התייעצות מגורים תמורת משק בית. יש דבר כזה?

מצב
הנושא נעול.

נפטון

משתמש מקצוען
כהורה, המשפט האחרון היה מדליק אצלי את כל נורות האזהרה.
משפחה שלא משנה לה מי יבוא להיות אצלם זו לא משפחה שהייתי מסכימה לשלוח ילדים שלי לשם. בטח לא בחורה.
תודה על המחמאה.
לא רוצה להסיט, אבל ממש לא רשמתי את מה שהבנת, כתבתי שהמגזר לא משנה! כן, בבית שלי אין מילה אחת על מגזריות! אנחנו ליטאים אבל אני מחנך את ילדיי שלא לתת את הדעת כלל וכלל לנושא המגזריות - חסידים ספרדים חב"ד כיפה כזו או חולצה כזו. מה שחשוב זה יראת שמים, שמירת תורה ומצוות ומידות טובות.

נפטון

משתמש מקצוען
זה לא מישהי, זה מישהו.
וזה באמת לא מריח טוב
תודה גם לך.
את לשוני אנצור.
תודה לכל מי המגיבים שבאמת עוררו נקודות שיש לתת עליהם את הדעת. ונתנו את עצתם.
תודה גם לאלו שגילו פחות הבנה לאופי חיים שונה משלהם.

אשמח מאוד אם המנהלים ינעלו את האשכול @הכלבויניק

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
תודה על המחמאה.
לא רוצה להסיט, אבל ממש לא רשמתי את מה שהבנת, כתבתי שהמגזר לא משנה! כן, בבית שלי אין מילה אחת על מגזריות! אנחנו ליטאים אבל אני מחנך את ילדיי שלא לתת את הדעת כלל וכלל לנושא המגזריות - חסידים ספרדים חב"ד כיפה כזו או חולצה כזו. מה שחשוב זה יראת שמים, שמירת תורה ומצוות ומידות טובות.
אני גם הבנתי ככה אבל זה לא היה מספיק ברור ולכן כתבו מה שכתבו.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  103  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה