וואוו, מעט חריף לטעמי..
כמה חריף ככה נכון.
לצערי כי רב אנשים נפגעים בפרנסתם מההסתה הזו .
והיא שקרית ומוטה. נקודה.
ומימין ומשמאל חרדים לא מעזים לחשוף את השקר ומקבלים עליהם את דין ההסתה באהבה. ומוצאים "הצדקות".
וואוו, מעט חריף לטעמי..
מסכימה לגמרי אם העובדה שהפעולות שלהם הם אנטי חרדיים בעליל. כמו שכתבתי לעיל,לפעמים חריף זה טוב.
בתחילה עוד האמנתי להם. עד אתמול שלא הכריזו על בת ים.
נכון שיש פחות מאלעד, אבל יש שם מספיק חולים וקצב גידול וכל התנאים שנקבעו בהחלטות הממשלה!
הסיבוב הנוכחי מעיד על הסיבוב הקודם!אני מצטרפת לטוענים שזה ממש רחוק מלהיות ענייני.
לפחות בסיבוב הזה.
ישתבך שמו!!כנראה שלא היית אף פעם אשה מוכה...
יותר ממה שאנחנו שמים לב,
אם זה ברשתות כמו "יש" "אושר-עד" (שברגע שעוברים את השומר, הנגיף, כנראה נעלם?) אוטובוסים (כמה פעמים הנהג צריך להעיר להחזיר את המסיכה?) בקופ"ח, שמשום מה, ההנחיות, הן רק המלצות...
ברחוב, בתחנת אוטובוס, לא חסר איפה.
לא בטוח. המצב בבני ברק בסבב הקודם היה מדאיג מאוד!!!הסיבוב הנוכחי מעיד על הסיבוב הקודם!
המניע של מקבלי ההחלטות לא נובע מערך לחיים. נקודה. ממה כן? משתנה לפי מצב הרוח... כבוד/ אינטרסים/ גימיקים/ הרכבת ממשלה וכו וכו
לגבי האחרים, אני מקווה אבל לא בטוחישתבך שמו!!
מקוה שאף אחד מהכותבים כאן גם.......
איך זה סותר את מה שכתבתי??לא בטוח. המצב בבני ברק בסבב הקודם היה מדאיג מאוד!!!
נכון מאוד. רואים את זה כל הזמן. זלזול מטורף בציבור הכללי ואכיפה מזערית יחסית לאזורים חרדים.בעבודה
הם יושבים ללא מסכות ולא מקפידים על כלום.
מסכה רבע שעה ברחוב או בחנות כדי לא לקבל קנס- אולי..
בעבודה?? הצחקת אותם.
המון חרדים כולל אותי עובדים עם חילונים יום יום.
ולכי תתקשרי להתלונן על המעסיק שלא שומר שהעובדים ילבשו מסכות ואומר לך "קחי באיזי, אין לי חדר אחר.. ואת צעירה ובכלל הקורונה לא באמת אצל החילונים אז אין הרבה סיכוי שתדבקי פה"
הבנתי מדברייך שגם בפעם הקודמת זה היה פוליטי ולא ענייני, אז אמרתי שבבני ברק המצב היה מדאיג אז יש בזה פן ענייני.איך זה סותר את מה שכתבתי??
הבעיה הגדולה היא שלמרות הזלזול המטורף אצלם וההקפדה היחסית אצלנו,נכון מאוד. רואים את זה כל הזמן. זלזול מטורף בציבור הכללי ואכיפה מזערית יחסית לאזורים חרדים.
אין מה לעשות. אנחנו בגלות. לא חושב שיעזור לנו לצעוק כי לא סופרים אותנו.
נכון אבל לא לצייר את זה שהחרדים מפיצי מחלות.הבעיה הגדולה היא שלמרות הזלזול המטורף אצלם וההקפדה היחסית אצלנו,
כשזה מגיע לחרדים זה מגיע בגדול.
(הסיבה פשוטה: צפיפות.)
מסכימה.נכון אבל לא לצייר את זה שהחרדים מפיצי מחלות.
סטטיסטית, יש פה באתר הרבה יותר מאחת.לגבי האחרים, אני מקווה אבל לא בטוח
לכאורה המטרה היא שמי שלא ממש צריך לא יצא ולא יכנסועוד מה עושים באלעד??? אי אפשר להיכנס לעיר עם תח"צ, אז מי שרוצה להיכנס לעיר, יורד בכניסה לעיר וצריך ללכת ברגל עד מחוז חפצו ולפעמים זה לעלות את כל העלייה עד למעלה. מי שרוצה לצאת מהעיר, צריך לצעוד את כל הדרך עד הכניסה. וכמובן בכניסה לעיר להערכתי יש עשרות איש בו זמנית, אז מה הועילו חכמים (?) בתקנתם?????? הרי מי שנמצא שם יוצא מהעיר או נכנס לעיר ועוד יכול להדביק. אז מה עשינו למען ד'???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: