!פה לא ממליצים בכלל
חוות דעת מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson EcoTank L3150 אפסון - זאפ השוואת מחירים
לא קונים מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson EcoTank L3150 אפסון לפני שקוראים חוות דעת. היכנסו, קראו 29 חוות דעת וביקורות על מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson EcoTank L3150 אפסון ועשו בחירה נבונה. באתר zap השוואת מחירים תמצאו את כל הכלים לצרכנות נבונהwww.zap.co.il
למה? בפרסומת כתוב שזה עם סורק, זה איכותי?זה רק מדפסת, בלי סורק בלי פקס, בלי כלום!!!
טעות שליזה רק מדפסת, בלי סורק בלי פקס, בלי כלום!!!
אתה צודק טעות שלי!!!למה? בפרסומת כתוב שזה עם סורק, זה איכותי?
מבחינת מה זה לא שווה?אתה צודק טעות שלי!!!
אבל כל אחד מבין שמכשיר שעולה זול שווה זול, אני לא יודע לומר אם הרבה יותר גרוע מהדגמים האחרים הזולים פחות שלהם, אבל יש כמה שינויים מינוריים
יותר חלש,מבחינת מה זה לא שווה?
נהרס מהר? לוקח הרבה דיו
מה הדגם?יש עכשיו מבצע פצצה על מדפסת טובה משולבת לייזר של זירוקוס ב: 935 ש"ח למעוניינים...
רק עד מחר בצהרים
אני קניתי אצלם (בפוטומן) מדפסת לפני 5 שנים כבר, התקשרתי והם עזרו לי לבחור מדפסת בול לצרכים שלי, מאז אני קונה אצלם דיו באופן קבוע, מחירים מעולים ושירות מושלם, ממליצה לפותח להתקשר אליהם ולקבל התאמה מושלמתחנות פוטומן פרסמה השבוע מבצע על מדפסת קנון 2550, לדבריהם יש לה דיו משתלם.
זה באמת נקרא דיו חסכוני? מה לגבי קנון 3150?צפה בקובץ המצורף 1175228
זירוקוס B235מה הדגם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: