תהילה ישכיל
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
•
עיצוב ואדריכלות פנים
קניתי יבואן רשמי
לא ממליצה על יבוא פרללי
לא ממליצה על יבוא פרללי
כן ! כן! כן!שלום לכולם,
העזרה ההדדית כאן עצומה ואף אני נעזרתי פה בעבר.
אשמח לחכמת ההמונים,
כרגע לפני סגירת מטבח,
תוכנית המטבח כבר מוכנה,
פתאום חשבתי שאולי כדאי לי להכניס מדיח
לא כ"כ מכירה אנשים בסביבתי הקרובה שעשו.
מעלותיו ברורות
מה חסרונותיו?
האם הוא מספיק שימושי?
או שרק פעם ב?
מדובר במטבח פעיל ברוך ה'.
חשוב לי לדעת, האם הכלים והסירים אכן יוצאים נקיים?
או שצריכים ניקיון לפני ואחרי?
מבחינת מקום, יש לי
תודה מראש
אני מכיניסה כמעט הכל ולא קורה כלום.. אפילו כלי עץ.. מקסימום ילך יותר מהר אם זה לא משהו יקר אז שטויות.. החלקים של מטחנת בשר ירד להם קצת הצבע אז אותם אני לא אכניס יותר ממילא אני טוחנת פעם ב...יש לי מדיח. ואני ממליצה על המוצר הזה אבל בהסתייגות: תלוי למי.
אחרי שיש לי אני מבינה למה המוצר לא נכנס למגזר החרדי, הענין הוא שהוא או בשרי או חלבי.
וזה מעצבן, השקעתם נתת לזה מקום במטבח, שילמתם כסף, בסוף אתם עדין שוטפים ושוטפים כלים.
אצל חילונים זה מאוד ברור לי שזה נכנס, מרגע שקנית עשית בי-בי לשטיפת כלים. (כמעט)
בכל זאת קניתי, כי לבעלי חשוב שנאכל בשבת בכלים אמיתיים.
מניסיוני, אין הרבה משפחות ששורדות לאורך שנים עם כלי זכוכית בשבת ושטיפת כלים.
אז כשבנינו את המטבח, אמרתי שזה הזמן לעשות.
אז בשבת זה תענוג, מפנה בשבת למדיח (יש לי חצי אינטגרלי), כל השבת המטבח נקי ונעים, במוצ"ש הפעולה הראשונה היא הפעלת מדיח, השניה היא הפעלת כביסה.. ואני חופשייה.
גם בימות החול עברנו לאכול בכלים (אז יש עוד הוצאה חד פעמית של קניית כלים מספקת) זה יותר אקולוגי, יותר קל ויותר נוח.. הרבה יותר קל מחשבית כשאני מרוסקת מעייפות לעשות עוד קצת מאמץ ולהפעיל מדיח מאשר להעמד ולשטוף כלים (ואז לדחות את זה למחר מחוסר כוח).
כשמארחים זה בכלל תענוג, זה נותן תמריץ לסדר את המטבח תוך דקות.
למי ששואל איך זה לעומת חד פעמי, אז חד פעמי הרבה פחות עבודה, מעיפים לפח את הצלחת כולל השאריות, בניגוד למדיח שצריך לשים שאריות בפח ואז להכניס (ללא שטיפה כמובן) אם מישהו חי עם חד פעמי ואין לו בעיה עם זה, אז חבל על המדיח. (בעיה כספית/אקולוגית/פרקטית)
עוד משהו, לא כל הכלים אפשר להכניס למדיח, רק כלים שכתוב עליהם, אחרת הוא מוריד צבע ועיטורים מצלחות, וגם כל הסירים שהם שיש יצוק כתוב עליהם שאסור במדיח. שוב מעצבן...
רוב הכלים שלי ביומיום הם לחלבי, אז כאמור זה מעצבן, אני מוצאת את עצמי שוטפת ושוטפת, לא היה סיכוי להכניס אצלנו 2 מדיחים, בקושי אחד הצלחנו.
יש לי מדיח של בוש, וזה לא כזה משנה הדגמים.
בוש זה חברה מעולה, תקנו לפי מה שמתאים לכם.
ממליצה על אינטגרלי מלא או חלקי, זה נראות אחרת.
כלי עץ וכלי מתכת שלא מיועדים למדיח נהרסו לי אחרי פעם אחת במדיח.אני מכיניסה כמעט הכל ולא קורה כלום.. אפילו כלי עץ.. מקסימום ילך יותר מהר אם זה לא משהו יקר אז שטויות.. החלקים של מטחנת בשר ירד להם קצת הצבע אז אותם אני לא אכניס יותר ממילא אני טוחנת פעם ב...
בשביל השקט הנפשי או שבאמת אין שירות כשצריך?קניתי יבואן רשמי
לא ממליצה על יבוא פרללי
גם וגםבשביל השקט הנפשי או שבאמת אין שירות כשצריך?
ושקט נפשי זה לא מעט...
תוכלי לפרט לי מה מומלץ לקנות? (שם של חברה וכו) אני עם מדיח חדש!עוד עלות שלא הוזכרה פה- עלות הטבליות. במחיר מבצע עולה כחצי שקל עד שקל לטבליה
עוד יש עלות של מלח למדיח וחומר הברקה אבל הם מחזיקים לזמן רב
לא ראיתי הבדלים בין החברות, קונה מה שבמבצעתוכלי לפרט לי מה מומלץ לקנות? (שם של חברה וכו) אני עם מדיח חדש!
@נירוש , איך אני יוצרת איתך קשר? יש לי מלא שאלות על מדיח נוסף, אני רואה שאת בעניינים.אחרי 30 שנה עם מדיחים, מכמה חברות (גם בוש) קניתי עכשיו מדיח של סימנס 3 קומות- והרגשתי שעברתי לרכב פרארי!! ליגה! שוטף הכל!! והקומה השלישית בשביל הסכו"ם זה גאוני!! אחרי שידעתי מה אני רוצה חיפשתי ברשת היכן המחיר הכי טוב והשגתי אותו ב2500 אינטגרלי מלא (אינטגרלי מלא תמיד יקר יותר מרגיל)
האם יש למשהי את המדיח הזה De dietrich ותוכל להדריך אותי איך משתמשים בו?????
יעזור לי מאד!!
הוא מגיע רק עם הוראות באנגלית
אני שמחה לשמועמותר לשאול כמה עלה לך?
אני יודעת שזו חברה יוקרתית מאד...
אני שמחה לשמוע
אין לי מושג, קניתי דירה והמוכרים השאירו לי את זה (אינטגרלי)
אני לא מכירה מדיחים ואף פעם לא השתמשתי בזה
זה גדול ונראה טוב אך אין לי את הוראות ההפעלה של זה, (באתר זה באנגלית)
השתמשתי בזה פעם אחת אבל זה השאיר לי ריח חזק בכלים (עשה לי רע...) עם טבליה של פיניש.
חשבתי לעזוב ולא להשתמש בזה ולהמשיך עם שטיפת הכלים המסורתית והמוכרת
אך לאחר שיטוט באשכולות על מדיחי כלים הצלחתי להשתכנע שיש לי אוצר בלום בבית וחבל לפספס אותו
אז קניתי היום מפיץ ריח כמו שהציעו פה, מקווה לא להתאכזב.......
יש לי ציור כזה << האם זה סימן לתוספת ייבוש או משהו אחר??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: