מדבקות פלא להעלמת נקודות חן- מישהו יודע?

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עד ההסרה... תוכלי ללמד אותה להוציא את השערות בעדינות עם פינצטה (עדיף אחרי מקלחת, אז זה פחות כואב)
בחיים לא הייתי נותנת לילדה ואפילו נערה להוציא לבד את השערות, היות והיא יכולה להוציא בעות עוד הרבה שקופים שיהפכו לכהים כשיצמחו שוב.

טלי שפירא

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
אני ישמח גם לדעת...
יש לי מספר של רופאה מקסימה היא מגיעה פעם בשבוע לירושלים..היא מורחת לקה על הנקודת חן...הנקודה מתייבשת ונעלמת . זה מקסים!! אם מעניין אותך אשלח לך מספר.
אותי מעניין, אם אפשר

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מעניין אותי לדעת יש לי ילדה בת 3 יש לה נקודה גדולה ברגל למטה
מתי להתעסק עם זה? עכשיו בסמינר?

ברכה רובינשטיין

אדריכלות ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
היי הייי היייי...... אלה לא מדבקות להסרת נקודות חן!! תשכחו מהעניין!!!!!!!! נקודות חן מורידים אצל הקוסמטיקאית או בטיפול כירוגי פשוט! המדבקות האלה מתאימות להעלמת פצעים ואקנה!! נראה לכם באמת הגיוני שנקודת חן תיעלם לה ככה סתם??? המדבקה הזאת מוצמדת לפצע, ומיישרת אותו... לאחר שמונה שעות קמים ואין פצע.... לא נקודות חן... אבל דווקא שמעתי המלצות חמות שזה באמת עובד. המלצה אישית שלי -אל תשתמשו בדבר חדש שאינו ידוע לכם מהם מרכיביו. רציתי לקנות סרום להארכת ריסים וכבר כמעט קניתי משהו מחברה טובה ונחשבת בעולם ואז ביררתי אצל רופא עור מומחה והוא היה בשוק שמוכרים דבר כזה!! הוא אומר שזה תרופה למחלה בעיניים וזה ממש ממש ממש לא בריא בלשון המעטה הסרום הזה צוזה מחליש את המערכת החיסונית שצריכה להתמודד עם המחלה של העיניים באם תפרוץ ח"ו על אף אחד מישראל..... א קיצר- אל תשתמשו בזה לפני שאתם מבררים טוב טוב מהם המרכיבים...

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מישהו יודע מה העלות פחות או יותר לטיפול פרטי אצל כירוג פלסטי?
והאם יש כאלו מומלצים בבית חולים בלינסון?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה