תודה, אבל לא ממש הבנתי מה את מתכוונת,ראיתי פרסומת במחסני חשמל של בוש ב2000 שח
זה ממש זול. יש לי את הדגם הצר שלהם והוא מושלם
שילמתי עליו 3000...
ואינטגרלי כמעט כולם ניתן לחפות במשהו.. זה קטע שאפשר להוריד ולחפות.
כשקניתי את המדיח ביקשתי שיהיה לי אפשרות להפוך לאינטגרלי אז אמרו לי בחנות שהדגמים של בוש יש אפשרות להפוך לאינטגרלי. כדאי לברר שוב. אבל אני הבנתי שאפשר להוציא את החזית שמגיעה עם המכשיר ומתחתיה אפשר לחפות בחיפוי של הארונות. כנראה יש משטח ישרתודה, אבל לא ממש הבנתי מה את מתכוונת,
לחפות מדיח שהוא לא אינטגרלי?
כיום 5 ילדים בלע"נ.מה זה משפחה ממוצעת?
רוב המשפחות החרדיות צריכות את המדיח היותר גדול.
בחצי אינטגרלי פס החיווי והלחצנים גלוי כל הזמן.
באינטגרלי מלא כשהמדיח סגור הוא נראה בדיוק כמו עוד חזית בארון.
מצ"ב תמונות.
צפה בקובץ המצורף 1828871צפה בקובץ המצורף 1828872
כמה מערכות כלים?הכי גדול.
מעניין, כי צריך שהלחצנים יהיו על הרוחב של הדלתכשקניתי את המדיח ביקשתי שיהיה לי אפשרות להפוך לאינטגרלי אז אמרו לי בחנות שהדגמים של בוש יש אפשרות להפוך לאינטגרלי. כדאי לברר שוב. אבל אני הבנתי שאפשר להוציא את החזית שמגיעה עם המכשיר ומתחתיה אפשר לחפות בחיפוי של הארונות. כנראה יש משטח ישר
לא זוכר כעתכמה מערכות כלים?
מספר מערכות הכלים לא מאד משנה.כמה מערכות כלים?
קשה מאד לדעת כעת במה בשיטק נשתמש.מספר מערכות הכלים לא מאד משנה.
כל המדיחים של 60 ס"מ הם באותו גודל. יש הבדלים בסידור הפנימי, אבל לאו דווקא שהמדיח שרשום עליו מס' מערכות כלים גדול יותר הוא זה שתצליחו להכניס בו יותר כלים.
זה גם משתנה ממשפחה למשפחה. תלוי בסוג הכלים שמכניסים. יכול להיות מדיח שנוח להכניס בו הרבה צלחות שטוחות, אבל קעריות תופסות בו המון מקום, לדוגמה. אז הוא יתאים למשפחה שמשתמשת בהרבה צלחות ופחות יתאים למשפחה שבה אוהבים קעריות. יש מדיחים שנוח להכניס בהם סיר אחד או שניים ליד הצלחות, וכאלו שזה פחות נוח בהם.
אז תעשו לי סדר....קשה מאד לדעת כעת במה בשיטק נשתמש.
כמו כן, בדרך כלל ניתן לשלוף חלק מהאביזרים הפנימיים ולסדרם כפי הצורך.
נכון, בדרך כלל חכמים יותר כשבאים לקנות מדיח שני. בראשון זה ניחוש. אפשר לעשות אותו מושכל - בכל זאת יודעים איזה כלים יש בכיור - אבל קשה לדייק.קשה מאד לדעת כעת במה בשיטק נשתמש.
כמו כן, בדרך כלל ניתן לשלוף חלק מהאביזרים הפנימיים ולסדרם כפי הצורך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: