זו לא הגהה שאתם אמורים לעשות בעצמכם ולאחר מכן להעביר למעמדת לתיקונים?
זה תפקיד של עורך לשון או מגיה.זו לא הגהה שאתם אמורים לעשות בעצמכם ולאחר מכן להעביר למעמדת לתיקונים?
הספר כבר עבר עריכת לשון מקצועית מאוד+ הגהה בסיסית, אבל חשבנו לשלוח אותו אחרי העמוד לעין רעננה שלא קראה אותו להגהה סופית, שתוודא שלא נפלו טעויות הקלדה.(בנוסף להגהה של הכותבת ושלי).זה תפקיד של עורך לשון או מגיה.
הכותב גם אמור לעבור על הספר אחרי העימוד, כדי לתקן טעויות אחרונות מבחינתו, אבל חובה שיהיה מישהו שמבין בלשון שיעשה את ההגהה הסופית (כמו גם עריכת לשון לספר עוד בטרם העימוד).
לרוב עורך הלשון גם מגיה את הספר לאחר העימוד, אבל לפעמים אלה שני אנשים נפרדים.
בכל אופן, @נודד - בכמה עמודים ומילים מדובר? כדי להגיה ספר בתוך יומיים הוא לא יכול להיות ארוך מדי...
(גילוי נאות: אני עורכת לשון. לא בטוחה שפנויה לעבודה מהירה שכזו ביומיים הקרובים...)
הסתדרתם?הספר כבר עבר עריכת לשון מקצועית מאוד+ הגהה בסיסית, אבל חשבנו לשלוח אותו אחרי העמוד לעין רעננה שלא קראה אותו להגהה סופית, שתוודא שלא נפלו טעויות הקלדה.(בנוסף להגהה של הכותבת ושלי).
מדובר בקרוב ל90,000 מילה.
אכן, באמת טוב שמגיה שלא ראה את הספר לפני יעבור עליו בשלב הסופי, וימצא תיקונים אחרונים שהאחרים (מרוב היכרות עם הספר) לא מצאו.הספר כבר עבר עריכת לשון מקצועית מאוד+ הגהה בסיסית, אבל חשבנו לשלוח אותו אחרי העמוד לעין רעננה שלא קראה אותו להגהה סופית, שתוודא שלא נפלו טעויות הקלדה.(בנוסף להגהה של הכותבת ושלי).
מדובר בקרוב ל90,000 מילה.
בעוד כשבועיים יפוג צו איסור פרסום של המו"ל, ואז נעדכן את הציבור בכל הפרטים שהיו ושיהיו בעז"ה.אני מקווה שזה לא נחשב סטיה מהדיון המקורי של האשכול, אבל @נודד אתה כבר יכול לחשוף מתי יוצא הספר?
אם אתם זקוקים להגהה גם לקובץ הזה אני אשמחהפוסט עם כל הפרטים כבר מוקלד בקובץ וורד, ממתין לעלות למרשתת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: